Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (739)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Od Billyho Wildera som par kvalitnych filmov videl, ale tento patri aj z komercneho hladiska a aj vdaka Marylin Monroe, ktora mala pocas natacania akesi osobne problemy asi medzi najkvalitnejsie filmy Wilderovej filmografie. Obaja herci, ci uz Jack Lemmon alebo Tony Curtis zahrali "muzov v sukniach" perfektne, dobre som sa na nich pobavil, hlavne ta ich rivalita a ziarlivost na Marylin ma pobavila najviac. Takze u mna ma tato komedia jednoznacne plne hodnotenie... 19.03.2010 ______ Marilyn Monroe - (Sugar Kane Kowalczyk) +++ Tony Curtis - (Joe / Josephine) +++ Jack Lemmon - (Jerry / Daphne) +++ George Raft - (Spats Colombo) +++ Pat O´Brien - (Detektiv Mulligan) +++ Hudba: Adolph Deutsch +++ Producenti: Billy Wilder, Doane Harrison, I.A.L. Diamond +++ ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nedokážem sa zabávať na tom, že sa chlap prezlečie do dámskych šiat, dá si parochňu, nalíči sa a predstiera, že je žena. To fakt neviem oceniť. Nezdá sa mi to vtipné, ale zvrhlé. Z tohto ulha pohľadu vnímam aj túto známu, klasickú hollywoodsku komédiu, v ktorej sa Tony Curtis a Jack Lemmon prestroja za dve hudobníčky. Začlenia sa do dievčenského orchestra, aby unikli mafii. Je to dobre natočené, aj dobre zahraté, je v tom kopa dolárov, je tam i sexi Marilyn Monroe, ale tá primitívna transvestite show téma mi je naozaj protivná. *** ()

Reklama

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Výborná komedie plná vtipu a překvapení. Rozhodně jsem se pobavila. Vždy jsem si myslela, že Marilyn Monroe měla poněkud štíhlejší postavu, ale nevadí, stejně je to kočka. A Tony Curtis a Jack Lemmon se svých rolí zhostili naprosto báječně a všechno měli do puntíku špičkově provedené. Tleskám; na tu dobu hodně kvalitní podívaná. ()

Webb 

všetky recenzie používateľa

Co se tu stalo? V tom dortu bylo něco, co jim nesedlo. :-) [6/10] (Ashton, Mirisch) (Čb. /// Produkce: I. A. L. Diamond, Doane Harrison, Billy Wilder /// Scénář: I. A. L. Diamond, Billy Wilder /// Kamera: Charles Lang /// Hudba: Adolph Deutsch /// Oscar: Orry-Kelly (kostýmy) /// Nominace na Oscara: Billy Wilder (režie), I. A. L. Diamond, Billy Wilder (scénář), Jack Lemmon (herec), Ted Haworth, Edward G. Boyle (výprava), Charles Lang (kamera)) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

HellFire 

všetky recenzie používateľa

Začínám nabívat toho názoru, že je lepší, když člověk o daném filmu nikdy neslyšel a netuší, o čem vůbec je. Na Some Like It Hot jsem slyšel samou chválu, má vysoké hodnocení a hraje tam Marylin Monroe a můj oblíbenech Jack Lemmon. Zatímco Jack si roli užíval, Tony Curtis příjemně překvapil, moje první filmové setkání s "tou slavnou" Marylin nedopadlo nijak valně. A na to, že je film komedie, jsem se pořádně zasmál jen při závěrečném "Well, nobody´s perfect". ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (92)

  • Sekvencie z Floridy, natáčané v hoteli Del Coronado Resort v Kalifornii, boli miestom, kde produkcia filmu začala 1.6.1958, čo bolo na 32. narodeniny Marilyn Monroe (Sugar Kane Kowalczyk), a skončila 5.11.1958, o 2 mesiace skôr, než bolo plánované, avšak s viac ako pol miliónom amerických dolárov nad rozpočtom. (WalterIK7)
  • Ihneď po uvedení filmu v USA bol film stiahnutý z kín v Kansase, pričom úrady vysvetlili, že muži v ženských šatách boli "na Kansas príliš škandalózni." (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama