Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Zaujímavosti k filmom (13)

Gróf Monte Christo

Gróf Monte Christo (2002)

Edmond Dantes (Jim Caviezel) sa u sudcu Villeforta (James Frain) priznal, že nevie čítať. Vo väzení mu ale nerobí problém prečítať zo steny "God wile give me justice".

Smrtonosná zbraň 4

Smrtonosná zbraň 4 (1998)

Keď sa v záverečnej prestrelke v prístave Martin Riggs (Mel Gibson) pýta Rogera Murtaugha (Danny Glover), koľko má v pištoli nábojov, Murtaugh odpovie, že 2 náboje. Potom vystrelí na čínskeho vojaka dvakrát, takže by už nemal mať v bubienku žiadny náboj, ale v dalšej scéne mieri a vystrelí na Wah Sing Kua (Jet Li), ktorí sa uhne, a zasiahne jeho brata (Conan Lee).

Likvidátor

Likvidátor (1996)

Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá...

Ally McBealová

Ally McBealová (1997) (seriál)

Ally McBealová (Calista Flockhart) sa narodila 9. apríla 1970.

Stratený prápor

Stratený prápor (2001) (TV film)

V jednom zábere pri útoku na guľometné hniezdo Nemcov je možné zbadať kameramana.

Zvodná krása

Zvodná krása (1996)

Vo filme spomenú, že Lucy (Liv Tyler), má 19 rokov, čo je aj skutočný vek Liv Tyler v dobe natáčania filmu.

Terminátor

Terminátor (1984)

James Cameron dostal napád na film počas natáčania inej snímky v Európe. Jeho vízia bola kovová kostra vynárajúca sa z plameňov a bola napísaná dosť veľká časť scenára s touto ideou. Kostra mohla existovať v budúcnosti, no Cameron nesmel umiestniť dej filmu do budúcnosti. Riešením bolo preniesť budúcnosť do prítomnosti, preto bola do scenára dopísaná časť o cestovaní časom.

Terminátor

Terminátor (1984)

Scéna, v ktorej nejaký človek berie z Terminátora (Arnold Schwarzenegger) CPU po tom, čo je zničený, bola natočená, ale nezahrnutá do verzie filmu premietanej v kinách.

Rok draka

Rok draka (1985)

Keď ku koncu spomenie Tracy (Ariane) Stanleymu (Mickey Rourke) v štúdiu, že bola znásilnená, počas hádky sa v priebehu dvoch minút sedemkrát zmení čas na hlavných hodinách smerom dopredu alebo dozadu.

Reklama