Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeleň Elliot a medveď grizly Boog majú pred sebou boj na život a na smrť. Boj medzi domácimi a divokými zvieratami. Jediný, kto nevie, na ktorú stranu sa pridať je jazvečík Burtík, ktorý utiekol svojím pánom. Na jednej strane ho priťahuje pocit slobody, na tej druhej vitamínové kosti, ktoré naňho nastraží jeho panička v snahe nájsť ho. Pred nemateriálnou slobodou nakoniec zvíťazia pochúťky a na Burtíka padne klietka, respektíve sa zatvoria dvere obytného karavanu jeho pánov. V tej chvíli si uvedomí cenu slobody, no už je neskoro. Našťastie má divokých kamarátov, ktorí ho nenechajú v štichu a nasadzujú vlastné krky, aby ho uchránila pred životom domáceho maznáčika. Smolu majú len v tom, že karavan smeruje na zraz chovateľov domácich zvierat, kde kraľuje namyslený pudel, ktorý okrem nepodarenej trvalej najviac na svete neznáša divoké zvieratá. Stret, ktorý sa blíži, je celkom nevyhnutný a Elliot s Boogom budú musieť oprášiť všetky triky, aby z tejto krízy vyviazli so zdravou kožou a zachránili kamaráta Burtíka. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (182)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie pokračovania Loveckej Sezóny pre mňa vôbec nebolo ťažké. Animák je ešte horší odpad ako Príbeh Žraloka alebo Carkoolka. Prekvapila ma ale hudobná stránka snímky – aj napriek nízkemu rozpočtu si Sony najali aspoň známejšieho skladateľa filmovej hudby Ramina Djawadiho, ktorý v minulosti zložil hudbu k Iron Manovi, alebo seriálu Prison Break. Samotná hudba síce nijako neupúta, ale aspoň nepatrí k tomu najhoršiemu, čo v kinematografii nájdete. ()

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Mne to pripadá ako keby tvorcovia tohto animáku nevedeli ako ďalej pokračovať a vďaka úspešnejšej jednotke chceli čo najskor vytvoriť pokračovanie.Síce prišlo, ale absolútne nedkonalé a žalostne vtipné.Záchrana malého Buřtíka trvala dlhšie ako som čakal a keby nebolo toho konca, tak by som určite od nudy aj zaspal. ()

Reklama

Nocturno culto 

všetky recenzie používateľa

Má to trochu jinou příběhovou linii, jde i o jiné postavy, Boog s Eliottem hrají kompars německému jezevčíkovi, který se nachází v bezvýchodných situacích, ze kterých se mu ale daří vyváznout ..Nemá to takový tah jako předchozí díl, jen taková mlska pro skalní fandy ..technicky dobré, co se týče scénáře - bída .. ()

Ded@M@tes 

všetky recenzie používateľa

Druhé pokračování docela zklamalo hlavně né moc povedenými animacemi, které jsou na dnešní dobu vysoce podprůměrné, příběh taky není zrovna povedený a už vůbec ne originální. Ale nějaký vtip to v sobě má. Český dabing celkem ušel. Asi určitě tento film ocení menší diváci, starší generaci zanechá né moc povedený animák. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Strašne milý film. Pan Buřtík je neodolateľný "nemecký" jazvečík, Elliot ako vždy skvelo kontruje Boogovi a jeho vzťah s Giselle je príbehom úplne sa vzďalujúcim od rozprávky, presahujúcim až do manželskej poradne :) Samozrejme, nedá mi nespomenúť čiernobielu mačku s farebnými očami, ktorej výraz a hlášky ma rozosmievali jedna radosť. Toto si ešte rád zopakujem. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama