Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(viac)

Recenzie (200)

DJ Obelix 

všetky recenzie používateľa

Uf, jak tohle dílko ohodnotit, když celou dobu silně balancuje mezi odpadem a geniálním zážitkem pro zvrácené, infantilní kreatury, jako jsem já a k tomu hraje parádní happy hardcore soundtrack? Zlatým středem. Kdybych dal víc, musel bych se za sebe stydět a kdybych dal méně, popíral bych, že jsem se v určitých pasážích výborně bavil. Další z filmů, které si nejlépe užijete s alkoholem v krvi a partou kamarádů. K příběhu: Parta hrozných maloměstských lůzrů z Holandska v jednom jediném dni přijde o práci, svou debilitou i o sociální dávky, a tak se rozhodnou, že natruc světové krizi nebudou už nikdy za nic platit. A tohle má stačit na celý film? Prakticky ano. Pak už jen sledujeme snahu o přežití, když jejich jednání rozpoutá bouři nepokojů po celé zemi a ministr se to na vlastní pěst snaží zastavit, nápady, jak sehnat peníze, zevlování bandy imbecilů po okolí a retardovaného mongola, který si hraje na "tiráka". A kupodivu i velkou porci krve a přestřelek, s kterými se v New Kids Turbo rozhodně nešetří. ()

geklon odpad!

všetky recenzie používateľa

Jestli se za posledních deset let dá ve světě ekel tutogchbrachenvachen brrrrchrrrrr zábavy, kterou z hoven a zvratků vytáhli šupáci od Johny Knoxvila, něco označit jako kultofní a šukující, tak toto holohovno...................Tolik emocí včetně té na zvracení, co to ve mě vyvolalo...to jsem se dlouho nenadál. Hlavně čepici Ed Hadry dolů za tak trendy a fresh look. Naprosto ojedinělá výpověď buránků z Holandu a že Holdí jsou vážně dost ekel svěčí toto https://www.youtube.com/watch?v=RXiJcFVds0E ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Vodič kamiónu robí Tú, Túúú..." Moje hodnotenie berte s veľkou rezervou. Tento film mal u mňa v úvode blízko k jednej alebo dvom hviezdam. Chvíľu mi trvalo, kým som sa spamätal z hromady vulgarizmov, ktoré vlasatí dementi pálili zo svojich úst. Jednoznačne ide o film v ktorom slovo "k...t" a "p..a" zaznelo bezkonkurenčne najviac krát. Aspoň čo som zatiaľ videl. Občasná nadávka v dobre načasovanom momente môže byť naozaj vtipná, ale tu to bolo často mimo misu. Časom si však človek zvykne(nie je úžasné, aký je človek prispôsobivý tvor?) a začal som vnímať skôr tie vydarené vtipy , ktorých je tu našťastie tiež dosť. Takú kopu magorov len tak nenájdete a časom som bol rozhodnutý dať tie priemerné 3 hviezdy. V tom však prišiel "vedúci" magorov , zroloval autom siedmych policajtov, vystrčil hlavu a vyhlásil: "Vodič kamiónu robí tú, túúú..." a v tej chvíli som sa priklonil k štvrtej hviezde. Ja viem, je to prízemné, ale občas som sa zasmial. Párkrát veľmi dobre. Úplne pochopím všetky možné hodnotenia, teda až na plný počet, pretože je tu i požehnané množstvo hluchých a trápnych momentov. Je to presne ten film, kde sa zhoda hľadá ťažko. Slabšie 4 *. 70%. ()

FlyBoy 

všetky recenzie používateľa

Po prvom, "štvorhviezdičkovom" pozretí musím teraz po druhom okamžite transformovať do "päťhviezdičkového" pozretia, pretože čo a ako sa tu deje, to naozaj nemá obdoby. Dovolím si nesúhlasiť s tvrdeniami, že nová vulgaritka Antonieho Kamerlinga je určená výhradne jednoduchému publiku alebo skupinám priateľov pod vplyvom THC. Obidvoch uspokojí, ale dosah má ešte oveľa väčší vďaka sofistikovaným finesám, ktoré zreteľne vykúkajú spoza dementnej pokrývky. Samozrejme, buranské fóriky nie každému sadnú, onu "nečestnosť" nie každý strávi, ale kto má aspoň minimálne sklony k pokleslému pobaveníčku a rád číta medzi riadky, tak na svoje si bezdebaty príde. Z "Maaskantje" totiž neohrozene nastupuje pätica darmožráčskych sedlákov ktorých priority tvoria hliníkové retiazky, šuštiakové bundy, orosený pivec, "hlohovecký" tuning a keď k tomu z reprákov duní aj nejaká "raveová" pecka alebo "will be friends" vokálček od Scootru, tak je všetko v klídku. Stane sa to najhoršie, úrady im stopnú sociálne dávky a nabudeným chlapcom neostane nič iné, ako len začať nepovoľne protestovať-odštartovať rozdivočenú anarchiu. "New kids turbo" sú ohromne lapidárnym zosmiešnením prebiehajúcej ekonomickej krízi-spravidlosť do rúk berie banda retardovaných vagabundov, ktorá sa nezastaví pred ničím a ich besnenie zanecháva okolo seba poriadny bordel. Holanďania to vyrhajú jak nabrúsené dýky, čo pojašený úsek, to brutálny "sidekick" a to buď uleteným kreténizmom alebo neprístojným vyplieskaním. Už nemajú náladu neustále ustupovať/helfovať zadĺženým Južanom a preto si z nich robia náramnú prdel pričom je dodržaný status quo prisťahovalca, ktorý nemusí byť apriori vychytralým záporákom-ba naopak je tu postihnutým hrdinom prekážajúcim v zápornom systéme. "Turbo deti" sú politicky doľava aj doprava (i keď ľavá prevažuje) a cez simulovaný stred strmhlav útočia, rozosmejú nielen hulvátske hovädá, ale aj rozumných hédonikov. Majú vo vrecku stovky nekresťanských skopičín, 2 či 3 "burnafterreadingovské" porady, rozchichotaného kamionistu z "Bláznivej olympiády ("Honk, honk") a v rámci chumajského sarkazmu asi ten najhurónskejší/najprenikavejší "flow" široko-ďaleko. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako Klub sráčů, Bulšit a další skvosty světové kinematografie si ani New Kids nezaslouží plný počet hvězdiček, protože to je prostě tak strašná píčovina. Naštěstí je to ale zároveň brutální prdel, hodně (kurva hodně) se tam nadává, chlastá, krká, zabíjí a vůbec dělá všechno, co mám ve filmu rád, takže maximální spokojenost. 90% ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)

Reklama

Reklama