Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (43)

Nestvůra

Nestvůra (2017) (seriál)

Policajtka Hedda (Ingvild Holthe Bygdnes) sa po rokoch vracia do svojho rodiska s cieľom viesť pokojný život na policajnej stanici v meste, kde sa nikdy nič nedeje. Táto predstava však netrvá dlho, keďže takmer okamžite dostáva na starosť prípad zmiznutého dievčaťa. Všetko sa ešte viac skomplikuje, keď sa jej prideleným kolegom stane Joel Dreyer (Jakob Oftebro), s ktorým sa nemajú moc v láske. Spolu tvoria nesúrodý vyšetrovací tým, ktorý postupne začne odhaľovať záhadné zmiznutia žien spred 30 rokov.

The Hard: Bounty Hunter

The Hard: Bounty Hunter (1996) (TV film)

Operačný sál - darkyňa, 34 ročná žena, žiadne choroby, žiadne stopy po drogách. Spravodajské hlásenie - ženské telo, ktoré bolo nájdené v rieke, bolo identifikované. Jedná sa o 34 ročnú prostitútku, ktorá pracovala v južnom Bronxe. Na tele sa nachádzala pooperačná jazva.. Lovec odmien Hard sa pri pátraní po obyčajnom zlodejovi zaplietol do zložitejšieho prípadu než čakal.

Princezna a pilot

Princezna a pilot (2011)

On - sirota, ktorú vychovala ulica, napriek nepriaznivým výhľadom jeho postavenia, mal sen stať sa pilotom a ten sa mu aj splnil. Teraz je jedným z najlepších. Ona - dievča zo šľachtickej rodiny, ktorej svadba s korunným princom musela byť kvôli vojne odložená, teraz jej znepriatelená krajina usiluje o život. I keď je medzi nimi priepastný rozdiel v spoločenskom rebríčku, aj tak sa ich cesty stretávajú. Charles dostal totiž prísne tajnú úlohu, prepraviť Fanu k jej budúcemu manželovi, princovi Carlovi. Najväčší problém sa zdá byť vzdialenosť. Jedná sa o trasu dlhú asi 12.000km a vedie cez nepriateľské územie..

Sankarea

Sankarea (2012) (seriál)

Chihiro má jeden zvláštny koníček - zombie, pričom sa tejto tematike venuje od ranného detstva. Pozeranie filmov a hranie hier mu už ale očividne nestačí, nakoľko by chcel mať za priateľku teraz výhradne iba „nemŕtve“ dievča. Možno práve pre toto všetko neváha jedného dňa použiť okultistickú knihu na oživenie svojej zrazenej mačky. Náhodou sa pri týchto nočných experimentoch ocitne v jeho spoločnosti mladé dievča Rea, ktorá ako sa zdá, vedie nešťastný život a najradšej by sa znova narodila ako niekto iný. Mohla by však viesť šťastnejší život aj ako zombie?

Manjú hikenčó

Manjú hikenčó (2011) (seriál)

Tomuto svetu vládnu prsia. Veľké prsia znamenajú bohatstvo, malé prsia bezcennosť. Toto je zákon doby Edo.
Vo vnútri šogunátu existuje silná skupina, ktorá trénuje samurajov a rozvíja potenciál veľkých pŕs. Tento klan sa nazýva Manyuu a jeho špecialitou je bojová technika, ktorá umožňuje odseknúť prsia bez toho aby sa poškodilo telo. Ich legendárny klanový zvitok obsahuje všetky tajné techniky pre plné a krásne poprsie.
Chifusa je tiež nasledovníčkou tohto klanu, ale s jeho ideológiou nie je stotožnená. Preto ukradne tajný zvitok a snaží sa bojovať proti svetu, ktorý velebí iba veľké poprsie!

Zetman

Zetman (2012) (seriál)

Hlavný hrdina Jin je zvláštne dieťa s anjelským znakom na ruke - tak tento divný kruh aspoň volá jeho dedko, s ktorým Jin býva v chatrnom obydlí ako bezdomovci pri rieke. Na svoj vek je tento chlapec veľmi silný a pohyblivý, čo mu rôznymi spôsobmi napomáha pri získavaní peňazí. Jinov pokojný život sa končí v momente, keď jedného dňa nájde pri rieke všetkých svojich známych mŕtvych. Umiera aj jeho dedko a tak ostáva úplne sám. Tieto, ako aj iné vraždy v meste, má na svedomí monštrum v ľudskom tele, ktoré iba čaká na svoje prebudenie. Hrdina sa s ním dostane do súboja, pri ktorom sa v ňom prejavia jeho skryté, nadľuské sily. A to všetko je ešte len začiatok..

