Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Flintstonovci a Rubblovci sú moderné rodiny doby kamennej a žijú s osvojenými dinosaurami v pravekom mestečku Bedrock. Fred Flintstone (John Goodman) a Barney Rubble (Rick Moranis) pracujú v kameňolome banskej spoločnosti Slate and Comp. Fred s manželkou Vilmou (Elizabeth Perkinsová) už vychovávajú podarenú dcérku Pebbles, ale Barney je bezdetný. Starostlivý Fred venuje bezdetnému Barneymu peniaze, aby si mohol s manželkou Betty (Rosie O´Donnellová) adoptovať dieťa. Keď Fred a Barney podstupujú kvalifikačný test na pozíciu nového zástupcu viceprezidenta spoločnosti, Barney vymení svoj výborne prepracovaný test za Fredov nepodarený, aby sa mu odvďačil. Fred získava vedúcu výkonnú pozíciu v podniku, spyšnie a správa sa povýšenecky. Teší sa, že svokre Pearl (Elizabeth Taylorová) ukázal, že Vilma sa nemohla vydať lepšie a že si ju zaslúži. Nevšimol si pritom, že je iba nastrčenou figúrkou v špinavej hre majiteľa firmy Cliffa Vandecarva (Kyle MacLachlan) a jeho sekretárky Sharon Stoneovej (Halle Berryová), ktorí ho skorumpovali, aby prevzal zodpovednosť za prepustenie všetkých robotníkov po nákupe automatickej výrobnej linky. Kto zachráni nešťastného Freda? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

Petroff 

všetky recenzie používateľa

LISTER: Kocoure? KOCOUR: Hmm? LISTER: Viděl si někdy Flinstounovi? KOCOUR: Jasně! LISTER: Taky tě Wilma přitahuje? KOCOUR: Wilma Flinstounová? LISTER: Možná jsme už moc dlouho v hlubokym vesmíru, ale ta její figura mě pokaždý tak rajcuje. Jsem ujetej? KOCOUR: Klidně bych se vsadil s kýmkoli, že Wilma Flinstounová je nejrajcovnější kost, jaká kdy žila. LISTER: To jsem rád. Já myslel, že mi měkne mozek ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Po letech jsem si tuhle blbinu (animovaný původní seriál řadím mezi opravdovou klasiku) přehrál na DVD a musím potvrdit, že je to pořád dobrá zábava. Vše táhne kupředu jedinečný John Goodman (plus sexy Elizabeth Perkins), ale i kulisy a speciální efekty, mají svou kvalitu. Pohodová podívaná na víkend. ()

Reklama

PATWIST 

všetky recenzie používateľa

Skvelé vidieť Flinstonovcov v reálnej podobe, dobré kostými, rekvizity a svojský humor ako aj domáci pomocníci: prasosaurus - odpadkový kôš, dinosaurus - vysávač, diktafták - diktafón, brontožeriav :-D, stojí za to vidieť ak sa vám páčili aj klasický animovaný Flinstonovci. A aby som nezabudol tak tu hraje zvodná Halle Berry. ()

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa

Šli jsme na to tenkrát hlavně kvůli The B-52's. Kromě toho, že John Goodman je Fred Flinstone jako vyšitý, je to ale hrozná kravina. Mezi kreslenými a hranými Flinstouny je totiž zhruba podobný rozdíl jako mezi kresleným a hraným Asterixem. Lepší, než se zdržovat tímhle, je pustit si nějaké album Bé padesátdvojek. Třeba Cosmic Thing. ()

cinema_cz 

všetky recenzie používateľa

Flintstoneovi jsou jedním z těch filmů, kde forma triumfuje nad obsahem. Významným plusem filmu je obsazení vedlejších rolí, které je - mírně řečené - velmi nekonvenční. Flintstoneovi jsou nenáročná zábava v tom nejlepším slova smyslu. Budete se výborně bavit a několik minut po zhlédnutí pravděpodobně zapomenete, o čem to vlastně bylo. 80 % (František Fuka, Ci 08/1994) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (14)

  • Na scénáři k filmu se včetně hlavního týmu podílelo celkem 35 lidí. Za svůj výtvor získali Zlatou malinu za nejhorší scénář. (Stegr)
  • Natáčelo se od 17. května do 20. srpna 1993 v Kalifornii a Utahu. (Varan)

Reklama

Reklama