Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (740)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Netušil som, do čoho idem, koniec koncov ani som nemohol, keďže mňa snímky z týchto čias až tak príliš neberú, no a popravde, neberie ma ani táto forma humoru. Asi som príliš konzervatívny. Krimi zložka prakticky neexistuje, humor úplne mimo mňa, hudobné scény ma až na tie v Indických filmoch za doprovodu tanca nijak nadchnúť nevedia a tak som sa po niekoľkých minútach začal pýtať sám seba: "Prečo sa mám pozerať na dvoch chlapov, čo sa prezliekli za ženy?" Jediné, čo si ma dokázalo ako tak získať, je romantická línia príbehu, ktorá je prakticky originálna, pričom diváka tak nejak láka dopozerať samotný snímok, aby sa dozvedel, ako to celé dopadlo. Tak dajte vedieť, lebo toto je ďalší z radu 200 najlepších, či najobľúbenejších filmov, ktorý nijak extra nenadchol. No a zostáva 11 pokusov. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Billy Wilder, I. A. L. Diamond / Príbeh: Robert Thoeren, Michael Logan | Hudba: Adolph Deutsch | Distribúcia: United Artists | Štúdio: Mirisch Company | Rozpočet: 2,883,848 $ | Tržby: 40 milliónov $ || Film, z ktorého som si zapametal plno scén, pretože sú vtipné, prirodzené, hravé, a vkusne muzikálovo ladené. Nefalšovaná filmová lahôdka na každú príležitosť. 100% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Billy Wilder je môjho srdca šampión a dokázal mi to už mojou milovanou komédiou Raz, dva, tri. Neviem, kde ten chlapík chodil na tak vynikajúce nápady, ako dosiahol, aby boli jeho scenáre plné originálnych narážok, skvelých humorných situácií, ktorými aj depresívneho schizofrenika privedie na cestu spásy. Nestačíte vstrebať jednu scénu a už je na rade ďalšia, zvodná Marylin očarúva nielen svojimi krivkami, Jack Lemmon a jeho svojské grimasy dodávajú snímke potrebný šmrnc a Tony Curtis sa hrá na neodolateľného intelektuála - pričom Marylin nie je jediná, čo mu to žerie aj s navijakom :-) Parádny filmový zážitok so sladkou príchuťou wilderovského humoru, ktorému sa jednoducho nič nevyrovná. I love you, Billy. ()

sud 

všetky recenzie používateľa

Tuším že první film, kde se chlapi převlékali za ženské. A nejlepší. Film má neskutečné tempo, kde ani na sebemenší chvíli není jakýkoli náznak nudy a skutečně povedený a kvalitní situační humor se nadmíru vkusně kloubí s nádechem romantiky na pozadí gangsterské prohibiční Ameriky dvacátých let dvacátého století. No, řekněte, jak to ten Billy Wilder dělal. Tony Curtis a Jack Lemmon jsou výborní, stejně tak Merylin Monroe. Jedna z těch největších světových klasik a po "Prázdninách v Římě" asi nejlepší americká komedie. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nedokážem sa zabávať na tom, že sa chlap prezlečie do dámskych šiat, dá si parochňu, nalíči sa a predstiera, že je žena. To fakt neviem oceniť. Nezdá sa mi to vtipné, ale zvrhlé. Z tohto ulha pohľadu vnímam aj túto známu, klasickú hollywoodsku komédiu, v ktorej sa Tony Curtis a Jack Lemmon prestroja za dve hudobníčky. Začlenia sa do dievčenského orchestra, aby unikli mafii. Je to dobre natočené, aj dobre zahraté, je v tom kopa dolárov, je tam i sexi Marilyn Monroe, ale tá primitívna transvestite show téma mi je naozaj protivná. *** ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (97)

  • Scéna, v ktorej sa Sugar Kane (Marilyn Monroe) dostane vo vlaku do postele s Jerrym (Jack Lemmon), bola jediná scéna z filmu, ktorú dokázala Marilyn urobiť na prvý pokus. (WalterIK7)
  • Marilyn Monroe (Sugar Kane Kowalczyk) rolu prijala až po tom, ako jej producenti ponúkli 10% zo zisku. (WalterIK7)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama