Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (147)

Juto 

všetky recenzie používateľa

Kde začať s takým bizarným filmom ako je tento? No, ale skúsim to: Hoci zápletka s únosom ľudí na účely cvičenia, bola vykonaná už miliónkrát, žiadny film sa tak nepribližuje zábavnej hodnote. Tento film je až neuveriteľná zvláštnosť. Ak vezmeme do úvahy, že ide o trénovaných vojakov, príšlo mi smiešne že sa nechajú vtiahnuť do kríkov a že sa ľahko potkýnajú o drôty. A prečo do pekla veliteľ posiela svojich mužov na smrť, aby chytili len jedného chlapa? Mohol by som tiež uviesť neobmedzené zásoby guliek a veľa falošných výbuchov, ale to nie je to, čo upútalo moju pozornosť. Nie, chcem hovoriť o konci, ktorý obsahuje veľa sadizmu a jednu prekvapivú smrť. Toto náhle krviprelievanie je spojené s úplne nevhodnou ľúbostnou piesňou v titulkoch, čo z neho robí skutočne neskutočný zážitok. Je tu dosť podivností na to, aby sa to dalo kvalifikovať ako paródia, tento film nemôžete brať vážne. Avšak napriek tomu všetkému dokáže film svojim spôsobom zabaviť. Počet obetí je tiež extrémne vysoký, takže očakávajte nepretržitú akciu zahŕňajúcu všetko od nožov po raketomet. Keď to skončilo, nemal som pocit, že by som premárnil čas, a dokonca som film obdivoval za to, že to skončilo takým nekompromisným a nepredvídateľným spôsobom. Ale viac ako dve hviezdy nemôžem dať. 5/10 ()

Marty20 

všetky recenzie používateľa

Pokud jste koncem osmdesátých a začátkem devadesátých let patřili ke šťastlivcům, kteří vlastnili video, nešlo snad tento film minout. A pokud Vám bylo asi deset, nešlo ho nemilovat. Michodem, taky si všímáte, že filmy, které jste viděli potají, si pamatujete nejlépe. P.S. Nostalgie a pohled desetiletého kluka, v hodnocení hraje velkou roli. :-)) ()

Reklama

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Proč bych měl zapomínat na Ramba a Norrise, když je tenhle film ve všem vykrádá a nepřichází s ničím originálním. Maximálně tak s levným zpracováním. Prior si mě nikdy nezíská jelikož točí trashe, který prostě nejsou ničim vyjímečný ani zabávný. Kdyby to bylo aspon gore, pochopím jeho fanoušky, ale tohle je jen obyčejná levná vykrádačka jako všechno dneska. Jedna hvězda ASPON za to skalpování a pár směšných scén. ()

LION-MR.T 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle jsem sledoval někde ve čtyřech letech. Je pravda,že slovům jako. "Kurva." "Ty zkurvisinu." Jsem nijak nerozumněl,ale brutální scény mi zůstaly v hlavě. Skvělý Rambo a Comando do hromady a i teď v dospělosti,když se na to podívám má to stejný účinek,takže hodnotím bez nostalgie. Na lásku tu není místo,manželka hlavního hrdiny zařve na konci v rukách hlavního zabijáka,který si uštědří poznámku. "Kurvo". Pochybuju,že by tohle by šlo natočit s nějakým Bradem Pittem nebo podobným manekínem. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Na jednu stranu nejtypičtější osmdesátkový akčňák, kde je všechno tak hrozně debilní, až z toho nelze spustit oči. Téma 'jeden borec s nožem proti celé armádě' jsme v té zlaté pokleslé dekádě viděli zpracované mnohokrát, ale Ted Prior v šortkách Pala Habery prostě nemá konkurenci. Když se před po zuby ozbrojenou jednotkou schovával na opadaném stromě v přibližně dvoumetrové výšce, vyprsknul jsem smíchy jako už dlouho ne. To byly panečku filmy.. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama