Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavnými hrdinami voľného pokračovania úspešnej lupičskej komédie je opäť Danny Ocean (George Clooney) a jeho komplici. Uplynuli už tri roky odvtedy, ako Dannyho partia vykradla súčasne tri kasína v Las Vegas. A Danny Ocean má ďalší geniálny plán. Najskôr vyhľadá dvoch bývalých „kolegov", ktorí sa  ukrývajú na najrôznejších miestach sveta, a potom sa s nimi pustí do ešte veľkolepejšej akcie, ako bola tá prvá. Krádež  by sa mala odohrávať hneď na troch miestach naraz - v Amsterdame, Ríme a Paríži. A aby to nemali tak jednoduché, život im skomplikuje Interpol, konkurenčná banda, s ktorou si musia vyrovnať účty a zabijak, ktorého vyslal Terry Benedict (Andy Garcia), olúpený majiteľ kasína... V hlavných úlohách sa predstavia Catherine Zeta-Jonesová, Brad Pitt a Matt Damon. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
02:24
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
00:49

Súvisiace novinky

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (viac)

Matt Damon je Marco Polo

Matt Damon je Marco Polo

04.05.2005

Scenárista Kráľovstva nebeského William Monahan sa púšťa do písania scenára k pripravovanému dobrodružnému filmu MARCO POLO, ktorý bude vychádzať z Polovej autobiografickej knihy Travels ("Cesty").… (viac)

Nový Soderbergh

Nový Soderbergh

18.03.2005

Ďalším filmom Stevena Soderbergha po komerčne úspešných Dannyho parťákoch 2 bude dráma THE GOOD GERMAN, vychádzajúca z románu Josepha Kanona. Snímka bude rozprávať o americkom novinárovi, ktorý sa… (viac)

Stále populární tajní agenti

Stále populární tajní agenti

08.02.2005

Eva Longoria bude patrně jednou z posledních hvězd, které jsou obsazeny do snímku THE SENTINEL. Těmi dalšími nejsou nikdo méně známý než Michael Douglas, Kiefer Sutherland a Kim Basinger. Film… (viac)

Reklama

Reklama