Towa no Quon

Towa no Quon (2011)

Vo futuristickom Tokyu pôsobí tajná organizácia Kestos. Úlohou tejto skupiny je chytať ľudí u ktorých sa objavili zárodky nadprirodzenej sily. Takáto sila býva často ničivá a dala by sa veľmi ľahko zneužiť. Preto existuje zoskupenie ľudí s podobnými schopnosťami, ktorí chcú ostatným pomôcť a učiť ich, ako s týmito novými dovednosťami zaobchádzať. Ich vodcom je mladík Quon a ten si dal za cieľ zachrániť všetkých „prebudených“.

Brave 10

Brave 10 (2012) (seriál)

Kirigakure Saizou, mocný bojovník, ktorý sa bezcieľne túla životom, zachráni jedného dňa mladé dievča pred skupinou nindžov. Jej meno je Isanami a utiekla z chrámu, kde slúžila ako kňažka, potom čo ho jej prenasledovatelia vypálili. Teraz je na ceste k mužovi menom Sanada Yukimura, u ktorého chce hľadať ochranu. Nikto z nich ešte netuší, že toto mladé dievča ovláda nevedomky nebezpečnú silu a preto jej nepriatelia usilujú o život. Na jej ochranu nebude stačiť len Saizou a z toho dôvodu sa dáva dokopy skupina udatných bojovníkov.

IS: Infinite Stratos: Encore – Koi ni kogareru rokudžúsó

IS: Infinite Stratos: Encore – Koi ni kogareru rokudžúsó (2011)

Je príjemný slnečný deň a Ichikova spolužiačka Charlotte sa rozhodne navštíviť svojho kamaráta u neho doma. Plány sa jej trochu skrížia keď zistí, že podobný nápad mala aj Cecilia. Nie sú však jediné, kto chcel Ichiku v ten deň navštíviť. Nakoniec sa pridajú i Houki, Lingyin a dokonca aj Laura. Celé popoludnie strávia teda spolu v šestici. Nasledujúci deň sa stretnú Houki a Ichika na oslavách v meste. Houki čaká na vhodnú chvíľu aby sa mu s niečím priznala.

High School DxD

High School DxD (2012) (seriál)

Hyoudou Issei sa prihlásil na súkromnú školu, kde je viacej dievčat ako chlapcov. Donedávna bola totiž táto akadémia iba čisto pre dievčatá a to dávalo hlavnému hrdinovi nádej, že sa pre neho stane toto miesto pozemským rajom. Opak je však pravdou. Je už v druhom ročníku a ešte stále nemal žiadnu priateľku. Jedného dňa stretne znenazdania neznámu študentku z inej školy a tá ho pozve na rande. Túto nečakanú ponuku samozrejme okamžite príjme. Strávia spolu príjemný deň avšak na záver Hyoudou jeho nová priateľka zabije. Ako z neho pomaly uniká život, začínajú sa okolo neho diať čudné veci. Ráno sa ale normálne zobudí vo svojej posteli a myslí si, že to všetko bol len sen. Náhodu však zistí, že zrazu vidí dobre v tme a že aj jeho sluch sa tiež náramne zlepšil. Možno to teda nebol všetko len sen a Hyoudou sa prebudil do sveta plného démonov.

Hoši o ou kodomo

Hoši o ou kodomo (2011)

Otec Asuny zomrel keď bola ešte malá. Jej mama zase pracuje dlhé hodiny v nemocnici ako zdravotná sestra. Asi práve preto sa cíti toto mladé dievča byť osamelé a trávi svoj voľný čas na vysokom kopci, kde zachytáva rôzne zvuky pomocou jej starého rádia. Jedného dňa ju neďaleko odtiaľ napadne záhadný tvor. Až naozaj v poslednej chvíli ju zachráni chlapec menom Shun, ktorý údajne pochádza z krajiny Agartha. Na druhý deň sa však už nestretnú, pretože Shun náhle zomiera. Asuna náhodou v škole zistí, že Agartha je legendami opradená zem, kde je dokonca možné aj vzkriesenie človeka. Nie je jediná, ktorá niekoho stratila a tak sa so svojím učiteľom vydávajú na púť..

Mardock Scramble: Aššuku

Mardock Scramble: Aššuku (2010)

Mladá prostitútka Rune Ballot bola zlákaná vidinou lepšej budúcnosti hazardným hráčom menom Shell. Tento muž je členom mocnej organizácie Október, ktorá má na svedomí niekoľko ilegálnych aktivít. Nakoľko toto mladé dievča poruší Shellove pravidlá, pokúsi sa ju zabiť. Zachránia ju v poslednej chvíli dve osoby – Dr. Easter a Ouefcocque, ktorý často vystupuje ako zlatá myš a môže vďaka kybernetickým vylepšeniam ľubovoľne meniť svoju podobu. Vďaka ním a vládnemu projektu MARDOCK SCRAMBLE 09 dostane Ballot geneticky upravené nové telo. Utvoria spolu tým a následne sa pokúsia zastaviť Shella a záhadnú postavu menom Boiled, ktorý mu pomáha a ktorý tiež nebude len obyčajným človekom.

The Epic of Zektbach

The Epic of Zektbach (2011)

Kráľovstvo Azuelgatt je obliehané armádou, ktorá je vo veľkej presile. Napriek tomu, že sa zdá byť všetko stratené, príde veliteľka Shamshir s odvážnym plánom. Vďaka tomuto plánu a hlavne aj vďaka démonickému meču Colada je nepriateľ porazený a dokonca sa začne územie Azuelgatt dobyvačne rozrastať. Sláva Shamshir však netrvá večne. Niekoľko vrážd, pripomínajúcich jej techniku, na ňu totiž vrhá zlé svetlo. Môže to mať všetko na svedomí jej meč?

Berserk: Ógon džidai hen I – Haó no tamago

Berserk: Ógon džidai hen I – Haó no tamago (2012)

Narodený z obesenej ženy sa sirota Guts dostáva do výchovy žoldniera. Napriek neľahkému detstvu vyrastie z tohto dieťaťa silný mladík a veľmi schopný bojovník. Jeho sila mu dovoľuje používať aj masívny meč, ktorý presahuje dĺžku dospelého človeka.
Pri jednom z mnohých vojnových ťažení spoznáva Cascu a charizmatického Griffitha, vodcu žoldnierskej Skupiny Jastraba a držiteľa záhadného prívesku - Behelit. Guts mu očividne padne do oka a stane sa jedným z nich. Medzi členmi družiny nájde skutočných priateľov a postupom času získa pozíciu ako Griffithova pravá ruka.

Toto je iba jedna kapitola príbehu z rozsiahlej manga ságy od autora menom Kentaro Miura. Veľmi temný fantasy príbeh láka stále nových fanúšikov, pretože dej nie je ani po vyše dvadsiatich rokoch od jeho uvedenia v roku 1990 stále uzavretý. V roku 1997 sa Berserk dočkal aj svojho 25 dielneho anime prevedenia, ktoré slávilo tiež veľký úspech. Po približne ďalších pätnástich rokoch sa dostávame opäť k anime, ktoré bude ale na rozdiel od svojho seriálového predchodcu rozdelené do niekoľkých dlhších filmov. Prvý z radu filmov, ktoré majú pokryť dej celej manga predlohy, bude uvedený v roku 2012. Nesie názov Berserk Golden Age Arc I: Egg of the Supreme Ruler a ako jeden z troch filmov nám zachytí časť príbehu „zlatého obdobia“.

Blood-C

Blood-C (2011) (seriál)

Saya Kisaragi je veľmi milé, ale niekedy aj veľmi nešikovné dievča. Žije so svojím otcom vo svätyni pri jazere a učí sa od neho umeniu meča. Počas dňa je Saya obyčajná stredoškoláčka, ktorá navštevuje s priateľmi miestnu akadémiu. V noci sa však z milej študentky stáva lovec. Jej korisťou sú bytosti, ktorým sa hovorí "Starí". Majú nadprirodzené sily a živia sa ľuďmi.

Blade

Blade (2011) (seriál)

Môžete na nich v noci naraziť - sú to upíri. On je lovcom upírov - Eric Brooks, prezývaný BLADE. V tejto činnosti je dobrý až natoľko, že sa ho jeho nepriatelia začali obávať. Je pre nich postrachom hlavne preto, že sa narodil ako polovičný upír. Jeho matka bola počas tehotenstva napadnutá jedným z nich a týmto spôsobom zdedil Blade svoju nadľudskú silu, rýchlu regeneráciu a bystré zmysly. Narozdiel od svojich protivníkov sa však môže pohybovať aj za denného svetla, čo je pre nich nemožné. Teraz je Blade v Japonsku a dostal sa na stopu tajnej organizácie "Existencia". Vedie ju upír menom Deacon Frost a práve on kedysi napadol jeho matku.

Otona džoši no Anime time: Kawamo o suberu kaze

Otona džoši no Anime time: Kawamo o suberu kaze (2011) (TV film)

Mesto Kanazawa leží medzi dvoma riekami - medzi mužskou riekou Sai a ženskou riekou Asano. Tu sa odohráva príbeh ženy menom Noriko, ktorá po piatich rokoch prichádza so svojim štvorročným synom domov. Ako mladé dievča pracovala Noriko v otcovom obchode so sladkosťami, ale potom, ako dokončila školu, odišla študovať na univerzitu v Tokyu. Kanazawu milovala, ale niektoré spomienky boli pre ňu príliš ťažké. Za prácou sa presťahovala do Ameriky, kde zanedlho zistila, že je tehotná. Bolo to krátko potom, ako sa vydala za kolegu z obchodnej spoločnosti. Aj keď jej srdce bolo neisté, v zahraničí porodila a aj tam ostala. Teraz sa však vrátila domov a túži stretnúť muža, ktorého kedysi poznala z obchodu jej otca. Prečo na neho po tie roky nemohla zabudnúť a aké tajomstvo ich spája? Skrýva Noriko nejaké tajomstvo aj pred týmto mužom?

Arion

Arion (1986)

Malý chlapec Arion vyrastá so svojou slepou matkou v Trácii a jeho jedinou starosťou je, zdá sa, pásť ovce. Jedného dňa ich navštívi chlapcov strýko, ktorý pod zámienkou liečivých rastlín pre nevidomú Demeter odvedie mladého Ariona z domu. Ten sa však namiesto v sľubovanej Macedónii ocitá v podsvetí, lebo jeho strýko v skutočnosti nie je nik iný, ako samotný Hádes. Tu sa naučí narábať s mečom a premôže aj trojokého obra Gida, ktorý sa následne stane jeho spoločníkom. Spolu sa vydávajú z podsvetia a chcú sa zapojiť do vojny, ktorá sa rozpútala medzi bohmi. Arion sa stavia na stranu svojho otca Poseidona a chce zničiť Dia, ktorý údajne môže za slepotu jeho matky. Čo ak však Poseidon nie je jeho pravým otcom? A kto je záhadný Čierny leví kráľ, ktorého stretáva na svojich cestách?

Gakuen mokuširoku: High School of the Dead – Drifters of the Dead

Gakuen mokuširoku: High School of the Dead – Drifters of the Dead (2011)

Partia stredoškolákov okolo chlapca Komuro Takashiho sa dostane pri úteku pred nemŕtvymi na zjavne opustený ostrov. V bare na pláži si každý z nich nájde plavky a dúfa, že si bude môcť na chvíľu odpočinúť. Keďže sa k nim zombíci cez vodu nemôžu dostať, tak to vyzerá, že je to tu naozaj bezpečné.. alebo nie je?

X-Men

X-Men (2011) (seriál)

Charles Xavier povoláva členov X-MEN do Japonska, kde majú ísť po stope únosu Hisako Ichiki, zvanej „Armor“. Tu však čelia novému nepriateľovi, skupine U-Men. Jedná sa o kult šialencov, ktorých členovia unášajú mutantov za účelom transplantácie ich orgánov do vlastných tiel. Pomocou takýchto vylepšení dokážu totiž používať aj ich nadprirodzené schopnosti. Boj sa môže začať!

Reklama