Reklama

Reklama

Nezvestní v boji

  • Česko Nezvěstní v boji (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ôsmich rokoch zajatia sa plukovníkovi Braddockovi (Chuck Norris) podarí utiecť z vietnamského tábora pre amerických vojnových zajatcov. Jeho otrasné informácie sa v Štátoch stretnú s úplnou ľahostajnosťou úradov. Rozhodne sa preto oslobodiť amerických zajatcov na vlastnú päsť. Pomôže mu Tuck (M. Emmet Walsh), starý kamarát z armády, ktorý obchoduje so zbraňami na čiernom trhu. V napínavých scénach vracia film diváka do obdobia konca vietnamskej vojny, kedy Vietnamci držali dlho potom mnoho amerických vojakov v zajateckých táboroch za krutých podmienok. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Žiadna nostalgia milé deti. Braddocka som dal až teraz je okrem jeho Mitch Buchannonovsky lesklej hrude, bullet-time výskoku z vody s M60 v pahýloch a Tuckerovej modrej hawaiskej košele, sa není veľmi na čo dívať. Áno Chuck je Fun Rádio, ale akýkoľvek náznak trashoidnej zábavnosti likviduje Joseph "I like it long" Zito a jeho nneekoooonneeččnnéééé scénky. Návrat do Bradocka hotela by každý normálny človek natočil do 5-6 záberov a do minúty, Zito ich tam narve 10x toľko. A takto sa ako sopeľ umelo preťahuje celý film. Zlatý John Rambo, zlatý John Matrix. 25% ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme sa dozviete, že: 1) Chuck Norris sa dokáže šplhať po budovách ako Spiderman a navyše je pritom neviditeľný. 2) Chuck Norris nikdy nenabíja. 3) Chuckovi Norrisovi vo vode nezvlhne strelný prach. 4) Bežným ľuďom sa v skrini ukrýva tak maximálne manželkin milenec, Chuckovi sa v skrini ukrýva Vietnamec. 5) Chuck Norris vie kurva dobre zjednávať cenu. Čistokrvné béčko rokov osemdesiatych. Úžasné a príšerné zároveň. 60 % ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tak, konecne som si pozrel tento legendarny Chuckov opus magnum. V detstve ma minul a kedze ma Chuck nikdy nezaujal, tak som ani v dospelosti nemal chut napozerat jeho starsie filmy. Ale pred druhymi Expendables nastala vhodna chvila preskumat jeho najslavnejsiu trilogiu. No a hned na zaciatok musim povedat, ze prvy diel je velkym sklamanim. Autori precenili svoje schopnosti. Stavili na seriozny pribeh o Chuckovom patrani po vojnovych zajatcoch, ale na to nemali v rukach kvalitny scenar a Chuck potrebne herecke nadanie. Fanusikovia tohto chlpateho karatistu si do urcitej miery vystacia s jeho charizmou, ale ta na mna nikdy nefungovala. Takze po kratkej uvodnej akcnej ochutnavke musime utrpne sledovat nezaujimave Chuckove patranie a pripravu na vybusne finale. Co sa týka vypravnosti, tak tento starucky akcniak za 2.5 mega posobi drahsie ako napriklad stvrty Rambo. Hlavny rozdiel je ale v kvalite prevedenej akcie. Akcia v tomto filme pôsobi neskutocne fadne a nudne, co ma dost prekvapilo, lebo Zitov Červený škorpión ma akcne sceny natocene spickovo. Dokonca ani ikonicke Chuckove vynorenie z vody ma nenadchlo. A ani tych par kratuckych bitiek, ktore tu Chuck absolvuje za vela nestoja. Nedavam to za vinu Chuckovi, ale mizernym choreografom. Jedine co pôsobi nadriemerne, je par pôsobivych výbuchov bambusovych straznych veži. Z pribehu ma paradoxne najviac zaujala linia, ktora je v tomto diely uplne opomenuta a to obdobie, ktore stravila Chuckova postava v zajateckom tabore. Nastastie sa jej venuje druhy a podstatne kvalitnejsi diel. Vysledkom je nudny film so slabými akcnymi scenami, ktorý nestoji ani za jedno pozretie a nebyť v tej dobe neskutocne popularnej temy, tak by som nechapal, preco sa prave tento film stal legendou. 3/10. ()

Fox85 

všetky recenzie používateľa

Na tento film jsem se opravdu těšil a splnil všechna moje očekávání. Kdysi jsem v nějakém dokumentu o Chuckovi viděl scénu, kdy vylézá z vody a kosí nepřátele kulometem pěkně od pasu. Dočkal jsem se. Nezničitelný hrdina, který téměř nikdy nemine a je téměř nemožné ho zasáhnout, zachraňuje hrstku amerických vojáků ze zajetí, aby ukázal těm nenáviděným a zlotřilým rákosníkům, že si s ním nemají zahrávat. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Norris se vrátil z vietnamu..čumí doma na spajdrmena, nasere se, dá instakill nohou televizi a letí zpátky do akce, předvést že to, co dokáže spidey, zvládne on taky!! Leze různě po zdech, je tichej, jednou ranou svali nepřítele a taky má jak spidey svou spidersense tak on má svou Čaksense..vycítí nepřítele na dva roky dopředu..má ženskou v posteli..ale nespí s ní..jen jako alibi, aby nezjistili, že to on je ten tajemnej ninja. Ke konci se nazuje čelenku a je čas ukázat i Rambovi, že je prostě na Braddocka kratkej. Výbuch dvou granátů mu způsobí jen opar na rtu.. z vody vylejza jakožto vodnik mstitel aby pomstil své smočené šaty...zachrání všechny. Je to prostě hrdina jak jarda. ()

Galéria (135)

Zaujímavosti (14)

  • Ve Vietnamském zajetí zůstaly ještě dlouho po válce stovky amerických vojáků. Ve skutečnosti jim ale nikdo nepomohl. (Pradlík)
  • Chuckův bratr Aaron byl hlavním koordinátorem kaskadérů obou pokračování, v případě třetího dílu dokonce dostal důvěru jako režisér. (Divočák)
  • První a druh díl MIA se kvůli ušetření nákladů natáčely společně. Producentům ale druhý díl přišel lepší než první a proto přehodili jejich číslování a pustili dvojku do distribuce jako první. Proto se "dvojka" odehrává vlastně před "jedničkou". (Divočák)

Súvisiace novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (viac)

80. léta vracejí úder

80. léta vracejí úder

08.03.2009

Duchové našeho mládí a videokazet se simultánním překladem opět straší. George Miller nezapomněl na Šíleného Maxe, ačkoli v uplynulých letech se mu dařilo spíš na poli digitální animace – má na… (viac)

Reklama

Reklama