Reklama

Reklama

Elizabeth Henstridge

Elizabeth Henstridge

nar. 11.09.1987 (36 rokov)
Sheffield, South Yorkshire, England, Veľká Británia

Zaujímavosti (53)

  • Hraje na klarinet, klavír a bicí. (Trajektt)

Agenti S.H.I.E.L.D. - As I Have Always Been (2020)

  • Elizabeth Henstridge (Simmonsová) dostala na začiatku siedmej série informáciu, že bude režírovať deviatu epizódu a scenáristi zmenili postavu Jemmy Simmons v predchádzajúcej epizóde tak, aby v epizóde mala čo najmenej scén a umožnili jej tým, aby mala čas na prípravu tejto epizódy. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - A Trout in the Milk (2020)

  • Režisér Stanley M. Brooks pripravil príbehový storyboard pre úvodné titulky inšpirované kriminálnymi seriálmi 70. rokov a natočil samostatné zábery so všetkými zapojenými hercami. Pôvodne si mysleli, že nebudú môcť získat "súhlas" na opätovné použitie záberov z predchádzajúcich sérií kvôli Screen Actors Guild, ale vo finálnom produkte boli použité len nové zábery Elizabeth Henstridge (Simmonsová) a Jeffa Warda (Deke). (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - What We're Fighting For (2020)

  • Jeden z Chronicomov na Majáku sa volá Malachi a v šiestej sérii ho stvárnil Christopher James Baker. Herec sa neobjavil v záverečnej epizóde ani v celej poslednej sérii seriálu kvôli seriálu Stargirl (2020), kde zohral jednu z hlavných negatívnych postáv Henryho Kinga / Brainwavea. Neskôr ho nahradil Joss Glennie-Smith. Bolo ho vidieť v záverečnej bitke na Majáku a počuť, keď reagoval na slová Jemmy (Elizabeth Henstridge): "Priatelia, ako vždy." (Pat.Ko)

Herečka

Režisérka

Seriály
2023

Superman a Lois

 

Uncontrollable Forces (S03E02)

2022

Superman a Lois

 

Zavrhnutý (S02E07)

Hosť

Relácie
2016

Steve Varley Show

2010

GeekRockTV

Reklama

Reklama