Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätica priateľov z newyorskej ZOO – lev, žirafa, anakonda, veveričiak a koala - sa vydá na nebezpečnú záchrannú misiu malého levíčaťa. Spoznajú, že najväčšia divočina je mesto a niet nad pohodu zoologickej záhrady.
Samson je milý, spoločenský lev z newyorskej ZOO, ktorý rád svojmu synovi Ryanovi a ostatným rozpráva príbehy o tom, ako žil v divočine. Každému v ZOO je dobrým priateľom, ale má jedno veľké tajomstvo - všetky jeho príbehy sú vymyslené, nikdy v živote v divočine nebol, pretože sa narodil v zajatí. Po jednej párty však musí vyjsť s pravdou von, pretože počas večierka sa jeho syn Ryan náhodou dostane do prepravného boxu, ktorý smeruje do naozajstnej divočiny. Zúfalý Samson sa spolu so svojimi kamarátmi - žirafou Bridget, anakondou Larrym, veveričiakom Bennym a koalou Nigelom - rozhodne vybrať na záchrannú akciu. Na záchrannej misii rýchlo zistia, že džungľa nemusí byť plná rastlinstva a živočíchov, ale môže to byť pokojne aj tá betónová džungľa New York City. Podarená partia rýchlo zistí, že niet nad bezpečie a pohodu newyorskej zoologickej záhrady. So záchranou to vôbec nebude jednoduché, pretože loď s Ryanom smeruje na šíre more... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (214)

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

O této animované pohádce není třeba nic psát, neboť je to vykrádačka prakticky všeho, co z tohoto žánru znáte. Nejvíce vám přijde podobný s Madagaskarem. Jen míra a kvalita vtipu je nepřiměřená a musím uznat, že mne to neskutečně sralo. Jsem sice zastáncem animáků a většinou nejdu s hodnocením pod tři hvězdy. Zde však musím přitvrdit, protože je to jen pitomá trapná kopie. Nevrmór! 30% ()

draggo odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevím co koho kdy mohlo vést k natočení takového škváru. Už od pohledu je to neuvěřitelně průhledná kopie úspěšného Madagaskaru. No, kopie... zkopírován byl akorát námět, o žádný vtip či zábavu jsem tu nezavadil. Příběh víceméně neexistuje a těch dlouhých 94 minut je naplněných hromadou křečovitých a rádobyvtipných situací, které mě buď rozčilovaly nebo nudily. Není tu zhola nic pozitivního. /viděno an DVD: 0% a odpad! ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Ani Madagaskar se mi nelíbil a když se mám ještě koukat na jeho klona, tak asi není něco v pořádku. Zápletka je úplně stejná, akorát zpívající lemury nahradily zpívající pakoni nebo co to vůbec bylo za havěť. Vtipy jsem zaznamenal snad jenom 2 a oba z úst koaly. Jediný co se mi na tomto filmu líbilo, byla docela povedená animace, která byla určitě lepší než v Madagaskaru. Ale i tak se to společně s Karcoolkou řadí k animovanému dnu roku. ()

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Na Divočinu bych se dobrovolně asi nedívala, ale musela jsem ji zhlédnout kvůli škole. Jelikož jsem Madagaskar viděla už dávno, tohle mi připadá jako napodobenina a vykrádačka, i když se tvůrci Divočiny bránili, že oni s takovým nápadem přišli dříve než tvůrci Madagaskaru... Grafika mě nijak neohromila, příběh taky ne. Dneska je to ohrané a film Divočina se tak stává jen dalším animákem do počtu, jakých jsou mraky. Užijí si to snad jen děti. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Premrhaný talent grafikov kvôli deravému scenáru. Veľmi veľmi krásna a hlavne neuveriteľne detailná grafika aj v dobe vydania až doteraz. Bohužiaľ všetka táto krása utrpela kvôli absencii vlastného humornejšieho štýlu a vizuálu ála Ice Age, Madagaskar alebo Up. Forma zvíťazila nad obsahom s prevahou 5:1. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

  • Režie českého znění animované pohádky Divočina se ujal Zdeněk Štěpán a hlavní role namluvili například Martin Preiss, Jiří Hromada, David Prachař, Vanda Hybnerová, Boris Rössner, Miroslav Vladyka a Robin Pařík. (cariada)
  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)
  • Pro každého z ptáků, kteří se ve filmu objeví, bylo naanimováno přes 2 miliony samostatných pírek. Přitom za pouhé jedno animované pírko dostal o 12 let starší film Forrest Gump v kategorii nejlepší vizuální efekty Oscara. (hippyman)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama