Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Flintstonovci a Rubblovci sú moderné rodiny doby kamennej a žijú s osvojenými dinosaurami v pravekom mestečku Bedrock. Fred Flintstone (John Goodman) a Barney Rubble (Rick Moranis) pracujú v kameňolome banskej spoločnosti Slate and Comp. Fred s manželkou Vilmou (Elizabeth Perkinsová) už vychovávajú podarenú dcérku Pebbles, ale Barney je bezdetný. Starostlivý Fred venuje bezdetnému Barneymu peniaze, aby si mohol s manželkou Betty (Rosie O´Donnellová) adoptovať dieťa. Keď Fred a Barney podstupujú kvalifikačný test na pozíciu nového zástupcu viceprezidenta spoločnosti, Barney vymení svoj výborne prepracovaný test za Fredov nepodarený, aby sa mu odvďačil. Fred získava vedúcu výkonnú pozíciu v podniku, spyšnie a správa sa povýšenecky. Teší sa, že svokre Pearl (Elizabeth Taylorová) ukázal, že Vilma sa nemohla vydať lepšie a že si ju zaslúži. Nevšimol si pritom, že je iba nastrčenou figúrkou v špinavej hre majiteľa firmy Cliffa Vandecarva (Kyle MacLachlan) a jeho sekretárky Sharon Stoneovej (Halle Berryová), ktorí ho skorumpovali, aby prevzal zodpovednosť za prepustenie všetkých robotníkov po nákupe automatickej výrobnej linky. Kto zachráni nešťastného Freda? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

PATWIST 

všetky recenzie používateľa

Skvelé vidieť Flinstonovcov v reálnej podobe, dobré kostými, rekvizity a svojský humor ako aj domáci pomocníci: prasosaurus - odpadkový kôš, dinosaurus - vysávač, diktafták - diktafón, brontožeriav :-D, stojí za to vidieť ak sa vám páčili aj klasický animovaný Flinstonovci. A aby som nezabudol tak tu hraje zvodná Halle Berry. ()

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Obyvatelé kamenného města Bedrock se z animovaných dvojrozměrných grotesek přestěhovali do trojrozměrného celovečerního filmu. Mamutí sprše, krabí sekačce ani frajerskému diktaptákovi tento přesun nijak neuškodil a protože děj příběhu je celkem nepodstatný, tak si do pohody zapějme s mými párty oblíbenci B-52´s: „Flintstones, meet the Flintstones, they´re modern Stone Age Family“. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Jako malý jsem měl animované Flintstoneovi docela rád. Nejvíc se mi líbilo to jejich pravěké auto na vlastní pohon a dinosauři…Tak jsem byl dost zvědavý na tuhle hranou verzi a moc šancí na úspěch jsem jí popravdě nedával. Nicméně v rámci možností a s přivřením jednoho oka se to tvůrcům i hercům vcelku povedlo. Žádná sláva to nebyla, ale bylo to vtipné a herci předvedli slušné výkony – takže dávám slušných 60%. ()

Gardenboy 

všetky recenzie používateľa

No neviem .. .tento pokus o prevedenie kresleného seriálu do hranej (a navyše filmovej a NAVYŠE do kín) podoby sa nie celkom podaril ... jednoducho tomu chýba tá šťava, ktorú má origoš The flintstones. Ale jednu hviezdu pridám za soundtrack, ktorý sa mi ako decku pačil a teraz si ho radšej ani nepustím, aby som neprišiel o svoje detské ilúzie a nebol nútený strhnuť tu hviezdu dolu ... no a tá druhá je za štýl a za fakt, že sme to pozerali na zákaldke namiesto vyučovania ... ()

wosho 

všetky recenzie používateľa

Problematická hraná verze animované americké klasiky (nikdy jsem jí však nepřišel na chuť), která maximálně potěší fandy seriálu, či Johna Goodmana. Celkově se jedná o formu co poráží obsah. Děj je prostinký a scénaristům moc nešlo na něj navázat a vymyslet dostatek vtipů. Kladem je rozhodně obsazení, Goodman je dokonalý a MacLachlan si svoji postavu bídáka užívá. Jediným opravdovým kladem je výprava, která je dokonalá a hlavně vtipná. Celkově se jedná o bezvýznamný snímek, který sice ve své době plnil kina, dnes však sotva jej někdo pustí dopoledne o víkendu v televizi. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. května 1994 v New Yorku. (Varan)

Reklama

Reklama