Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (46)

Temná minulosť

Temná minulosť (2013)

Po-té, co Hayley (Emily Browning) ztratí svého mladšího bratra a člena kapely v důsledku předávkování drogami, jde to s ní z kopce. Následující album její kapely Plush je označeno jako komerční katastrofa. Pozná však Enza (Xavier Samuel), který se stane novým kytaristou kapely a vidí v něm velký potenciál a inspiraci. Enzo si však začne vykládat jejich spolupráci poněkud jinak. Hayley, která je vdaná a má dvě děti, jej odmítne a brzy začne odhalovat Enzovou temnou minulost plnou problémů a uvědomuje si, že by si k sobě domů mohla pustit šílence a to by mohlo stát životy jejích nejbližších.

Předstírání

Předstírání (2014) (seriál)

Dve najlepšie kamarátky sa po viacerých pokusoch stať sa populárnymi rozhodli, že budú hrať lesbičky, čo im okamžite garantuje vysnívaný status. A keďže sa im nedávno objavená sláva veľmi zapáči, Amy (Rita Volk) a Karma (Katie Stevens) si zaumienia, že budú vo svojom klamstve pokračovať.

Temná minulosť

Temná minulosť (2013)

Po tom, čo Hayley (Emily Browning) stratí svojho brata a člena kapely v dôsledku predávkovania drogami, to s ňou ide dolu vodou. Nasledujúci album jej kapely Plush je prijatý ako kritická a komerčná katastrofa. Spoznáva však Enza (Xavier Samuel), nového gitaristu kapely, v ktorom uvidí novú nádej a ktorý ju inšpiruje k dosahovaniu vyšších mét. No čoskoro ich spolupráca prekročí hranicu a Hayley, ktorá je vydatá a má dve deti, Enza odmietne. Neskôr Hayley odhaľuje Enzovu temnú minulosť plnú problémov a uvedomuje si, že si k sebe domov môže vpustiť šialenca a to by mohlo stáť životy jej najbližších.

Sam & Cat

Sam & Cat (2013) (seriál)

Sam Puckettová (Jennette McCurdy, iCarly) cestovala po skončení iCarly na svojej motorke po West Coast a rozhodla sa zastaviť v Los Angeles. Stáva sa svedkom toho, ako je Cat Valentineová (Ariana Grande, Victorious) vysypaná do smetiarskeho auta spolu s odpadkami, a tak ju zachráni. Stanú sa z nich kamošky a Cat Sam presvedčí, aby sa k nej nasťahovala, pretože jej stará mama, s ktorou bývala, sa odsťahovala do domova dôchodcov. Aby si zarobili nejaké peniaze, začnú po škole strážiť deti a práve tam sa odohrávajú ich dobrodružstvá plné zábavy. V ich príbehoch sa objavujú aj Dice (Cameron Ocasio) a Catina stará mama Nona (Maree Cheatham).

Rodinný víkend

Rodinný víkend (2013)

Keď rodina nedrzí pohromade, niekedy musíte použiť trochu lepidla.
Emilyinou (Olesya Rulin) celoživotnou vášňou je skákanie cez švihadlo. Prichádza dôležitá súťaž a ona chce, aby na ňu prišla celá jej rodina. No ako obyčajne, nikto z nich sa tam neukáže, a tak šestnásťročné dievča rozmýšľa, ako tento problém vyrieši. Nevidí iné východisko, ako svojim rodičom, Samanthe a Duncanovi (Kristin Chenoweth, Matthew Modine) podať drogy, následne ich zviazať a pokúsiť sa ich zmeniť. Presvedčí aj svojho o rok staršieho brata Jacksona (Eddie Hassell), aby jej pomohol, a umožní mu celú akciu nahrávať na kameru. Úlohu dostane aj deväťročná Lucinda (Joey King), ktorá odjakživa chcela byť hviezdou vo filme. Samozrejme, ich plány skríži mnoho nepredvídateľných prekážok, a tak majú čo robiť.

Bez kormidla

Bez kormidla (2014)

Rudderless je hudobná dráma o sile rodičovskej lásky.
Smútiaci otec narazí na škatuľu s nahrávkami a textami svojho nedávno zosnulého syna. Šokovaný synovým talentom založí kapelu a dúfa, že mu to prinesie pokoj v duši.

Noobz

Noobz (2012)

Traja gambleri sa vydajú do Los Angeles na veľký turnaj "Gears of War 3, Cyberbowl Video Game Championship", pričom cestou chcú vyzdvihnúť aj štvrtého hráča svojho tímu, ktorého nikdy predtým nevideli. Nakoniec zistia, že je to niekto úplne iný, ako si mysleli. Od toho momentu sa ich road-trip začne komplikovať a oni musia prekonať všetky bláznivé prekážky, ktoré im život cestou nastolí.

Fifty Shades of Blue

Fifty Shades of Blue (2012)

Mladá žena si najme maliara, aby jej vymaľoval dom. Pokým maliar pracuje, žena o ňom začína mať sexuálne predstavy.

Návrat kouzelníků: Alex versus Alex

Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (2013) (TV film)

Rodina Russoovcov si to tentoraz namieri do Toskánska v Taliansku, kde chce navštíviť svojich dlho stratených príbuzných. Alex sa snaží dokázať, že je viac než len bezstarostná kúzelníčka, ktorej na ničom nezáleží. Neúmyselne však vyvolá kúzlo, ktoré z nej stvorí dve bytosti: dobrú a zlú Alex.
Zlá Alex sa pripojí k okúzľujúcemu mladému čarodejníkovi, ktorý sa snaží ovládnuť celý svet, pričom dobrá Alex musí nájsť spôsob, ako svoju rodinu i celé ľudstvo pred nimi zachrániť. Jej úsilie vyvrcholí v monumentálnom súboji medzi jej dvomi verziami, ktorý sa odohrá na samom vrcholku Šikmej veže v Pise.

Čas dospět

Čas dospět (2011)

19-ročný Shawn sa po smrti svojich rodičov chce postarať o svoju malú sestru a profitovať tak z otcovej poistky. Lásku si však kúpiť nemôže a tento fakt sa určite nedá ignorovať. Shawn postupom času zistí, že dávaním získa oveľa viac ako braním.

The First Time

The First Time (2012)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe.

Wings

Wings (2011)

Šestnásťročná Ellie si chce splniť svoj sen a stať sa pilotkou britského letectva Royal Air Force. Keď sa jej podarí dostať sa na výcvik kadetov, posledné čo potrebuje, je súhlas jej matky...

God Help the Girl

God Help the Girl (2014)

Dievča z Glasgowa menom Eve sa dostalo do nemocnice kvôli svojim psychickým problémom. Dostať sa z toho Eve pomáha písanie textov piesní. Jej záľuba ju privedie k dvom hudobníkom, Jamesovi a Cassie. Ich spoločné leto plné splnených snov sa môže začať.

Preteky s časom

Preteky s časom (2013)

Po únose svojej manželky sa Brent Magna (Ethan Hawke), bývalý automobilový pretekár, vydáva na záchrannú misiu, pričom musí poslúchať príkazy tajomného hlasu, aby svoju ženu zachránil. Shelby Super Snake Mustang, na ktorom jazdí, má však zaujímavú minulosť, ktorú postupne vďaka mladej hackerke (Selena Gomez) odhaľuje. Mladé dievča je navyše jeho jedinou nádejou pri záchrane jeho ženy v aute, ktoré je pod neustálym dohľadom majiteľa tajomného hlasu.

Kolébka bohů

Kolébka bohů (2012)

V srdci juhovýchodného Turecka je mimoriadne miesto zvané Göbekli Tepe, ktoré by mohlo skrývať jedno z najviac prekvapivých archeologických objavov súčasnosti. Vek komplexu obrovského chrámového labyrintu je odhadovaný na 11500 rokov. Bol pravdepodobne postavený ohromujúcich 7000 rokov pred Veľkými pyramídami a 6000 rokov pred Stonehenge. Archeológovia veria, že by mohlo ísť o miesto, kde bol postavený najstarší chrám, niečo ako prvá "katedrála na kopci". Tým by sa vyvrátili všetky konvenčné názory o vzostupe civilizácie, počiatkoch ľudstva, poľnohospodárstve, mestskom živote a technických výdobytkoch.
Archeológ Dr. Jeff Rose nadväzuje na prvé výkopy a používa najnovšiu technológiu k odhaľovaniu týchto pozoruhodných tajomstiev.

Aftershock

Aftershock (2012)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť.

16 želaní

16 želaní (2010) (TV film)

Abby si ako osemročná spísala zoznam 16-tich želaní, ktoré si chce v deň svojich sladkých šestnástin splniť.
Čas plynul a po netrpezlivom čakaní narodeniny konečne prišli. Abby sa zobudila plná nádejí, avšak hneď ráno sa jej plány začali kaziť. Na povale sa im usadil roj včiel, ale ako vieme, náhody neexistujú. Všetko to bolo súčasťou plánu víly Celeste, ktorá jej umožní splniť si všetky želania zo zoznamu pomocou čarovných sviečok, no nemusí to byť také ružové, ako sa zdá.

Lovci přízraků

Lovci přízraků (2004) (relácia)

Seriál od tvorcov American Chopper zachytáva skupinu bádateľov, ktorí cestujú po celej krajine a vyšetrujú v domoch, kde údajne straší. Snažia sa tak dokázať alebo naopak vyvrátiť, či sa tam vyskytuje nejaká paranormálna aktivita.
Počas vyšetrovania sa stretávajú so všetkými možnými formami duchov a nadprirodzených úkazov, pri ktorých stuhne krv v žilách. Jason Hawes a Grant Wilson sú zakladatelia TAPS (The Atlantic Paranormal Society), skupiny obyčajných ľudí, ktorí radi skúmajú veci zatiaľ nevysvetlené.

Sum 41: Rocked - Sum 41 in Congo

Sum 41: Rocked - Sum 41 in Congo (2006) (koncert)

Dokumentárny film opisuje zážitky kapely Sum 41 z obdobia, keď si dali pauzu od hudby a mohli sa pripojiť k združeniu War Child Canada na ceste do Konžskej demokratickej republiky (DRC). Nahliadli do afrických krajín, kde kruté vojny držia obyvateľov v strachu od roku 1998. Predtým, než uviazli uprostred súboja medzi rebelmi a vládnymi jednotkami, sa však členovia kapely Deryck, Steve, Cone a Dave stretli s konžským deťmi, pre ktoré sa prítomnosť smrti stala zvykom.

Hellcats: Superkočky v akcii

Hellcats: Superkočky v akcii (2010) (seriál)

Plán Marti Perkinsovej bol dostať sa cez Lancer University vďaka svojmu štipendiu, ísť na právo a opustiť Memphis a jej večne opitú matku a začať nový život právničky. Namiesto toho však bolo Martino štipendium zrušené a jej matka sa jej o tom "zabudla" zmieniť. Nemajúc na výber, Marti sa pokúša nájsť spôsob, ako na univerzite zostať, a tak získava voľné miesto roztlieskavačky v legendárnom univerzitnom tíme Hellcats a s ním prichádza aj jej vytúžené štipendium.

Reklama