Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Populárny influencer Shawn Ruddy (Joseph Winter) bol na internete zrušený. Snaží sa o návrat na obrazovky, a tak sa rozhodne streamovať zážitky zo strašidelného domu, kde chce stráviť celú noc. Nedopatrením sa mu podarí prebudiť ducha, ktorý bol v dome uväznený. Začína byť jasné, že toto môže byť posledná noc jeho života, ktorá bude navždy zaznamenaná na kamerách. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (88)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Nenechajte sa nalákať trailerom! V ňom sa to síce hemží monštrami, ale všetko sú to zábery z doslovne poslednej minúty filmu! Dovtedy tam jeden neskutočne otravný týpek, ktorý ašpiruje na najneznesiteľnejšiu postavu roka, točí video zo strašidelného domu, pobehuje po rozpadnutých miestnostiach, ani na sekundu sa mu nezavrie huba a asi dva krát za celý film má trefnú hlášku. Pokiaľ to mala byť komédia tým, že v nej bude vystupovať užvanený Youtuber, ktorý pôsobí ako desaťročné decko na Twitchi, ktoré prvý krát hrá hororovú hru, účel splnený, ja si hororovú komédiu predstavujem trochu inak. Deadstream je však ako komédia nevtipným filmom a na to hororové dianie nechá čakať diváka neskutočne dlhú dobu a nakoniec je po ňom po pár minútach, navyše musíte pristúpiť na fakt, že je to celé veľmi lacné a gumové masky bubákov udrú do oči viac než v hororoch z 80. rokov. Po prvotných ohlasoch som sa tešil, ale za mňa teda ťažký fail. A Joseph Winter by sa nemal obsadzovať do hlavných úloch vo vlastných filmov, je to neherec, ktorý svojim otravným výkonom posúva film až do Céčkových vôd. CELKOVO: 2/10 ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Veľmi sympatický low budget horor. V prvej polovici dostaneme found footage horor s pôsobivým prostredím opusteného haunted domu. Dej, atmosféra, ľakačky všetko okej. Akurát hlavný hrdina je nesympatický debil, ktorému želáte len to najhoršie. V druhej polovici sa tak na moje veľké potešenie stane, Deadstream prepne do módu čistokrvnej hororovej komédie a zábava je to naozaj veľmi kvalitná. Obidve roviny fungujú (asi preto že sa nemiešajú a z úvodu je to úplne vážny horor a potom úplne neseriózna komédia) a osobne som cítil, že tvorcovia majú svoj režijný debut pevne v rukách a vedia čo robia. Po dlhšej dobe som narazil na found footage, ktorý mi troška pripomenul že tento subžáner nie je ešte mŕtvy... PS: ďalšie filmy od režijného dua Joseph Winter, Vanessa Winter si nenechám ujsť. 75% ()

Reklama

Sludger 

všetky recenzie používateľa

Wau! Súčasný streamovací horor došiel tento rok s riadnou peckou!  Divoký „streamer“ (robí šialené videá, niečo na štýl Jackass) sa rozhodne prespať v strašidelnom dome a všetko streamovať na internete. Zároveň si vymyslel pravidlo, že pokiaľ bude niečo podozrivé, musí to ísť preveriť, inak nedostane zaplatené (trefný odkaz na klišé duchárskeho hororu). Film (až nepochopiteľne) funguje jednak ako strašidelný Found Footage (stream?), kde som sa reálne bál a to sa mi tento rok stalo len druhýkrát. Zároveň je snímok vtipný, zábavný, energický a hlavne natočený s dušou a srdcom pre horor. Klišé žánru dostávajú „na prdel“, posúva moderný FF na ďalšiu úroveň (streamujúci duch a motivácia čarodejnice), zároveň má skvelé béčkové masky (čistá láska!) a celý film má strašný drive a náboj. Čo je najdôležitejšie, srší z toho nesmierna láska k hororu! Pre predstavu – ako keby si zmiešal EVIL DEAD s novodobým HOST. Skvelé, úžasné! Manželov Winterovcov už teraz uznávam a pre mňa sú najlepší hororový (filmový) objav roku 2022! Spolu s kraťasom z V/H/S/99 patrí film k tomu najlepšiemu z tohto roka. Prosím, dajte im vyšší rozpočet a horor vám budem vďačný! ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Dámy a páni, spojenie hororu a komédie som takto snáď ešte nevidel. Ono je to ohromne vtipné, nasmial som sa teda kráľovsky ale to nie je všetko ani zďaleka. Pretože ten film má aj famóznu atmosféru a po hororovej stránke reálne vystraší a keď to budete pozerať v noci samy tak sa reálne aj budete báť. Má to svižné tempo, prekvapivo aj krvavé s množstvom skvelých nápadov a ešte k tomu to je FF štýl. Týmto FF dokázal, že rozhodne nie je mŕtvy a má čo ponúknuť. Hlavnému hrdinovi rola sadla ako šerbeľ na riť, neviem si predstaviť nikoho lepšieho. Toto je 5* záležitosť a som zvedavý, koľko rokov potrvá kým dostaneme niečo tak dobré. PS: Toto je pre všetky černochov a mexičanov.... pri tomto som sa dusil smiechom. Doporučujem všetkými desiatimi, za mňa záležitosť roka. ()

TedGeorge 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší na Deadstreamu je, že se vůbec nebere vážně a chytře využívá streamovací berličku. V okamžiku, kdy začne jít vysílajícímu Shawnovi o kejhák, otrlí diváci na chatu si začnou stěžovat na mizerné CGI. Ve chvíli, kdy dojde na čtení z tajemné knihy ve sklepě (pomrknutí na fandy Evil Dead je teprve začátek), spustí se nám video jedné postarší sledující, která si vygooglila, o co přesně jde. No a to vše je zabalené do mrazivého hávu řemeslně zvládnutého a nahláškovaného (Let´s DEMONetize this bitch!) hororu, kde o nějaké překvápko není nouze. Akorát těch lacinějších lekaček bylo vážně trochu moc. Debutující manželské duo Winterových každopádně mělo nakoukáno a suverénně zrežírovalo velmi sympatickou jednohubku, která omšelý found footage subžánr omlazuje o pořád ještě aktuální internetový fenomén. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama