Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (174)

plagát

To sa mi snáď len zdá (2023) 

Krasny priklad ako vie film zacat na 5* postupne sa vymakat na 4* v strede zacne nudit a skoci rovno na 2* a potom to z principu nechate tak...

plagát

Oppenheimer (2023) 

85% ani z helikoptery.. verbal to napisal z duse a jasne. ale respekt inym nazorom, komu co ulahodi je samozrejme kazdeho osobna vec. Respekt.

plagát

Napoleon (2023) 

skoda skoda..velka skoda. kedze tu vsetci rozpisuju to iste co mam chut rozpisovat aj ja, tak to nebudem opakovat.. skratka, ideme dalej :) a odporucam do cine-maxu poslat niekoho, kto vie ako sa robia pukance.. tie male presolene chrupky som v polke prestal jest :))))

plagát

Ještěr (2023) 

Také nejaké nijaké :) Ale da sa. neuškodí. Ak máte náladu na krimi film, pokojne do toho choďte. Na Benicia sa proste dobre pozerá, nech robí čokoľvek :) charizma jak bejk.

plagát

Equalizer 3: Posledná kapitola (2023) 

I. diel ukázal, kto je tu pán. II. diel ukázal, ze pána netreba hnevať III. diel ukázal, že aj pán potrebuje pokoj. akcie pomenej, finale az moc 123 hotovo :) ALE budis. BTW: Presne toto som na celej serii Equalizerov vnimal ako silne pozitivum. KONECNE na konci dielov nie su "dementne" ferovky, kde kadejaky drogovy saso ide odrazu mlatit celozivotne trenovaneho specialneho agenta a tie boje potom posobia podivne..Tu sa to nestalo a McCall ide ako noz cez maslo. Ak to bol reziserov pohlad na vec a nie len nahoda, tak mi to velmi ulahodilo. Akurat to v III. dieli kusok s tou lahkostou prehnal (resp. ulahodil az moc :)))) slabsie 4* ALE z ucty k celej serii nedam silne 3*.

plagát

Sisu (2022) 

skoda :) Ono sa to pozera super, rozhodne do toho chodte, ale.. preco preco precooooo je to tu zasa??? Preco maju tvorcovia nutkanie trepat do zaverecnych bojov stale tu dementnu scenku, kedy hlavny hrdina najprv likviduje cely film prakticky vsetkych no v zaverecnom boji s hlavnym zaporakom dostava na drzku ako maly chlapec...aaaaaa... toto mi pokazilo zazitok... Equalizer 1, 2 a verim ze aj 3 ma prave vdaka absencii tejto somariny v zavere tohto typu filmu velmi potesil. Ale, urcite sa oplati pozriet :) 5 urcite nie, 4 mozno, ale 3 velmi poctivo zasluzene ano.

plagát

Ta dívka z fotky (2022) 

co tu hodnotit? ake 4 3 alebo 2 a 1? 5* za to ze to niekto poskladal a natocil. a 5* za to ze len skutocny zivot dokaze vytvorit mozaiku, ktoru by ziaden scenarista nevytvoril umelo, lebo by sa domotal. Velmi silny pribeh bez jedineho slabeho miesta.

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

Prekrasny ulet do ineho sveta pre celu rodinu s mnozstvom vsetkeho. Po zhliadnuti budete mat v hlave niekolko "ale". Ale co na tom ked ste si to uzili? :)

plagát

Barbar (2022) 

Ak sa co strih to dementne spravanie sa postav a dokonca aj vsetkych vedlajsich a to az na taku uroven ze Vam prevlada viete ten hnusny pocit ze "to fakt toto ides spravit? A co cakas hnupe?"., ze proste aj akesi zachvevy zlaknutia sa su vyvolane tmou a zvukom.. Hrozny scenar co sa tyka spravania sa vlastne vsetkych zucastnenych.... Prehodnotena Beckovina a ja sa tu zamyslam nad ludmi ktori dali 4-5 *. plne si uvedomujem pravo na nazor a respektujem to. Ale zamyslam sa :) Fakt ste videli tento film ??? To fakt? Potom pan ochranuj kinematografiu.. ale..respekt! :)