Reklama

Reklama

Advokát

(seriál)
  • USA The Lincoln Lawyer
Trailer
Dráma / Krimi / Mysteriózny / Thriller
USA, (2022–2024), 24 h 45 min (Minutáž: 43–56 min)

Predloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

David Buckley

Hrajú:

Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Christopher Gorham, Becki Newton, Angus Sampson, Kim Hawthorne, Chris Browning, Reggie Lee, Lamont Thompson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Idealistický právník úřaduje ze zadního sedadla svého Lincolnu a nabourává přitom zavedené pořádky. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Série 1 (2022) (S01) 

Uroven serialu dvihaju hlavne zaverecne casti. Napomaha tomu i twist v hlavnom pripade a dve vedlajsie linie u byvalky nasho fesaka. Ano, je to patricne naivne, aby svihak v obleku mohol "natriasanim peria" byt za cooloveho, avsak celkom to funguje a i bavi. Naviac, nie je tu prili, do oci bijucich logickych dier. Charakter Cisca, hlavneho fesakovho vysetrovatela, s jeho chraplakom, mi tu celkom sedel. Uzasne zenusky, ktore si tak dobre rozumeju uz len dotvaraju neuveritelny stvorlistok. 65% Nie uplne marne. Ak vas bavi i sudna sien a i nejaka ta lahka kriminalka, odporucam. Treba to vsak brat s nadlhladom, nie je to moc seriozny kusok. Nadpriemer. ()

Zpátky v sedle (2022) (S01E01) 

Sympos v obleku, po nehode a odvykacke menej arogantny, ako bol typek z filmu v 2011tom. Potesil Angus Sampson z Farga. Priemerna a trosku naivna bachorka o coolovom obhajcovi. Uvidime, ci ma to udrzi. Predpokladam, ze na pozadi pripadov sa bude riesit vrazda toho, vdaka komu mu padlo do lona cele "portfolio". ()

Kouzelná kulka (2022) (S01E02) 

Zabavna cast, hlavna linia a i tie vedlajsie, co ju doplnaju. Spokojnost. 70% ()

Teorie chaosu (2022) (S01E04) 

Trosicku sa hybeme v kruhu. Obezna pani mala sice v epizode len jednu repliku, ale pouzit ju v tak prehladnej sirokej ceste chcelo "gule". Keby tam bol typek skocil, ale len tak "sa tam odnikial objavil". :) Moc sa toho neudialo a to ma zaujimala linia s veteranom. ()

Na porotě záleží (2022) (S01E05) 

"Cachre" s porotcami a sympaticka "kartarka" boli hlavne tahune epizody, ano vo svojej podstate sice malicko naivne, ale fungovali. O cosi lepsia epizodka. Som tiez zvedavy na pripad exmanzelky s tymi filipincami. Hoci ten pripad tvorcovia silne odsuvaju az na okraj. 65% ()

Úplatek (2022) (S01E06) 

Az teenka sa musela spytat otazku, ktora kazdemu pozornemu divakovi vyvstala v hlave uz v prvej casti a nasmu super fesakovi to "nedosrotovalo"? "Why the rush, when you can end up in jail?!"  Chapem scenar, ale vyvstavany tak, aby sme sa o tomu dozvedeli v 6tej epizode?!..meh...prvoplanovost a podcenovanie divaka. ()

Podivná tíseň (2022) (S01E09) 

Rozhodne najlepsia a napremyslenejsia cast so zaujimavym twistom v zavere. Spokojnost. 80% ()

Rozsudek ráže 9 (2022) (S01E10) 

Sudca ma pobavil..."Stacy, you wanna clean THAT up a bit?" :D To s tou upjatou sudkynou ma pobavilo. ()

Súvisiace novinky

Stranger Things znovu trhají rekordy

Stranger Things znovu trhají rekordy

01.06.2022

Po dlouhé pauze, zapříčiněné mimo jiné také pandemií covidu, se seriálový hit Stranger Things vrátil na Netflix. A to rovnou ve velkém stylu. Čtvrtá série, která byla rozdělena na dvě části, přičemž… (viac)

Reklama

Reklama