Reklama

Reklama

Jaula

  • angličtina The Chalk Line
Trailer

VOD (1)

Počas nočnej jazdy autom narazia dvaja manželia na malé dievčatko, ktoré stojí na ceste. Len centimetre ju delia od toho, aby ju prešiel motocykel. Po tomto zážitku skončí dievčatko v nemocnici. Keďže sa k nej nikto nehlási, rozhodnú sa jej nálezci vziať si ju k sebe. To sa čoskoro ukáže ako najhoršie rozhodnutie ich života. (Marceloo)

(viac)

Videá (10)

Trailer

Recenzie (51)

Lucilay 

všetky recenzie používateľa

Když čtu komentáře primitivů, co očividně vůbec film nepochopili, tak je to vtipné. Ještě aby je to bavilo, když je to na pochopení komplikovanější. Film napínavý a dost krutý. Na začátku si člověk říká, co s holčičkou asi je špatně a nakonec je to asi horší než nějaké posednutí démonem, protože realita je mnohem strašidelnější... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Spanielsko už nie je to, čo kedysi bývalo. A to boli časy, keď som sa na Španielsky horor/thriller veľmi tesil, ale tá doba je nenávratne preč. Po celu dobu stopaze som sa neohol ubrániť dojmu, že niečo veľmi podobne som už niekde videl. Hororove prvky nemá žiadne a aj keď začiatok vyzeral, že sa asi bude jednať o atmosférickú pecku, nestalo sa tak. Lebo ako príbeh napredoval, ukázalo sa, že je hrozne rozťahaný a veľmi predvídateľný. To čo bolo naservírovane na konci si bolo veľmi ľahko domyslieť. Myslím si, že film hlavne padá v slabej prepracovanosti a aj v tom, že herci nehrali nič. A najviac mi vadil hlavný zaporak, ten bol najhorší prvok vo filme, vadilo mi na nom všetko. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Počas nočnej jazdy autom narazia dvaja manželia na malé dievčatko, ktoré stojí na ceste. Len centimetre ju delia od toho, aby ju prešiel motocykel. Po tomto zážitku skončí dievčatko v nemocnici. Keďže sa k nej nikto nehlási, rozhodnú sa jej nálezci vziať si ju k sebe. To sa čoskoro ukáže ako najhoršie rozhodnutie ich života. - Tento mesiac už tretí film zo Španielska, ktorý mi vôbec nesadol. Zámerne píšem film, pretože o horor tu ani zďaleka nejde. Začiatok vyzeral tajomne a dej slušne gradoval, ale keď začne pravda vychádzať na povrch, všetko sa to režisérovi rozpadne v rukách a ku koncu som už len krútil hlavou, ako sa dá pekne rozbehnutý príbeh za pár minút pokaziť. Herecky to nie je nič extra, ale malú Evu Tennear by som v budúcnosti v nejakom ozajstnom horore vidieť chcel, pretože mám pocit, že aj bez slov strčila do kapsy omnoho skúsenejších hercov. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hlavne sa netreba inšpirovať či ovplyvniť tunajším zaradením k mysterióznym (veľmi málo) fikmom či hororom (to už vôbec). V konečnom prevedení je to trochu nadpriemerný thriler, ktorému by sadlo viac ak by so sudemom spolupracoval aj Simon. Iba tak na okraj, je na Netflixe vôbec film ktorý neobsahuje LGBTQ+ propagandu, šikanu, feminizmus alebo zneužívanie? O ustavičnom rasizme zameranom výlučne voči belochom asi hovoriť netreba, tentokrát z ničoho nič nemusel byť párik susedov čierno-biely, nakoľko boli zlý...pri tejto úbohosti námetov je tento filmrelatívne nadštandartný. ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Sebrat na silnici nějaké dítě, vzít si je domů a tam je pěstovat, chci říci chovat, to by se u nás nesmělo. Naše zákonodárství, ač vykazuje různé nedostatky a mezery, je v tomto případě moudré, neboť chrání občana před tím, aby si přivedl domů dítě, na něž jsou navázané démonické síly či se s ním pojí jiná rizika. Film není nic moc, Španělé už natočili lepší horory. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama