Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike Dooley (J. Belushi) je policajt, ktorého by nechcel mať na krku žiadny zločinec. Samotár, ktorý zvysoka kašle na smernice. Jeho jediným záujmom je dostať drogového priekupníka Lydmana za mreže a tomu podriaďuje všetko. Ani tak významný zločinec sa však pred Dooleym nemôže cítiť v bezpečí. Lenže potom, ako Lydmanov plán na odstavenie Dooleyho zlyhá, všetko sa zmení. K Dooleymu pribudol parťák, ktorý nevie hovoriť, niekedy mu neuveriteľne tečú sliny a naviac býva aj tvrdohlavý. Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale Dooleymu sa to akosi nezdá. Vlčiak K9 sa v skutočnosti volá Jerry Lee a Dooley zistil, že bude pracovať iba vtedy, keď sa mu bude chcieť. Nakoniec si tí dvaja možno predsa len porozumejú... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (111)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tento americký akčný, kriminálny thriller je vystavaný na nie príliš originálnom námete. Policajný detektív a jeho verný, šikovný pes. Všetci to iste veľmi dobre poznáte napríklad z nemeckého televízneho seriálu "Komisár Rex". To však bola poriadna blbosť. Celovečerný film "Môj partner z K-9" je na tom predsa len o poznanie lepšie. Dá sa na to pozrieť a aj sa trocha pobaviť. Chémia medzi hercom Jimom Belushim a jeho psím parťákom fungovala celkom dobre. ** ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Pripadá ti to ako chyba? Ako deväťmilimetrová chyba?“ Čo to všetci v roku 1989 mali so psami? Turner a Hooch s Hanksom nebol dobrý. V tom istom roku zaštekajúci Môj partner z K-9 to aspoň sčasti zachránil. Samozrejme, scenár je od prvých minút odhadnuteľný a akcia je zlá (preskakovanie striech, záverečná akožeprestrelka). Napriek tomu ma to bavilo o čosi viac, ako Turner a Hooch. Tam, kde sa pišišvoril nezáživne vlasatý Hanks, tu na seba strháva pozornosť komik od narodenia James Belushi. V niekoľkých scénach naplno dokazuje, prečo v 80. rokoch patril ak nie k hviezdam, tak aspoň k hviezdičkám. Hovorím napr. o takmer strhujúcej one man show, keď napochoduje na veľmi noblesnú večeru ústredného zlosyna a nás čaká smršť nezastaviteľného monológu. Belushi, vtedy ešte chudý, vie v správny čas preniesť suchú hlášku („Teraz je tu skutočne niekto, kto má právo byť ticho.“) a bahní si v zábavných dialógoch („Ten pes je váš?“ – „Formálne.“). Poteší relatívne realisticky sa správajúci vlčiak a svižný soundtrack. Filmu sa v kinách celkom darilo (celosvetová tržba temer 80 miliónov pri 17-miliónovom rozpočte) a tak neskôr prišli ešte dva sequely. ()

movie 

všetky recenzie používateľa

Sem na rozpacích...opravdu mysleli tvůrci tohoto snímku ten šílený závěr vážně...Pakliže ano, tak se nemůžou divit mému hodnocení...:)) ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Geniálne spracovanie úplne opačného poňatie ako známy Komisár Rex, o to vtipnejšia a zábavnejšia. Príbeh samozrejme stupídny, spolu so záverom, no na filmík, ktorý si pamätám z detstva nedám dopustiť. 80%. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Zazitok, ktory som mal pri tomto filme, ked som ho videl asi pred 17-timi rokmi na nemeckej RTL sa neda porovnat s dnesnym reprizovym zazitkom, ale aj tak som sa prijemne pobavil. Rod Daniel je skor serialovy reziser a bolo to citit aj v tejto komedii, pretoze tie zvuky, ktore vydaval ten pes a to jeho spravanie absolutne netreba porovnavat s realitou. Proste je to natocene cisto len pre zabavu a scenar? Ten mi bol vlastne ukradnuty, pretoze som to bral cisto len ako zabavu specialne kvoli psikovi. Niekde v zaujimavostiach som cital, ze je to skutocny policajny pes a v roku 1991 bol zastreleny pri skutocnej policajnej akcii, kde nasiel drogy v hodnote 1,2 miliona dolarov, ak sa to samozrejme vsetko zaklada na pravde... Rad by som si pozrel aj pokracovanie tejto komedii, ktora bola natocena presne o 10 rokov neskor... 10.11.2009 ______ James Belushi - (Dooley) +++ Mel Harris - (Tracy) +++ Kevin Tighe - (Lyman) +++ Ed O´Neill - (Brannigan) +++ James Handy - (Byers) +++ John Snyder - (Freddie) +++ Sherman Howard - (Dillon) +++ Cotter Smith - (Gilliam) +++ Hudba: Miles Goodman +++ ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Známý komik a herec James Belushi, už měl v roce 1989 za sebou malou roličku ve snímku Záměna a dvě důležité, ovšem vedlejší role v takových trhácích, jako Salvador či Rudé horko, ve kterých si zahrál např. po boku Jamese Woodse či Arnolda Schwarzeneggera. Tentokrát však dostal šanci, nejspíš na vrcholu své slávy, zahrát si i hlavní úlohu a prodat tak svůj nezpochybnitelný herecký talent. A podařilo se. K-9 je povedená krimi-komedie z konce 80. let, která jako oddychová podívaná splní svou roli na jedničku (je tady i odkaz na Čelisti a dozvíme se, co je to kolumbijská kravata). Režisér Rod Daniel už na sebe v budoucnu upozornil pouze příjemným pokračováním Beethovena, ale ani za tenhle studený čumák se rozhodně stydět nemusí. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

James Belushi nepatří k mým oblíbeným hercům a za to malou hvězdičku dolů. Německý ovčák je moje nejmilejší psí rasa a za to velkou hvězdu nahoru. Samotný film je detektivně-akční komedií s několika dobrými hláškami a vtipnými momenty, ale vlastně nic extra. Jediným výrazným kladem filmu je tedy ta chlupatá továrnička na hovna - Jerry. 60% ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Akční komedie z 80. let. Jim Belushi je ve velmi dobré formě a parťáka, které zpočátku nesnáší. Takže klasický buddíes film.  Je ten parťák je pes. No mohl by to být i kozel. I když v Americe, tedy USA, asi ne velkopopovický. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Stavať filmy, nebodaj ešte kriminálky na zvieratách je koledovanie si o prúser. Tom Hanks by vedel o tom rozprávať. A to Jim Belushi nie je taký skvelý komik, akým v osemdesiatych rokoch bol Tom Hanks! ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Pohodová a docela vtipná akční komedie se skvělým Jamesem Belushim v hlavní roli, doporučuji všem hráčům kulečníku....proč? Podívejte se na tenhhle film a uvidíte... ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Možná jsem byl včera taky studený čumák, ale zanechalo mě to víceméně chladným. Občas jsem se pobavil a nemužů říct, že u zbytku filmu bych se vyloženě nudil, ale nějak to nestačilo. A ani těch pár hlášek a občas vtípek nějak nedokázaly misku vah převážit na stranu spokojenosti tak výrazné, aby z toho vymáčkly čtvrtou hvězdu. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Srdcovka, a zároveň jediný podarený film na témy poliš a pes. Má to atmosféru aj humor a len málo chýba, aby som to neprirovnal k SMRTONOSNÝM ZBRANIAM :) Skvelá zábava... ()

Reklama

Reklama