Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ray Quick (Sylvester Stallone), špecialista na výbušniny pred rokmi pracoval pre CIA. Odišiel, pretože v roku 1984 nestihol v Bogote zabrániť nešťastiu. Obeťou nastraženej bomby sa okrem obchodníka s drogami stalo aj malé dievčatko. Teraz sa nechá najímať ako špecialista na výbušniny. Osloví ho atraktívna May Munroová (Sharon Stone), aby zlikvidoval trojicu kubánskych mafiánov, ktorí jej kedysi pred očami zavraždili rodičov. Muž zákazku odmietne. Keď však ženu sleduje a stane sa svedkom toho, ako sa na večierku šéfa kubánskej mafie nechá zbaliť jeho synom Thomasom (Eric Roberts), ktorý je jedným z vrahov, svoj názor zmení. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (325)

honajz 

všetky recenzie používateľa

V tom filmu jde skutečně o houno a Stallone a Stone předvádějí jen určité pózy a tanečky, Stone teda hlavně své kozy a tělo, ale mně i přes svou pomalost film dostal svou atmosférou, skoro rozjímavou, ne nepodobnou jednomu z posledních Seagalových filmů Attrition. Ta pomalost je zde ale často na škodu, protože akce se nedostává, ta rozjímavá atmosféra je jen v první polovině filmu, takže je to nakonec celé žel nevyvážené. A navíc mi Sharon Stone jako kočka moc nepřijde. ()

eye candy 

všetky recenzie používateľa

je monoho lepsich filmu je i mnoho horsich, pokud nejste zrovna fanousky TNT nebo alespon sylvestra stallona asi nema ani cenu si tenhle film shanet no snad jen kuli sprchove scene, ktera je paradni i kdyz by byla jeste lepsi kdyby tam sly nezavazel:) alespon hl.zaapork je docela zabavnej smejd takze bych to tak videl presne na 3starzz a docistacistocisty pruuuumer ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zlý akčný film, v ktorom sú slabé aj samotné výbuchy, o ktoré hlavne vo filme ide. Film je plný neuveriteľne trápnych scén (keď Sly chce zachrániť dievča v aute a keď rozmláti celý autobus s chlapíkom, ktorý nepustil sadnúť staršiu pani...). Po celý film má Sly na tvári výraz, kvôli ktorému si prajete, aby to s ním skončil Woods už na začiatku filmu. Jediné, čo sa na tomto filme podarilo, je nasnímanie kriviek Sharon Stone vo viacerých scénach. Na tých niekoľko okamihov by sa dalo pozerať do nekonečna. Sharon je tu so sexy. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Kdysi byl Stallone a jeho filmy nedotknutelný, ale po dalších projekcích některý jeho filmy ztrácej na kvalitě.Sylvester nebyl nikdy dobrej herec,ale spousta jeho filmů je lákavá dějem,akcí.Tohle dílo nedomrlčete Llosi je afektovaný(Roberts,Stone)trapný v akci,a i ta scéna ve sprše je trapná,a navíc zcela zbytečná.zase jen horší průměr.50%. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Specialistova stupnice výbušnosti (od nejsilnější, po nejslabší trhavinu): svůdná sukně Sharon; spolehlivý Semtex; stařík Steiger; silvestrovská navlhlá rachejtle; souložící specialista Sly.. Nikterak explozivní akční film, který na slabší průměr vytahuje neodolatelný pyrotechnik James Woods. Teď mám strach kliknout na "Potvrdit“, ale risknu to.. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (13)

  • Steven Seagal dostal nabídku, aby film režíroval a zároveň si v něm zahrál hlavní roli. Jenže chtěl 9 milionů dolarů, tak se studio rozhodlo na jeho místo dosadit Stalloneho. (viperblade)
  • Scéna, ve které Thomas (Eric Roberts) hrozí Rayovi (Sylvester Stallone) nožem, byla napsána na poslední chvíli,aby se Stallone mohl v jedné scéně střetnout s Ericem Robertsem. (DEXTER099)

Reklama

Reklama