Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (270)

plagát

Fresh (2022) 

V skutku dobre rozbiehajuca sa romanca s prijemnou hudbou a vizualom ale pak sa to zvrtne. Cim menej som o filme vedel tym viac som si ho uzil.

plagát

Prasiatko (2022) 

Filmu ako takovemu chybalo viac spinavosti. Rychly rozjazd no po 20 minutach sa film zasekne a pozerame uplakne zeny a hlavnu postavu ktora sa nevie zo seba vymacknut. Finale neuplne.

plagát

Barbar (2022) 

Film na 2 polovice. Kdezto v 1 to horí a v tej 2 to len prihrieva. Horor roka kde pracuje hudba a kamera ako oko v hlave.

plagát

Ulice strachu – 2. část: 1978 (2021) 

Uz ked si tvorcovia dali tak velmi zalezat na fakt super gore sceny (rozseknute hlavy a sekanie sekerou v zaveru filmu) mohli si dat tak isto zalezat na nie tak hlupom scenari ako sa javil tu ( co mi trhalo nervy vylievanie emocii pri zlomenej nohe a nasledne chodenie po nej ). O triedu lepsie ako 1va cast. Na tretiu sa tesim o kus viac.

plagát

Shorta (2020) 

Z policajta ktori si vyvaluje ego na Arabov sa ku koncu stal milosrdni clovek ktori zachranil par zivotov. Posobilo to realisticky hlavne nocna prestrelka na parkovisku. Plna palba za 5.

plagát

Špirála: Saw pokračuje (2021) 

Scenar je jeden z najhorsich zo vsetkych Saw. Gore super, snaha o lakacky v podaniach so zvukom a rychlim zaberom vobec nefunkcne. Sklamanie.

plagát

Neol gidalimyeo (2016) 

Nerad udelujem 2* po precitanych par recenzii ale za mna mensie sklamanie z Juznej Koreii.

plagát

Noc v ráji (2020) 

Brutalna juhokorejska pecka vygradovana az do finalneho konca. Pecka. Tlieskam