Reklama

Reklama

Gakuen mokuširoku: High School of the Dead – Drifters of the Dead

  • Japonsko 学園黙示録 HIGHSCHOOL OF THE DEAD ドリフターズ・オブ・ザ・デッド (viac)

Obsahy(1)

Partia stredoškolákov okolo chlapca Komuro Takashiho sa dostane pri úteku pred nemŕtvymi na zjavne opustený ostrov. V bare na pláži si každý z nich nájde plavky a dúfa, že si bude môcť na chvíľu odpočinúť. Keďže sa k nim zombíci cez vodu nemôžu dostať, tak to vyzerá, že je to tu naozaj bezpečné.. alebo nie je? (Trip)

Recenzie (10)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tento bonusový díl Highschool of the Dead zdá se mi poněkud nešťastným počinem. Místo aby zde naše partička bojovala o vlastní přežití uprostřed zombie apokalypsy, máme zde jakousi halucino/romanticko/erotickou epizodu, kde nic hororového k vidění není, za to tu máme pár animovaných lesbických hrátek, velké kozy bez bradavek, trochu toho humoru a zombie se objeví až v posledních sekundách…Tohle nemá ani na průměr, sorry… ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všetky recenzie používateľa

Z původního seriálu jsem neviděl ani sekundu a po téhle záležitosti na tom nehodlám nic měnit, je tu relativně klasická sestava anime postav a sbírka několika celkem vkusně naanimovaných poprsí (bez bradavek) a celé je to zahaleno do jakési zombie apokalypsy, kterou přežije pár studentů (hlavně studentek) a ti se dostanou na ostrov, kde dámská část výpravy najde titěrné a upnuté plavky... A pak se děje pár pitomin. Je to krátká pitomina, pitomý děj a celkem nezáživné ecchi, nic, kvůli čemu bych nedočkavě sháněl původní seriál. PS: kam až se člověk dostane při vyhledávání v kombinaci "animovaný, romantický, Japonsko," hehe ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Japonci majú zrejme naozaj životný ( živočíšny ) problém. V tomto otrase, sú všetky ich komplexy ( šikmé oči, iba čierne vlasy, malé kozy /dámy/ atď ) otočené o 180%, no ale prečo? Je to gumovina a kto takéto niečo uznáva...tak teda neviem neviem. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama