Reklama

Reklama

VOD (1)

Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13 zlými duchy a touží polapit svoje oběti, aby ukojil svoje krvavé choutky. (BUD-SFIS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

Specs 

všetky recenzie používateľa

Hláška: (V domě Ceceiny babičky.) Cece: - "Rachel, tady jsme v bezpečí." Rachel: - "Děláš si srandu?! Viděla si tu zatracenou věc?!" Cece: - "Tenhle dům byl požehnán. Je ochráněn proti zlu." Rachel: - "Zasraně skvělý! Jsem ráda, že tvoje babička začarovala dům, když mohla nainstalovat telefon!" ()

Renci 

všetky recenzie používateľa

Nič moc to teda nebolo. Digitálne efekty boli skutočne odporné (miestami to vyzerá tak, ako keby triky robilo nejaké CVČ na Kysuciach). Rovnako mi strašne vadil doslova idiotný strih, ktorý sa žiaľ nedal nijako prehliadnuť. Kamera sa snaží byť svižná a cool, čo jej takmer vôbec nevychádza, logické lapsusy z toho kričia ako pioneri na prvej prechádze lesom... Na druhej strane maskér bol asi jediný človek, ktorý odviedol svoju prácu dobre. Aj pseudo príbeh bažiny-voodo-hady-monštrum má isté zvrátené čaro, len v tomto filme na diváka kričí toľko nedotiahnutých vecí a amatérskych špinavostí, že si vlastne ani to voo-doo-čaro neužije. Ale videl som aj rozhodne oveľa-oveľa horšie filmové ,,lahôdky,, .Niektoré scény (fakt ich bolo málo) pobavili...ale v konečnom meradle to bolo také nemastné-neslané.. O týždeň si pravdepodobne ani nebudem pamätať, čo som pozeral... ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh, ktorého základ nie je ničím výnimočný a aj schéma filmu je rovnaká ko prakticky pri všetkých slasheroch, ale obsahuje mnoho originálnych prvkov, takže to nie je úplne typický ničím nevynikajúci slasher. Krvavých scén je optimálne množstvo a sú dobre rozdelené po celej dĺžke filmu, takže potešia, ale nie sú moc drsné a ani nápadité. Poteší zaujímavý zabijak, ktorého pôvod je pomerne originálny, nechýba mu charizma a páči sa mi na ńom schopnosť chodiť pod vodou, čo v jednej scéne dobre využije. Som spokojný aj s hlavnými hrdinami, síce to sú americkí teenageri, čo kazia skoro všetky filmy, ale v tomto prípade mi neprekáža nikto, čo je dosť prekvapujúce. Oceńujem aj dobre vybrané prostredie, pretože les a bažiny sú podľa mńa najlepšie miesta, kde sa môže horor odohrávať, ale nanešťastie v tomto prípade nie sú moc dobre využité, pretože tu absolútne chýba napätie a hororová atmosféra. Tento film určite neurazí, pretože už bolo natočených mnoho podobních a horších filmov, ale zároveń ani nepatrí medzi tie lepšie a ani za posledné roky. Je to film na jedno pozretie. Objektívna kvalita filmu- 60%, film sa páči mne na 64%. ()

dokktor 

všetky recenzie používateľa

celkem zábavný snímek. škoda že to tak nějak neodpovídá hororovému duchu. hodně zábavných a komických scén, minimum (já sem nepostřehl žádnou) lekavých či napínavých - celé to působí spíš jako parodie (hlavně herecké výkony, jako by gillespie posbíral herce někde v zapadlé jihočeské vesničce, kde si jich všiml na představení Našich furiantů), škoda, že to parodie v pravém slova smyslu není. ()

The Viper 

všetky recenzie používateľa

První polovina skvělá. Nelze zapomenout na výborné jižanské prostředí plné bažin, hustých lesů a mlhy. Bohužel největší sympaťák z celého filmu umírá po pár minutách a zbytek obsazení naprosto mimo včetně hlavní hrdinky. V druhé polovině už se film utápí v omáčce z klišé a kořeni to odnesou jako první...o tom žádná. I přesto se jedná o průměrnou hororovou jednohubku, od které neočekávejte žádné zázraky, protože to dodržuje všechny klišé(s) do detailů. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Když Sean (D.J. Cotrona) vyleze z jezera, je mokrý a má na sobě plavky. Když nasedne na motocykl, tak o zhruba 30 sekund později, je celý oblečený a suchý. (ČSFD)
  • Dom, v ktorom sa na konci nachádza Cece (Meagan Good), je ten istý, čo bol použitý pri natáčaní filmu Trespassing (2004). (beso74)
  • Vo videohre a v niektorých verziách scenára bol Ray Sawyer prezývaný ako Mr. Jangles (Pán Štrngajúci). Prezývku dostal kvôli svojim kľúčom, ich štrnganie prezrádzalo, že je na blízku. (beso74)

Súvisiace novinky

Komiksové jednohubky

Komiksové jednohubky

05.04.2009

Tak, premiéru Wolverina máme za sebou (haha... ehm), další komiksové adaptace jsou před námi. Co náš čeká a koho v nich uvidíme a koho ne? Chris Pine (Kirk v blížícím se Star Treku) potvrdil, že je… (viac)

Reklama

Reklama