Reklama

Reklama

Výbušný kokteil

  • Česko Výbušnej koktejl (viac)
Trailer 2

Sam (Karen Gillanová) mala iba 12 rokov, keď ju jej matka Scarlet (Lena Headeyová), elitná vrahyňa, musela opustiť. Dievča vychovával neľútostný zločinecký syndikát, pre ktorý pracovala jej matka. O pätnásť rokov neskôr sa Sam vydáva v matkiných stopách a stáva sa perfektným, nemilosrdným a lojálnym zabijakom. Keď sa však riskantná zákazka zvrtne, musí si zvoliť medzi vernosťou k svojmu zamestnávateľovi a svojimi citmi, ktoré jej velia zachrániť život nevinného osemročného dievčatka Emily (Chloe Colemanová). Po nesplnení rozkazu a zlyhanej misii sa sama stane terčom. Jej jedinou šancou na prežitie je spojiť sa so svojou matkou Scarlet a jej nebezpečnými kolegyňami, trojicou Anna May (Angela Bassettová), Madeleine (Carla Guginová) a Florence (Michelle Yeohová). Tri generácie žien spoja svoje sily v pomstychtivej vojne proti tým, ktorí by ich mohli pripraviť o všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (102)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Ja už tomu nebudem furt dávať nadpriemerné hodnotenia, za obľúbenú herečku a soundtrack plný náladoviek, keď to generuje príbeh recyklovanejší než merchová videohra. Už sa to ani netvári, že majú postavy  vývoj, nevytvára to zápornú postavu, emócie už nechcú nikoho dojať.  Bavíš sa,smeješ sa, pozeráš na Karen, počúvaš Joplinku. Len už by sa  radšej mohla vrátiť tá doba, keď sa filmy aspoň snažili mať hĺbku a na premiéry sme museli chodiť do kina. Bolo to pred dvomi rokmi. Ps: A aj keď zato môžu Covid a Netflix, tomuto žánru to v skutočnosti spravil Luc Besson. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

A slzy mužných-macho-alfa-chlapov zas a znovu padajú ako vodopád, a sám neviem či ma to viacej štve alebo baví sledovať takéto zúfalstvo. Gunpowder Milkshake nie je perfektný akčný film, nájde sa niekoľko vecí ktoré by som dokázal vytknúť, ale ani jedna z nich neubrala na porcii zábavy, ktorú som mal počas sledovania filmu. Očakávať "Wick-like" akciu by bolo naivné, a preto bola obzvlášť očarujúca tá menej seriózna akcia, ktorá mnohokrát prekvapila - scéna v nemocnici rozhodne vyhráva na plnej čiare. Tiež pomáha skvelý vizuál jednotlivých setov, kamera, či vynikajúca hudba - Goonfight at Gutterball Corral *chef's kiss*. