Reklama

Reklama

VOD (1)

Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13 zlými duchy a touží polapit svoje oběti, aby ukojil svoje krvavé choutky. (BUD-SFIS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tak tento slasher sa veľmi nevydaril. Hlavný mäsiar sa určite nezaradí po boku svojich slávnejších predchodcov a kolegov - je totižto nevýrazný, až to bolí. Hromada svalov a zdeformované telo, akosi v tomto prípade nevzbudzuje rešpekt a vlastne ani nemá čím, pretože si svoje obete nevychutnáva tak, ako by mohol - šťavnato. Opäť ( ako už neraz ) čo to zachraňuje formálna stránka ( hlavne v závere je kamera a osvetlenie na špičke kvality ) a vizuálne sympatický herecký predstavitelia. ()

Smileface 

všetky recenzie používateľa

Žádné překvapení, prostě jen další špatně udělaný horror je na světě. Jaké jsou příznaky takovéto diagnózy? Zoufalé herecké výkony, nelogické situace, chaotický scénář, tupý konec, neschopnost vyvolat strach, stopáž pod 90 minut, dostatečné množství teen girls s velkýma balónkama a teen boyz s nagelovanou hlavou. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Jediné, čo som chcel pôvodne napísať k tomuto filmu je, že sa čudujem, že som ho vôbec dopozeral dokonca. Ale napíšem radšej varovanie, nepozrieť si ho! Horrorová línia bola snáď lepšia v Tom&Jerry, než v tomto odpade, scenár tupo priehľadný, ľakacie scény režisér asi natáčal pod vplyvom morfia, čo ma však veľmi mrzí, lebo po vizuálnej stránke veľmi podarené a aj nápad sa dal oveľa lepšie spracovať, pretože dej som si pamätal ešte dlho potom. 25%. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa

No tak takhle trapnej a nezáživnej slasher jsem už hodně dlouho neviděl. Postavy nezajímavé a o jejich dementním chování ani nemluvě, zabití jsou nudná, nezajímavá a co se týče atmosféry tak o té tenhle SLASHER nejspíš ani neslyšel. No a co náš zabiják, tak ten je vážně k smíchu, panebože vždyť to i moje babička s kuchyňským nožem je strašidelnější než tenhle trouba. Neuvěřitelně špatná věc, která mě málem unudila k smrti. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Ešte viacej ako predvídateľnosť a otrepané klišé, tejto jednohubkovej vyvražďovačke ubližujú dementné scenáristické kľučky. Agnes Bruckner v hlavnej role je ale na zjedenie, bažinaté lokácie majú niečo do seba a vizuálna stránka filmu je vysoko nad béčkovou latkou. Čím menej podobných filmov ste videli, tým viac sa vám bude páčiť tento. Ináč odporúčam dať prednosť nápaditejšiemu Wrong Turn. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Vo videohre a v niektorých verziách scenára bol Ray Sawyer prezývaný ako Mr. Jangles (Pán Štrngajúci). Prezývku dostal kvôli svojim kľúčom, ich štrnganie prezrádzalo, že je na blízku. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu dúfali, že sa film stane prvou časťou novej série. Z Raya Sawyera sa mal stať po vzoru Michaela Myersa či Jasona Voorheesa ďalší slávny filmový vrah. Ich plány sa však zrútili, keď film v kinách prepadol. Ďalšie pokračovania tak boli rýchlo zrušené. (beso74)
  • Dom, v ktorom sa na konci nachádza Cece (Meagan Good), je ten istý, čo bol použitý pri natáčaní filmu Trespassing (2004). (beso74)

Súvisiace novinky

Komiksové jednohubky

Komiksové jednohubky

05.04.2009

Tak, premiéru Wolverina máme za sebou (haha... ehm), další komiksové adaptace jsou před námi. Co náš čeká a koho v nich uvidíme a koho ne? Chris Pine (Kirk v blížícím se Star Treku) potvrdil, že je… (viac)

Reklama

Reklama