Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (741)

StarsFan 

všetky recenzie používateľa

"Nikdo není dokonalý." Nejstylovější hláška na závěr filmu, skvěle předělaný masakr na sv. Valentýna a pro mě nejlepší role Jacka Lemmona, kterého považuji v roli Daphne za tahouna příběhu. Scéna, kdy tančí s Osgoodem v kubánském baru a následně se na posteli povaluje s rumba koulemi, je nezapomenutelná. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Billy Wilder, I. A. L. Diamond / Príbeh: Robert Thoeren, Michael Logan | Hudba: Adolph Deutsch | Distribúcia: United Artists | Štúdio: Mirisch Company | Rozpočet: 2,883,848 $ | Tržby: 40 milliónov $ || Film, z ktorého som si zapametal plno scén, pretože sú vtipné, prirodzené, hravé, a vkusne muzikálovo ladené. Nefalšovaná filmová lahôdka na každú príležitosť. 100% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Billy Wilder je môjho srdca šampión a dokázal mi to už mojou milovanou komédiou Raz, dva, tri. Neviem, kde ten chlapík chodil na tak vynikajúce nápady, ako dosiahol, aby boli jeho scenáre plné originálnych narážok, skvelých humorných situácií, ktorými aj depresívneho schizofrenika privedie na cestu spásy. Nestačíte vstrebať jednu scénu a už je na rade ďalšia, zvodná Marylin očarúva nielen svojimi krivkami, Jack Lemmon a jeho svojské grimasy dodávajú snímke potrebný šmrnc a Tony Curtis sa hrá na neodolateľného intelektuála - pričom Marylin nie je jediná, čo mu to žerie aj s navijakom :-) Parádny filmový zážitok so sladkou príchuťou wilderovského humoru, ktorému sa jednoducho nič nevyrovná. I love you, Billy. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Klasika klasík a nestarnúca zábava pre divákov každého veku alebo filmového zamerania. Herecký koncert Jacka Lemmona, Tony Curtisa a krásy Marilyn Monroe určite všetci poznáte. Kanonáda hlášok a vtipných situácií je neuveriteľná a súčasné žánrovky sa pri nich smutne krčia v kúte. Pre mnohých divákov najlepšia komédia všetkých čias. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Komedie, která má i po tolika letech energii a hýří espritem. Nicméně, klasická převleková komedie až příliš staví na skvělém herectví hlavních dvou protagonistů, které vhodně doplnila Marilyn Monroe, a tahle trojice v pohodě zamázne jednoduchý scénář. Nad jednotlivými až groteskními eskapádami jsem se sice královsky nebavil, ale dobrou náladu tenhle film rozhodně nezkazí. Jak by asi děj vypadal, kdyby to nikdo neměl rád horké. Klady: ústřední herecké duo Jack Lemmon & Tony Curtis se energicky činí + obstojná dávka decentních gagů + šarm klasické komedie + šarm Marilyn Monroe + dobře napsané postavy. Zápory: film nepřijde s ničím výjimečným ohledně děje - naivně vystavěný scénář - horší technická stránka filmu - postupný úbytek gagů - nudné zakončení filmu - poznal bych okamžitě, že jsou to převlečení chlapy. Mé hodnocení: 60% ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (97)

  • Ihneď po uvedení filmu v USA bol film stiahnutý z kín v Kansase, pričom úrady vysvetlili, že muži v ženských šatách boli "na Kansas príliš škandalózni." (Arsenal83)
  • Poté, co policisté v úvodu filmu dokonale prostřílejí pohřební vůz, je prostřelena i rakev s alkoholem, který z rakve vytéká. Díry v rakvi jsou ale ve víku a navíc v takové výšce, že by z nich nic vytékat nemohlo, obzvláště poté, co se rakev otevře a jsou v ní jen střepy. (Jedza)
  • Počas nakrúcania dostali Jack Lemmon (Jerry / Daphne) a Tony Curtis (Joe / Josephine) k dispozícii umelca, ktorý sa špecializoval na predvádzanie ženských úloh, ten im detailne vysvetlil fyziognomické odlišnosti v správaní sa oboch pohlaví. Museli sa naučiť prácu so zápästím a pilovať chôdzu, aby nezatínali neprirodzené svaly. (classic)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené