Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (192)

plagát

Lao Shi (2016) 

Zajimava studie na tema zda se vyplati pomoc zranenemu pri autonehode. Podle vseho spis ne.

plagát

matka! (2017) 

Prijemny rodinny film, ktery potesi zejmena vsechny zeny a divky.

plagát

Žít a zemřít v L.A. (1985) 

co rict k filmu, ktery je v prvni polovine priserny a nesnesitelny, aby v druhe pulce zboril vsechna tradicni klise a stal se z nej nezapomenutelny zazitek? to live and die in l.a. je film pro vsechny, ktere uz nudi zabehnute postupy v akcnich filmech, s jednou z nejlepsich automobilovych honicek jako bonus.

plagát

Spanilé výzvy (2010) (TV film) 

dalsi z rady prazskych intelektualnich havla adorujicich / do klause kopajicich sracek.

plagát

Ja som Sam (2001) 

nesnesitelna citova vydiracka, kterou jsem nebyl schopen sledovat dele nez 15 minut ani na 10. pokus a zaroven jeden z klasickych pripadu potvrzujicich pravidlo, ze s debilem v hlavni roli mate sanci na oskarovou nominaci. never more.

plagát

Bugsy (1991) 

bugsy je dalsi z ne uplne pocetne rady genialnich mafianskych velkofilmu s hudbou ennia morriconeho a bezchybnym obsazenim, ktery si zadny fanousek filmu nemuze nechat ujit.

plagát

Tess (1979) 

barry lyndonovsky vypravny a deer hunterovsky dojemny velkofilm s absolutne neodolatelnou nastassjou kinski, kterou byste nejradsi vzali k sobe domu, nakrmili, ulozili do postele a peclive prikryli. kdo by ji odolal?

plagát

Star Wars: The Clone Wars (2008) 

je opravdu s podivem, kam az george lucas nechal kdysi legendarni serii star wars klesnout. z genialniho napadu a skvele atmosfery se stala animovana trapnost pro deti do 10 let a jejich praprarodice nad 80 let. tomu rikam koncept pro celou rodinu, jak dojemne.

plagát

Nehanební bastardi (2009) 

inglourious basterds je lepsi, nez zaslouzeny propadak death proof, ale nakonec to bohuzel nestacilo na nic lepsiho, nez na druhy nejhorsi (nebo 6. nejlepsi, jestli je sklenice poloplna) tarantinuv film. zmena prostredi sice podle ocekavani prospela, stagnujicimu a leoneho nebetycne kopirujicimu tarantinovi se podarilo vytezit maximum z hitlerova a goebblesova komedialniho (ehm) potencialu a ze smetiste evropske kinematografie uspesne vyhrabal nekolik skvostu, jako treba melanie laurent (doslova), nebo christophera waltze, ktery si film ukradl pro sebe. kamenem urazu je ale priserny vykon castingoveho omylu petiletky brada pitta v roli southern rednecka a zklamanim je defakto i cela skupina inglourious basterds, kam tarantino misto puvodne avizovaneho van damma a dalsich resuscitovatelnych legend obsadil cleny sveho klanu pochlebovacu s eli rothem v cele, takze elitni komando v konecnem dusledku charismatem nema ani na komparz rodinnych pout. casting byla vzdycky tarantinova silna zbran, ale v inglourious basterds je obsazeni filmu obrovskym zklamanim a film nakonec drzi nad vodou plejada bezejmennych evropskych hercu, coz je vzhledem k potencialu filmu velka skoda.

plagát

Hvězdné války podle Turka (1982) 

jeden z filmu, u kterych bohate staci videt trailer. turecke hvezdne valky jsou chaotickou zmeti na prvni pohled zabavnych, na treti nesnesitelnych spatnych triku a prekvapive docela sviznych bojovych scen, ktere oceni zejmena vsichni fanousci v cechach nesmirne popularniho cuneyta arkina.