Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Akčný
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Fenomenalita pre obľúbencov Britského humoru. Postavy, ktoré navždy zostanú zapísané hlboko v análoch tých najkultovejších postáv. Je až neuveriteľné, aký počet gagov nájdete v jednej epizóde. A CZ dabing je úplne geniálny. JENOM SYMPAŤÁCI UMÍRAJÍ MLADÍ!!

Doctor Who

Doctor Who (1963)

Len čo sa prekusnete prepálenou dĺžkou a vatovými epizódami, čaká vás fenomenálna jazda perfektných príbehov a skvelých postáv. Najobľúbenejšie epizódy: The Time Meddler, The Romans, The Aztecs, The Daleks Master Plan, The Celestial Toymaker, The Mind Robber, The Silurians, Inferno, Pyramids of Mars, The Horror of Fang Rock, The Invasion of Time, The Ark, The Talons of Weng Chiang, The Brain of Morbius, State of Decay, Logopolis, Enlightment, The Caves of Androzani, Vengeance on Varos, Revelation of the Daleks, Dragonfire, Hapiness Patrol, Remembrance of the Daleks, Curse of Fenric.

Pán času

Pán času (2005)

Doctor Who nie je len seriál. Myslím, že pre mnohých je to vyslovene životný štýl. Zarytí fanúšikovia poznajú mená všetkých scenáristov, sledujú kde sa čo a ako natáčalo, teoretizujú o všakovakých možnostiach vývinu príbehu, poznajú každučký detail, dokonca rekvizity. A hlavne im na seriáli nesmierne záleží. Skutočne jedinečný prípad.

Babylon 5

Babylon 5 (1993)

Babylon 5 je jedna neuveriteľná, geniálna, seriálová rarita, ktorú už nikdy nik v živote nenatočí a v srdciach mnohých sf fanúšikov zatkvie ako najlepší seriál všetkých čias. Bude to tak aj u mňa. Prakticky všetky postavy sú absolútne skvelé a Londo s G'Karom patria do akejsi "nad-skupiny" kde sú len oni dvaja. Geniálny seriál, geniálnych 5. sérii s fenomenálnymi postavami a dejovými zvratmi. Klaniam sa.

Mighty Boosh

Mighty Boosh (2004)

1. séria - paráda, niečo tak originálne sa zjaví raz sa desaťročie a väčšinou len v britských vodách. Skvelá dadaistická šialenosť s najdivnejšími piesňami a nazi korytnačkou, komunistickým medveďom Ivanom, rockovými opicami z opičieho pekla a s pre mňa kultovou hláškou: "Človeka by nikdy, opakujem nikdy, nemali nútiť prezliekať sa za pandu". 2. séria - Zo začiatku trochu strach z pár zmien (predali im kulisy zoo), ale od druhej časti opäť fantastická jazda bizarností a šialených dokonalostí. Old Greg s mužínou, vraždiace babky, Naboo z inej planéty, návrat Hitchera a hlavne perfektné finále, pri ktorom sa nedalo nesmiať. 3. séria - Pomerne prudký zostup kvality, škoda. No aj napriek slabej S3 hodnotenie zostáva.

This Country

This Country (2017)

Človek si myslí, že žáner mockumentary už robí dobre len Cunková, príde táto pecka z Cotswoldov s perfektnou ústrednou dvojicou. Kurtan aj Kelly a aj vedľajšie postavičky ako vikár, Mandy, Kelliny rodičia či Slugs sú natoľko bizarné, až je jasné, že sú založené na skutočnosti. Najlepšia epizóda: hľadanie Roba Robinsona, kultového upratovača na benzínke.