Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (14)

Kóma

Kóma (1978)

Pri lekárskej vizite v Jefferson Institute jasne vidno, že všetky pacientky majú odhalené prsia. Keď o pár minút neskôr prechádzajú cez miestnosť strážnici, pacientky majú prsia zahalené. V nasledujúcej scéne, keď strážnici hľadajú Susan Wheeler (Geneviève Bujold), ich majú opäť odhalené.

Rýchlejší ako smrť

Rýchlejší ako smrť (1995)

V scéne súboja, kde sa stretnú Cort (Russell Crowe) a Spotted Horse (Jonothon Gill), je pri zábere z blízka na Corta vidieť za ním stáť niekoľko ľudí, no po strihu sú v zábere z diaľky ľudia preč. Nasleduje znova záber z blízka a ľudia sú späť.

Krvavá jazda

Krvavá jazda (2009)

V záverečnej scéne vytiahne automechanik mŕtvolu vraha, ktorá bola zachytená v podvozku Jeepu, ktorým ho zrazila Mary Murdock (Laura Breckenridge). Od zrážky až po scénu v servise však niekoľkokrát detailne vidíme podvozok auta a žiadne telo tam zachytené nebolo.

James Bond: Spectre

James Bond: Spectre (2015)

V hoteli si Madeleine Swann (Léa Seydoux) ľahne do postele oblečená v šatách a zaspí. V ďalšej scéne, keď sa prebudí, ma už na sebe nočnú košeľu.

TIE Fighter

TIE Fighter (2015)

Animátor Paul Johnson pracoval na filme 4 roky.

Vo štvorici v Mexiku

Vo štvorici v Mexiku (2014)

Keď Nardo (Thomas Middleditch) kradol dílerom pick-up, tak mu rozstrieľali predné svetlá. O 5 minút neskôr na ňom prišiel do hotela a svetlá boli v poriadku.

Transcendencia

Transcendencia (2014)

Pred koncom filmu postrelia Martina (Clifton Collins Jr.) a nanočastice ho neuzdravia s odvôvodnením, že nemajú signál, napriek tomu, že v závere je jasne ukázané, že vo vode fungujú aj bez signálu.

Posedlost

Posedlost (1981)

V známej scéne v metre, kde Annu (Isabelle Adjani) chytí záchvat a hádže so sebou, je poriadne strapatá. V nasledujúcom zábere je už ale znova pekne učesaná.

Vo štvorici po opici 3

Vo štvorici po opici 3 (2013)

V bare v Tijuane Chow (Ken Jeong) priloží Stuovi (Ed Helms) na pravú stranu krku nôž a poreže ho. Následne, keď plánujú lúpež, ale žiadnu reznú ranu nemá. Objaví sa mu až pri samotnej lúpeži, lenže už na ľavej strane.

Dobyvatelia stratenej archy

Dobyvatelia stratenej archy (1981)

Snímka sa v roku 2008 v rebríčku najlepších filmov všetkých čias časopisu Empire dostala na 2. miesto. V roku 2014 už ale klesla na 9. priečku.

Dobyvatelia stratenej archy

Dobyvatelia stratenej archy (1981)

V scéne, kde mal Satipo (Alfred Molina) na chrbte samčekov tarantuly, nastal problém, pretože sa nechceli pohnúť. Problém vyriešili tak, že mu dali na hrudník samičku a hneď sa dali do pohybu.

Bullittov prípad

Bullittov prípad (1968)

Steve McQueen (Frank Bullitt) trval na tom aby, počas automobilovej naháňačky nehrala žiadna hudba, len zvuk motorov.

Reklama