Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (11)

New Kids Turbo

New Kids Turbo (2010)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky.

Jackboots on Whitehall

Jackboots on Whitehall (2010)

Píše sa rok 1940. Spojenecké vojská sú obkľúčené nacistickou armádou v prístave Dunkirk a jeho okolitých plážach. Tu sa Nemci chopia príležitosti, zaútočia na Anglicko a prekazia Winstonovi Churchillovi sen odísť v pokoji do dôchodu. Spolu s malou indickou armádou, šialeným Američanom, "veľkorukým" Chrisom a hŕstkou dedinčanov sa štátnik vydá na sever do Škótska hľadať pomoc v boji proti nacistom. Lebo ak by sa nepodarilo poraziť nemeckú hrozbu, hrozí koniec celému Anglicku.

Chronicles of the Mayan Tunnel

Chronicles of the Mayan Tunnel (2019)

Bude rok 2012 rokom konca sveta alebo inej katastrofy? Mexická vlada a zopár mexických archeológov súhlasili, že sa pokúsia poodhaliť utajované informácie, o ktorých svet doteraz nemal ani poňatia.

Jian yu

Jian yu (2010)

Snímka je zasadená do starovekej Číny. V rukách skúseného zabijaka Zeng Jing (žena) sa ocitnú pozostatky mystického budhistického mnícha.
Tak sa začína výprava a ona ich musí preniesť na to pravé miesto odpočinku. Putovanie však nebude jednoduché, pretože na ceste jej hrozí smrteľné nebezpečenstvo v podobe tímu zabijakov. Tí prahnú po získaní pozostatkov, keďže v sebe ukrývajú staroveké tajomstvo získania obrovskej moci.

The Winning Season

The Winning Season (2009)

Bývalému trénerovi bola daná šanca na návrat tým, že bol požiadaný rozbehnúť a trénovať dievčenský basketbalový tím na miestnej strednej škole.

The Slammin' Salmon

The Slammin' Salmon (2009)

Bývalý šampión ťažkej váhy v boxe Cleon "Slammin'" Salmon (Duncan) a terajší majiteľ reštaurácie v Miami vymyslí súťaž pre svojich čašníkov, aby zistil, ktorý z nich dokáže za jednu noc zarobiť čo najviac peňazí.
Víťaz môže získať až 10,000 dolárov, kým porazený bude musieť zniesť nakladačku od samotného šéfa, Cleona.

Dead Man Running

Dead Man Running (2009)

Bývalý trestanec Nick dostane ultimátum 24 hodín na to, aby úžerníkovi splatil dlh. Nick zapletie svojho najlepšieho kamaráta do plánu s cieľom získať poriadny balík peňazí skôr, než bude pre oboch príliš neskoro.

Ip Man 2: Majstrovo víťazstvo

Ip Man 2: Majstrovo víťazstvo (2010)

Pokračovanie filmu IP Man sa sústreďuje na Yip Manovu migráciu z rodného mesta Fuoshan do Hong Kongu v roku 1949, kde sa pokúša spropagovať disciplínu bojového umenia Wing Chun.

Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive

Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010)

Akčná komédia sa sústreďuje na prchajúcu dvojicu (Cruise a Diaz) a na ich úžasné a niekedy aj smrteľné dobrodružstvách, kde nič a nikto (dokonca ani oni sami) nie je tým, čím sa zdá. Uprostred stále sa meniacich spojenectiev a nepredvídateľných zrád cestuje dvojica po celej planéte bojujúc o prežitie, ktoré závisí na boji medzi pravdou a dôverou.

Neporaziteľný: Vykúpenie

Neporaziteľný: Vykúpenie (2010)

Scott Adkins si v tomto filme zopakuje úlohu Uri Boyka, známeho tiež zo snímku Neporazitelný II: Poslední zůstává. Kolobeh nelegálnych väzenských bitiek, ktorých sa účastnia tí najtvrdší bojovníci, postupne vyústi do turnaja na život a smrť. Víťaz tohto turnaja bude môcť odkráčať ako slobodný človek.

Raw Iron: The Making of 'Pumping Iron'

Raw Iron: The Making of 'Pumping Iron' (2002) (TV film)

Tento film, ktorý bol vydaný v tzv. THE 25/th ANNIVESARY SPECIAL EDITION nádherne zobrazuje kulturistov ako vyzerajú teraz a ako počas natáčania filmu Pumping Iron. Sú tam zobrazené scény, ktoré do filmu samotného neboli vložené. Taktiež tam nájdete komentáre samotných kulturistov k natáčaniu filmu Pumping Iron. V závere sa napr. dozviete čo momentálne každý z kulturistov Pumping Ironu robí a v čom podnikajú. V jednom z bonusov, ktoré su na DVD nájdete 13min. rozhovor s Arnoldom Schwarzeneggerom, ktorý Vám poodhalí čo bolo v dokumente pravdivé, a čo nie, a aký vplyv má kulturistika na ľudstvo v súčastnosti.

Reklama