Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (11)

plagát

Lóve (2011) 

I keď mala úloha ale dobré zahraná a nemôžem ho nespomenúť - náš milovaný "tanečník" Viktor. dialógy... no myslela som že vyskočím z kože klišé, klišé, klišé, klišé................. Bavilo ma to asi prvých 15 min lúbila sa mi kamera asi tiež prvých 15 min. a konečná scéna bola ťažká pi....na! milión chyb no proste koniec. Pripadá mi to ako troj hodinový film neopatrne strihnutý

plagát

Koža, v ktorej žijem (2011) 

Keby bol natočený inak tak by mi bolo asi zle. Toto je dobrý návod ako natočiť úchylnosť tak aby nikoho neurazila.

plagát

Thunderbolt a Lightfoot (1974) 

Clint a Jeff. Dvaja herci s charizmou. Mam ich oboch rada. Extra. Tu som sa zamilovala do Jeffovho smiechu. Vzdy sa uprimne s nim zasmejem aj ja. Film ako celok je super, nic mi nevadilo.

plagát

Frida (2002) 

áno áno áno a opäť áno dlho som sa vyhýbala tomuto filmu ale som rada že som ho videla

plagát

Zrodenie Planéty opíc (2011) 

Osoba, ktora pisala obsah k filmu, film bud nevidela alebo nepochopila. Dakujeme. Co sa tyka filmu, uprimne som si myslela, ze to bude najvacsia hovadina EVER ale nebolo az take katastroficke (i ked predstava ze cely svet zanikne vdaka pilotovi katastroficky je) film som si po vizualnej stranke celkom uzila

plagát

Pýcha a predsudok (2005) 

Bol by to najkrajsi bozk na ktory som sa tesila. A teraz sa chystam aj na knizne spracovanie.

plagát

Tak dobre, ako sa len dá (1997) 

Jack Nicholson zaručuje kvalitu. Môže hrať aj v najväčšom prepadáku a bude to hit! Milujem tie jeho obsesie a úzkosti a tie milé slovíčka, ktoré vždy urazia, dopĺňajú postavu.

plagát

127 hodín (2010) 

Kamera je uplne dokonala. Milujem tu kvapku vody. Perfektna hudba. Prekvapenie v skale nad jaskyňou. Perfektný herecký výkon Franca (všetko čo prežíval som prežívala s nim veľmi intenzívne) . Na to, že je to skutocný príbeh plny bolesti a utrpenia a ze tam moc nie je o com na 94min velmy dobry kusok Bola som zvedava ako vyplnia ten cas a musim povedat,že ma to neurazilo ba naopak ma dostal. Priputany bycikel in the middle of nowhere - usmevne ale na jeho mieste by som si ho pripútala tiež, predsa máme radi svoje veci, nie.

plagát

Posledný skaut (1991) 

Mrte hlášok, taká naj "tvoja stará je taká tučná, že som ju musel vyváľať v múke aby som zistil kde je vlhka" smerovaná černochovi :-) , alebo "ešte raz sa ma dotkneš a zabijem ťa" . Proste klasika + Willis s vlasmi :-D .

plagát

Breezy (1973) 

Je správne myslieť si, že nie je jedno čo si kto myslí o tom čo robím? Je nutné robiť to čo je spoločnosťou akceptované? Čo ak som sa zamiloval do mladej hipisáčky? Vžiť sa do polohy dievčaťa, ktorá sa zamiluje do starého dedka je pre mna absolútne nepredstaviteľná a nestraviteľná. Zaostriť na scenu "kino". Prekvapkooooooo.