Reklama

Reklama

Rodinná animovaná komédia je príbehom štyroch rozmaznaných zvieratiek zo ZOO v newyorskom Central Parku, ktoré už netúžia po tom, aby sa vrátili do divočiny. Lev Alex je kráľom tejto mestskej džungle a v ZOO je hlavnou atrakciou. Spolu so svojim najlepším priateľom – zebrou Martym, žirafou Melmanom a hrošicou Glóriou žijú po celý svoj život v pokojnom zajatí, kde pravidelne dostávajú chutné krmivo a sú obdivovaní návštevníkmi. Marty však nie je celkom spokojný so svojím osudom. Prežíva svoju „krízu stredného veku“ a zo zvedavosti a za pomoci niekoľkých šikovných tučniakov ujde, aby mohol preskúmať neznámy svet. Nasleduje ho žirafa Melman, Lev Alex a hrošica Glória, ale skôr, ako sa dostanú na slobodu, sú naložení do veľkých drevených debien a nalodení na zámorskú loď plávajúcu do Afriky... (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (viac)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (viac)

Další svalovec s obrovským mečem?

Další svalovec s obrovským mečem?

20.11.2008

Že by nám hrozil comeback akčních fantasy filmů plných kulturistů máchajících nabroušeným železem? Conan je, zdá se, definitivně na cestě zpátky do kin, a zřejmě se dočkáme i jeho blonďatého a trochu… (viac)

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama