Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Recenzie (35)

plagát

Ripper Street (2012) (seriál) 

Temný seriál plný londýnskej dobovej špiny a atmosféry. Výborne vypracované charaktery a musím povedať, že ako odporkyňu krimi žánru ma milo prekvapil. Ale však BBC produkcia je už určitá záruka kvality.

plagát

Snuff 102 (2007) odpad!

Pozrite si ak máte radi koncentrovanú nudu v rozmedzí necelých 2 hodín :) Ešte by sa mi nestalo, že by som zaspala pri tom ako niekto niekomu skáče na hlavu.... chce to zrejme kumšt natočiť to tak extrémne zdĺhavo.

plagát

Anvil! The Story of Anvil (2008) 

Kapiel s podobným osudom sú nepochybne tisícky, ale žiť zašlou slávou 30 rokov? Klobúk dole pred manželkami a rodinou, že to tolerujú ( minimálne sa tak tvária ).Dokument je takou psychickou sondou do útrob človeka, ktorý okúsil slávu, padol na dno a nevie sa zaradiť do bežného života.

plagát

Zem bez zákona (2012) 

Príbeh o pálenke a nesmrteľných buranoch. Na tom nie je čo pokaziť :)

plagát

Atlas mrakov (2012) 

Všetkých 6 príbehov je na odlišnej kvalitatívnej úrovni, k tomu sú aj veľmi nešťastne prepojené. Do prvej polovice filmu to vlastne stojí za hovno a rozbieha sa to až poslednú hodinku. Režiséri pracujú s prestrihom na rôzne časové línie ako s románom , čo nenapomáha k diváckemu sústredeniu. Postapocalyptický príbeh **** , Skladateľov príbeh ****, Príbeh z ďalekej budúcnosti Soulu ***, zvyšné tri úplne bezvýznamné.

plagát

Pitva mimozemšťana (2006) 

A dnes máme rok 2013 a stále existujú ľudia, čo sa s vami budú do krvi hádať, že tá pitva je pravá. Áno, aj v dobe internetu :)

plagát

Detroit Rock City (1999) 

Celý čas som si hovorila : "na tú dobu to nie je tak zlé" , neskôr ma rok výroby dosť prekvapil . Istý podiel na tom má aj fakt , že hlavná postava hráva už 20 rokov teenegera :D Stále je to však jedna z tých lepších komédií v žánri " trapas ".Sem tam som sa aj nahlas zasmiala . Najlepšia hláška " vzťah DHB - dáva ti hovno a ty ho berieš" :D

plagát

Parfum: Príbeh vraha (2006) 

Preferujem realistickejšie filmy , ale paradoxne mi to tentokrát neprekážalo. Zaujímavé spracovanie, zato však parádne dlhé. Hodnotenie znížilo priveľa podobných scén , ktoré padli skôr na škodu ako na úžitok.