Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Recenzie (3 501)

plagát

Kde se země chvěje (2019) 

Jsme oba trochu divní, ale hodíme sa k sobě. Jednoduchý príbeh, ale netradične vyrozprávaný. Bavila ma tá tajomná atmosféra, aj pomalé tempo a úplne najviac dokonalá Alicia, ktorá bola celý čas fantasticky oblečená. A Tokio s ostrovom Sado boli vskutku parádnymi kulisami.

plagát

Kráľ Staten Islandu (2020) 

Niekedy naozaj pomôže vyhadzov z domu .. a partia správnych ľudí. Film plný skvelých dialógov, dojímavých momentov, výborných postáv, aj vtipné hlášky sa objavia a muzika je dokonalá. Pete sa mi už aj pred filmom javil trochu strelený, ale tak sympaticky strelený. 4,5*

plagát

Krystal (2017) 

18 ročný Bo, ktorý má starú dušu a pokazené srdce. A Bobby, ktorý vyfasoval nie moc zodpovednú mamu a má na ovládacej páke svojho vozíka lebku. Tiež celá Taylorova rodina, plná alkoholikov a huličov. A Willie spolu s doktorom Farleyom boli tiež zákušteky .. a satan nech ťahá do pekla. Naozaj som nečakala, že ma tento Macyho chaos spolu s celým osadenstvom bude tak baviť. Slušná muzika.

plagát

Kam si zmizla, Bernadette (2019) 

Byť viac umelcom ako hrozbou .. tak málo stačilo "zatúlanej" Bernadette, aby bol kľud v jej duši a aj v jej rodine. Trošku zvláštny film a v ňom pár skvelých momentov a dokonalá Blanchet. 3,5*

plagát

Most (2003) 

Nové město, nová práce, noví lidi, nové sny, nová duše .. ale staré bolestivé spomienky do konca života. Trošku prestrihať a bolo by to asi aj dokonalé. Navzdory všetkému príjemná muzika.

plagát

Telefon (2020) 

Raz darmo .. zasahovať do minulosti sa nevypláca.

plagát

Tlačit rukama (1991) 

Vyrůstal jsem ve víře, že by se měl, člověk postarat o své rodiče ... tak jak se oni, starali o něj. Film primárne nie je o strete dvoch kultúr, ide tu hlavne o generačné spolunažívanie, ktoré si vyžaduje veľkú dávku trpezlivosti, ohľaduplnosti  a pochopenia z oboch strán. A tiež o starnutí ako takom, nebyť nikomu na obtiaž.

plagát

Dívka v modrém (1939) 

Vědecky je dokázáno, že existují neprobádané nadpozemské síly .. a to bude asi aj prípad tejto prekliatej upírky v modrom .. to se ovšem jenom povídá. Príjemná zábavná vecička.

plagát

Kincsem – stávka na pomstu (2017) 

Podľa načítaného bola hungarian wonder celkom flegmatická panička s maniermi. Lenže počet pretekov, v ktorých nenašla premožiteľa je vskutku úctyhodné číslo .. a to sa cení. Cením aj kostymérov, ktorí sa síce nechali ovplyvniť súčasnosťou, ale nebol to žiaden gýč. Tiež výber hercov. Príbeh bol dostatočne zaujímavý, aj keď miestami predvídateľný. 3,5*

plagát

Nyad (2023) 

Aj napriek zistenému je príbeh tejto vodnej nymfy silný a veľmi motivačný. Kupředu!