Reklama

Reklama

VOD (1)

Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13 zlými duchy a touží polapit svoje oběti, aby ukojil svoje krvavé choutky. (BUD-SFIS)

Zaujímavosti (5)

  • Posledný film štúdia Dimension Films natočený pre Disney predtým, ako bola spoločnosť predaná firme The Weinstein Company. (beso74)
  • Dom, v ktorom sa na konci nachádza Cece (Meagan Good), je ten istý, čo bol použitý pri natáčaní filmu Trespassing (2004). (beso74)
  • Vo videohre a v niektorých verziách scenára bol Ray Sawyer prezývaný ako Mr. Jangles (Pán Štrngajúci). Prezývku dostal kvôli svojim kľúčom, ich štrnganie prezrádzalo, že je na blízku. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu dúfali, že sa film stane prvou časťou novej série. Z Raya Sawyera sa mal stať po vzoru Michaela Myersa či Jasona Voorheesa ďalší slávny filmový vrah. Ich plány sa však zrútili, keď film v kinách prepadol. Ďalšie pokračovania tak boli rýchlo zrušené. (beso74)

Súvisiace novinky

Komiksové jednohubky

Komiksové jednohubky

05.04.2009

Tak, premiéru Wolverina máme za sebou (haha... ehm), další komiksové adaptace jsou před námi. Co náš čeká a koho v nich uvidíme a koho ne? Chris Pine (Kirk v blížícím se Star Treku) potvrdil, že je… (viac)

Reklama

Reklama