Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (147)

IceQueen

všetky recenzie používateľa

Neviem si túto akčnú drámu vynachváliť. Nespomínam si, že by vo mne nejaký film vyvolal toľko protichodných emócií - lásku, hnev, radosť, hanbu, eufóriu, škodoradosť... Rozum vraví odpad!, srdce pravý opak. Bezpodmienečne sa musím zúčastniť nasledujúceho Festivalu otrlého diváka. Milujem autora obsahu z dieľne FOD. ()

ancientone 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie všemožných béčok, céčok, grindhousových a exploatačných filmov je aj tak len také malicherné hviezdičkárenie na základe venčenia tých najbizarnejších sympatií, pričom nevšímavosť voči nim znamená sebazapieranie a trápnu askézu. namiesto "Funeral of queen Mary" z Mechanického pomaranču mi teraz bude dlhú dobu v hlave mimovoľne hrať znelka z Deadly Prey, posúvajúca tú urputnú dramatickosť a vážnosť do (pre chladnú hlavu) smrteľne príťažlivého vytrženia. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

No hej, toto bola jedna z tých vtákovín ktoré som ako malý točil dookola. Dnes už ma to moc nebavilo ani ako guilty pleasure. Žoldnieri používajú na svoj výcvik živé terče a totálne to poserú keď unesú istú vlasatú máničku z ktorej sa vykľuje meganadupaný supervojak/supermodel a všetkých zabije. Takže hároš pobehuje len v spodkoch lesom a od chrbta po jednom zlikviduje pol armády. Potom ide domov, ozbrojí sa, nastraží po celom lese pasce a vymáruje aj zbytok. Ten film sa fakt neserie, miestami to to bolo tak zbrklé až sa zdá že nejaké scény chýbali a stupidita by sa dala nožom krájať. Občas to má aj nejaké béčkové grády ako prepichnutie tenkým konárikom, surové zastrelenie záporáckej divožienky so slovami FUCK YOU na perách a samozrejme ono umlátenie hajzla jeho vlastnou odseknutou rukou. Ale záverečný zvrat prekvapí, to človek nečaká. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Na jednu stranu nejtypičtější osmdesátkový akčňák, kde je všechno tak hrozně debilní, až z toho nelze spustit oči. Téma 'jeden borec s nožem proti celé armádě' jsme v té zlaté pokleslé dekádě viděli zpracované mnohokrát, ale Ted Prior v šortkách Pala Habery prostě nemá konkurenci. Když se před po zuby ozbrojenou jednotkou schovával na opadaném stromě v přibližně dvoumetrové výšce, vyprsknul jsem smíchy jako už dlouho ne. To byly panečku filmy.. ()

J.Lajner 

všetky recenzie používateľa

Jsem si naprosto jistý, že raná image Paľa Habery definitivně vykrystalizovala až poté, co zhlédl Smrtelnou kořist! Není to chytrý film, ani dobře udělaný film, ale rozhodně je zábavný a ze své tuposti dělá přednost. Pokud si toužíte odpočinout od náročné filmařiny, případně hledáte prostoduché povyražení na jedno použití, pak neváhejte ani vteřinu. Mike Danton již netrpělivě čeká. Více. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama