Reklama

Reklama

Výbušný kokteil

  • Česko Výbušnej koktejl (viac)
Trailer 2

Sam (Karen Gillanová) mala iba 12 rokov, keď ju jej matka Scarlet (Lena Headeyová), elitná vrahyňa, musela opustiť. Dievča vychovával neľútostný zločinecký syndikát, pre ktorý pracovala jej matka. O pätnásť rokov neskôr sa Sam vydáva v matkiných stopách a stáva sa perfektným, nemilosrdným a lojálnym zabijakom. Keď sa však riskantná zákazka zvrtne, musí si zvoliť medzi vernosťou k svojmu zamestnávateľovi a svojimi citmi, ktoré jej velia zachrániť život nevinného osemročného dievčatka Emily (Chloe Colemanová). Po nesplnení rozkazu a zlyhanej misii sa sama stane terčom. Jej jedinou šancou na prežitie je spojiť sa so svojou matkou Scarlet a jej nebezpečnými kolegyňami, trojicou Anna May (Angela Bassettová), Madeleine (Carla Guginová) a Florence (Michelle Yeohová). Tri generácie žien spoja svoje sily v pomstychtivej vojne proti tým, ktorí by ich mohli pripraviť o všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (103)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vyzerá to jak keby sa banda báb pokúsila o ženskú variáciu na Johna Wicka. Má to síce R-kový rating a krvi je v akcii dosť, ale aj tak to pôsobí tak detsky bezzubo. Skutočnú drsnosť som necítil ani na chvíľu. Ani po choreografickej stránke akcia ničím nezaujme. Na to je Karen Gillanová v akcii príliš neskúsená. Evidentne nemá ani zďaleka toľko natrénované ako Reeves. Bitky sú pomalé, chvaty jednoduché a ku koncu je tam toľko spomalovačiek, že to je ešte otravnejšie ako posledné Snyderové filmy. Ale ani v dramatických scénach Karen za veľa nestojí a film neutiahne. Aj keď treba uznať, že po dejovej stránke to je len preštylizovaná chujovina. Aspoň že ten vizuál je fakt pekný. Už dávno som nevidel tak pekne nasnímanú nudu. Sklamaním je absolútne nulové využitie ostatných hviezd, ktoré tam sú len do počtu. Celkovo to je veľké sklamanie, ktoré nestojí za pozretie. 3/10. ()

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa

Feminismus zavítal i do světa Johna Wicka, tedy ne úplně doslova, ale vzhledem k hromadě nejrůznějších zabijáckých institucí jsem si tam tak připadal. Jde o slušnou nálož docela solidní akce, místy opravdu komických situací - reálně vážně vtipných scén, ale nevyhnou se i klišé, nelogičnosti (tý tu bylo až až, ale odpouštím), přehnanost hraničící se sebekarikováním, nejrůznější chybky a nutno říct, že 2 hodiny jsou přeci jen zbytečně moc, takže tempo občas lehce uvadá. Obsazení je sympatický (hlavně nejmladší dvojka je fajn, starší čtveřice překvapivě pokulhává), emancipovanosti je tu ale přespříliš (Yea, Girls Power, Yea) a trochu mě ruší - Charlieho andílci měly alespoň Bernieho Maca, ale tady o pimpulu nezavadíš. ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Komediální, skoro až naivně pohádková variace na Johna Wicka s ženským obsazením, která co do scénáře je sice zoufale nenápaditá, ale svým stylizovaným vizuálem co nabídnout má - minimálně luxusní závěrečnou akční scénu. Karen Gillan se svým roztomilým kukučem se ale na rozdíl od drsňácké Leny Headey do téhle role moc nehodí. ()

Jenda 

všetky recenzie používateľa

Možná je to tím, že mám Karen Gillan stále zafixovanou jako tu nejistou superhrdnku z nového Jumanji, ale mně přijde, že do pózy drsňačky je prostě miscast. Přestože ji mám jako herečku rád. Vůbec filmu nepomáhá scénář, který se snaží z hrdinek udělat hardcore drsňáky, ale ve výsledku to (zejména u postavy hrané Angelou Bassett je to uplně přes čáru) vychází spíš směšně. Ve scénaři pak fungují více méně jen postavy Carly Gugino a Michelle Yeoh. Příběh jako takový mě přijde plochý, antiklimaktický a je vlastně posté to samé, jako třeba takový mix Odplaty a Zúčtování, které jsou ale mnohem lepší. Líbí se mi ale ten neonový manga vizuál a poměrně slušná hudba. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Gunpowder Milkshake" bolo jedným z očakavaní na tento rok a môžem povedať, že som vo výsledku celkom s filmom v pohode. Bavilo ma to sledovať, malo to spád, akčné scénky boli celkom dobre spracované a herecké obsadenie si myslím, že malo tiež niečo do seba. Viacerí kritizujú Karen Gillan za jej výkon. A istým spôsobom majú pravdu, že nie je úplne najideálnejšou voľbou do tejto role. Napriek tomu, že jej nemôžem uprieť snahu. Mám pocit, že sa snaží ako najlepšie vie, aby Sam predala, no ide jej to celkom ťažko. Ale popravde som tohto roku už videl aj horšie výkony, takže nebudem veľmi tvrdý. Kto podľa mňa ale funguje skvele v role akčnej ženskej je Michelle Yeoh a Angela Basset. Tie si to teda užívajú na plnú šupu. Obzvlášť Yeoh. Tej som to veril absolútne najviac zo všetkých. Zvláštna je tu aj prítomnosť Carly Gugino. Ja osobne obdivujem Carlu Gugino a je podľa mňa jednou z najtalentovanejších a najkrajších žien, ktoré sa objavujú na obrazovke. No neviem ako reálne vnímať jej postavu v tomto filme. Má svoju milú stránku, no súčasne má svoju drsnú stránku. A film sa to snaží nejako skombinovať. Vo výsledku ma bavila, no pôsobila na mňa ako keby moja milá učiteeľka zo škôlky zrazu vytiahla samopal. Je to proste niečo, čo si nejako ťažko predstavujem. Čo sa týka príbehu, dokopy je veľmi prostý. Nebudem to tu nejako rozoberať, no viac-menej viete odhadnúť ako to dopadne a čo sa bude diať. Čo som ale veľmi rád je jedna vec. A tou je fakt, že tento film nespadol do tej istej pasce ako nedávno "Charlie´s Angels". Tomu filmu totiž jeho feministická stránka absolútne podkopla nohy a vo výsledku vyšiel ako jedno nechutné filmové dielo. Tu síce je vidieť, že scenár sa opakuje, no nevyznieva to tak mizandricky. A miestami som sa aj celkom slušne zasmial. Ako som už povedal, akčné scénky sú celkom schopné, film vyzerá dobre, hudba v ňom je dobrá a vie si aj držať atmosféru. Ja som si ho osobne užil. Hodnotenie: B ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama