Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (107)

plagát

Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola (2023) 

Oddychová. Neohúri,ale neublíži a hlavne Taliansko v pozadí sa mi veľmi páčilo. Dámy sa ale rozhodne nemusia hanbiť, bolo to veľmi milé.

plagát

Bullet Train (2022) 

Na môj vkus až moc šibnuté...ale s perfektným obsadením, čiže sa to dalo dopozerať do konca. No nemyslím si, že si to pozriem znovu.

plagát

Střípky ženy (2020) 

Niektoré filmy by mali mať ceduľku ,, nepozerať v tehotenstve ".... každopádne skvelý herecký výkon, celú dobu som s Vanessou cítila. Paralela so stavaním mostov je výborná a hudba veľmi trefne dotvára celkovú atmosféru.

plagát

Wednesday (2022) (seriál) 

Krásne Burtonovské, sarkasticky adamovské. Neskutočne sme si to užili.

plagát

Jaula (2022) 

Film má tajomno aj potrebné temno, ale v zásade ničím neprekvapí.

plagát

Dobrá sestra (2022) 

Ten prípad som poznala a čakala na jeho spracovanie,  preto kvalitné obsadenie bolo perfektným bonusom. naozaj dobré spracovanie, celý dej sa nesie na vlne ponura. Ak niekto však čaká na americké detektívne vyvrcholenie, zostane smutný.

plagát

Šťastně až do smrti (2022) 

Pôvodne som si ho vybrala kvôli jazyku, no nakoniec sa z neho vykľulo krásne severské krimi kde je všetko jasné až kým nezistíte ako to naozaj je. Teda pravdu sa dozviete až na záver.

plagát

Blondýnka (2022) 

Herecký výkon Any de Armas je proste skvelý, uveriteľný v každom momente a neskutočne precítený. To, že tento film nesadne každému je jasné už po 15 minútach, ale na druhej strane čím rozporuplnejšie reakcie, tým väčšie lákadlo (aspoň pre mňa).

plagát

Projekt Adam (2022) 

Pri hviezdnom obsadení, by človek čakal hviezdny výkon, to sa ale nekonalo. Miestami som sa nudila.