Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od noci plnej zázrakov už uplynuli štyri roky a opäť sa blížia Vianoce. Rozhlasový moderátor Mikuláš so svojim synom spokojne žije s Doris, ktorá kedysi zatelefonovala do jeho relácie a tak nevedomky spustila kolotoč udalostí, ktoré zmenili nielen životy ich dvoch, ale aj mnohých ďalších ľudí. Tých, ktorí opäť zápasia so svojimi vzťahmi i túžbami a pomôcť im dokáže iba zázračná moc Vianoc... (STV)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (49)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Druhá časť pomerne vydarenej poľskej vianočnej mozaiky zdanlivo bezchybne šľape a zabáva, lenže pri bližšom nahliadnutí sa vynorí viacero nedostatkov. Príbehy už ani zďaleka nemajú taký dejový oblúk ako po prvýkrát, zoberme si napríklad, že v Mikulášovej línii nejde o nič iné, ako o požiadanie o ruku na štedrý večer. Najlepšie z toho vychádza príbeh letnej lásky, ktorá však na druhú stranu vykazuje značnú dávku náhodnosti, tu prezentovanej ako osudovosť. Áno, aj to k Vianociam a životu samozrejme patrí, ale treba to vedieť lepšie podať ako iba mierne nadpriemerne. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie, ktoré pokračuje v tradíciách skvelého vianočného snímku. Aj keď v tomto prípade trochu káram scenáristov za niektoré za vlasy pritiahnuté pasáže a zvraty. Prišlo mi to príliš samoúčelné. Každopádne ide o nádherný snímok, pri ktorom diváci sentimentálne ladený, budú potrebovať aspoň jeden balíček vreckoviek. ()

Reklama

aquiver 

všetky recenzie používateľa

Slabší kopie jedničky. Pořád je to jen soumrak klišé a vánočního kýče, 2. polovina snímku už mě svou předvídatelností nebavila... a pak si říkám, proč je nutné Vánoce spojovat s obchodními centry? Santu ještě chápu, když v Polsku nosí dárky i św. Mikołaj, no je to zkrátka jen tuctový komerční film na jedno zhlédnutí... 40 % ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

To, že k Láske nebeskej nevzniklo pokračovanie má svoj dôvod. Muselo by totiž rozbiť happyendy prvej časti, aby bolo o čom točiť - presne ako sa to stalo s týmto filmom. Navyše dej naprieč mozaikou postáv tentokrát nie je tak zaujímavý ako minule. Najhoršie obišli moji obľúbenci z jednotky, moderátor rádia a Doris. Jediná plnohodnotná línia bola tá s nezodpovedným Santom, u ostatných som mal tak trochu pocit, že sú tu len do počtu. 6+/10 ()

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Ani v pokračování hlavních hrdinů Poláci nezabloudili a nesjeli z cesty. Udrželi se mezi mantinely, do kterých by mělo pokračování rozhodně a logicky patřit. Udělat totiž kvalitní „dvojku“ je po vynikající „jedničce“ někdy fakt nadlidský úkol. Pro mě sice tento díl již nebyl pětihvězdičkový (možná už tam dle mého soudu nebylo tolik té romantiky), měl-li bych ale hodnotit oba filmy jako jeden celek, převážilo by u mě rozhodnutí pětihvězdičkové. Poznámka: Každopádně bych i k tomuto filmu mohl napsat stejný komentář jako k prvnímu filmu. ()

Galéria (39)

Súvisiace novinky

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

23.10.2016

3 kinosály, 4 země, 5 workshopů, 5 dní, 18 hostů, 40 filmů. MFF 3Kino – Praha 2016 proběhne ve dnech 2. až 6. listopadu ve dvou sálech kina Atlas, ale nově i v kině Evald. Festival se i letos… (viac)

Reklama

Reklama