Reklama

Reklama

VOD (1)

Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13 zlými duchy a touží polapit svoje oběti, aby ukojil svoje krvavé choutky. (BUD-SFIS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

castor 

všetky recenzie používateľa

Gillespie si udělal před lety "jméno" svižným hororem I Know What You Did Last Summer, pro tentokráte to ale vypadá, že na režisérské křeslo může sednout vážně kdokoliv!! Béčkový hororový výplach, který má k překvapivosti hodně daleko (jediným přínosem je výběr lokací).. Takže nefunkční napětí + hluboké dekolty + jednotvárná akce = zase o pár hloupoučkých teenagerů méně!! ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh, ktorého základ nie je ničím výnimočný a aj schéma filmu je rovnaká ko prakticky pri všetkých slasheroch, ale obsahuje mnoho originálnych prvkov, takže to nie je úplne typický ničím nevynikajúci slasher. Krvavých scén je optimálne množstvo a sú dobre rozdelené po celej dĺžke filmu, takže potešia, ale nie sú moc drsné a ani nápadité. Poteší zaujímavý zabijak, ktorého pôvod je pomerne originálny, nechýba mu charizma a páči sa mi na ńom schopnosť chodiť pod vodou, čo v jednej scéne dobre využije. Som spokojný aj s hlavnými hrdinami, síce to sú americkí teenageri, čo kazia skoro všetky filmy, ale v tomto prípade mi neprekáža nikto, čo je dosť prekvapujúce. Oceńujem aj dobre vybrané prostredie, pretože les a bažiny sú podľa mńa najlepšie miesta, kde sa môže horor odohrávať, ale nanešťastie v tomto prípade nie sú moc dobre využité, pretože tu absolútne chýba napätie a hororová atmosféra. Tento film určite neurazí, pretože už bolo natočených mnoho podobních a horších filmov, ale zároveń ani nepatrí medzi tie lepšie a ani za posledné roky. Je to film na jedno pozretie. Objektívna kvalita filmu- 60%, film sa páči mne na 64%. ()

Reklama

jefff 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem chuť na žánrovou jednohubku u které vypnu mozek, nebudu se muset nijak soustředit na děj a přitom se budu alespon malinko bavit. Povedlo se. Ale nic víc. Venom je jedním z řady naprosto beznáinvenčních hororů - vyvražďovaček. Není tak zábavný jako třeba Wrong Turn, Tajemství loňského léta či Vřískot, není tak brutální jako Hra na utrpení, Hranice smrti nebo Saw 2 až 6 ani není kdovíjak napínavý, ale za zkouknutí pro fanoušky žánru stojí. Vrah je sice dost nezajímavý, pointa nudná, ale děj odsýpá a docela se tu pořád něco děje. Lehký podprůměr. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Nevyzeralo to vobec spatne, taky klasicky slasher horor. Mna film vobec nenudil a niektore sceny boli docela slusne, co sa tyka vrazdenia. Vyzor psychousa posadnuteho duchmi v podobe hadov bola roztomila a celkom sa im ta drzka podarila. Rozhodne to neni slaby film, ako tu dostal chabe hodnotenie od druhych uzivatelov. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Na moste sa stane nehoda a v jednom z tých aut bol kufor plný hadou,ktoré predstavovali asi 13 zlých duchov.A práve tie sa dostali do Raya a ten vstane z mŕtvych a začne zabíjať každého kto mu skríži cestu a tých nešťastníkov bude veľa.Po krvavej stránke nieje čo filmu vyčítať ako príbeh je to stereotypná slatanina,ktorá nemá čím prekvapiť,hádam jedine čo sa týka tých hadou ale všetko ostatné tu už bolo.Nemám rád hadou v akomkoľvek množstve.Znázornenie temnej krajiny z močaristým nádychom bolo ukážkové.A aj preto musím pochváliť kameru bolo viac než pôsobivá.Rituálne film mi vyhovujú.Močiar je pôsobivý a to určite vedeli aj tvorcovia a bola tam silná strašidelnosť.Finále ma potešilo a ako celok to zas nebolo také zlé ako som čakal. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Vo videohre a v niektorých verziách scenára bol Ray Sawyer prezývaný ako Mr. Jangles (Pán Štrngajúci). Prezývku dostal kvôli svojim kľúčom, ich štrnganie prezrádzalo, že je na blízku. (beso74)
  • Posledný film štúdia Dimension Films natočený pre Disney predtým, ako bola spoločnosť predaná firme The Weinstein Company. (beso74)
  • Když Sean (D.J. Cotrona) vyleze z jezera, je mokrý a má na sobě plavky. Když nasedne na motocykl, tak o zhruba 30 sekund později, je celý oblečený a suchý. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Komiksové jednohubky

Komiksové jednohubky

05.04.2009

Tak, premiéru Wolverina máme za sebou (haha... ehm), další komiksové adaptace jsou před námi. Co náš čeká a koho v nich uvidíme a koho ne? Chris Pine (Kirk v blížícím se Star Treku) potvrdil, že je… (viac)

Reklama

Reklama