Reklama

Reklama

Najlepší kamaráti Rick a Fred (Owen Wilson a Jason Sudeikis) sú obaja ženatí už pekných pár rokov. Keď začnú doma prejavovať známky nespokojnosti, rozhodnú sa ich ženy (Jenna Fischer a Christina Applegate) pre odvážny krok k záchrane ich manželstiev: udelia manželom "týždeň bez záväzkov" – teda týždeň úplnej slobody, kedy si môžu robiť čokoľvek budú chcieť. Bez otázok. Najprv sa to zdá ako splnený sen, ale Rick a Fred čoskoro zistia, že ich očakávania od života „singles“ sú úplne mimo realitu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (369)

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Pomalá uzívaná usedlá nenápaditá nuda, která samozřejmě nesmí postrádat fekální element a postavu dementa, debila nebo psychopata. Dodržena jsou všechna klišé - ženy jako moudré obdivuhodné bytosti, které vládnou stupidním chlapům a nejradši by kontrolovaly i jejich rozhovory a názory při partičce karet, jejich manželé jako nudní kokoti (vyjímkou je vrcholně zábavná scéna při návštěvě kamerama prošpikovaného domu a golfové odpoledne), kteří se samozřejmě po nevytěženém týdnu volna vrátí s pláčem do náruče čekajících žen. Díky komediím z posledních let se ze mě pomalu, ale jistě stává misogyn. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

Klasický Farrellyovci v netradične myšlienkovo ženskej no humorom mužsky podanej easy komédii na sobotný večer, ktorej dominuje správňak/slušňák wilson, pár tradičných fekálnych fórov a niekoľko vydarených slovných prestreliek a dialógových vtipov, morálne ponaučenie no žiadne extra tlačenie na pílu a príjemný soundtrack. ()

Reklama

Derek 

všetky recenzie používateľa

farrellyovka balancujuca na hranici trapnosti (ako sme si na to u ich poslednych filmov zvykli) a kopirujuca svojim stylom tak trocha momentalneho krala komedii juda apatowa, zachranena niekolkymi vtipmy u ktorych som vybuchol smiechom. skoda ze to ma viac hluchych miest ako tych skutocne vtipnych, ale prezit sa to da... ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá komedie, která neurazí, ale ani nenadchne a po pár dnech z hlavy vyšumí úplně. Může za to především nevyužitý potenciál námětu. Mohlo to být totiž třeskutě vtipné, ale je to spíš klasická šablona o sebeuvědomění. Ani z Alexandry Daddario tvůrci nic kloudného nevytřískali. Film naštěstí zachraňují sympaťáci Sudeikis/Wilson, jejichž komediální talent táhne film výrazně nahoru. ()

lioncel 

všetky recenzie používateľa

Jako už v poslední době po několikáté, je zde mistrovsky a velmi nenápadně v komedii (protože se to tak o dost lépe snese) hlavní motto filmu (dost citlivé) odkoukáno z normálního života : .. zatímco neuspokojení muži většinou jen doma remcají a mezi sebou pak jen tak kecají a planě vyhrožují .. proradný ženský plemeno mlčí, nic neřekne a potom rovnou koná (čti : spustí se) .. zde to názorně předvádí Grace (i když musím uznat, že tady má tedy za životního partnera opravdu super trotla .. myslím, že až dost přehnaného) …… ach jo, já (jsem něco jako Rick) vždy ve svém životě snil a toužil po něčem takovým krásným, pohledným, milým a hodným, jako je zde Maggie .. a přitom si samozřejmě vzal podobnou blbku, jako je zde Grace .. no jo, škoda, že jsem tě nepotkal Maggie (pro nás .. pro oba) … ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)
  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama