Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Rio de Janeiro čelí útoku zombíků, a tak se účastníci reality show musí schovat v televizním studiu. Tam je ale čekají úplně jiné problémy než masožravé zrůdy. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

Olymp (2020) (E01) 

Nakoľko sa jedná o seriál z produkcie Netflixu tak v 2 minúte sa spomenie šovinista ktorý nemá rád transsexuálov, v 5 minúte skorumpovaný policajt prevezme úplatok od politika za odvoz na letisko, v 12 minúte sa konečne olizujú dve ŽENY a do toho celého tu máme pokus o prelomový koncept v tom, že súťažiaci v reality show netušia že vonku vypukla zombie apokalypsa. Herecké výkony sú na úrovni mexickej telenovely (táto bude brazilská), ako fanúšik hororu zostanete znechutený. Netflix (opäť) predviedol na čo v skutočnosti má a o čo mu vlastne v prvom rade ide. ()

Opona padá (2020) (E02) 

Nezvyknem tak vysoko hodnotiť iba kameru a hudbu ale iba tím ľudí respektíve jednotlivci ktorý sa o ne postarali fakt nemôžu za tak primitívny scénar a otrasnych hercov. ()

Budoucnost (2020) (E08) 

Moje obavy sa našťastie nenaplnili a konečne sme sa dočkali bielo čierneho páru a sebavedomej Afroameričanky, ktorá sa vie o sebe postarať a nikoho nepotrebuje. Škoda že v skutočnosti potrebujeme tak veľa terénnych pracovníkov práve do istej časti komunity, to by bolo ušetrených štátnych peňazí...skvelý úvod s odchodom Any zatienený intermezzom so znásilnením. ()

Brána (2020) (E09) 

Absolútne nečakaný krok streamovacej služby Netflix. Homosexuálny pár je bielej farby pleti a do kontrolnej miestnosti sa bez problémov dostane čierna žena ihneď potom, ako všetky plány v Olympe zmení mladšia čierna žena. Opakovanie je matkou múdrosti, liberálnym sračkám ktoré nadradzujú afroamerickú rasu nad všetky ostatné vždy hodnotenie znižujem. ()

Buďte lidštější (2020) (E10) 

Všetci biely muži sú zabitý, ten "najhorší" - ale že úplne nečakane - je pohryzený afroamerickým zombíkom. Dve lesbičky ukážu svetu, čo je to skutočná láska, do úkrytu sa vyberie najmúdrejšie stvorenie na planéte - BLM protestujúca, ktorá útočí bezdôvodne na majetok iných ľudí )najlepšie tých bielej farby pleti). Rsistický koncert Netflixu pokračuje aj v tomto seriály, ktorého dej a kvalitu nemá zmysel komentovať. ()

Reklama

Reklama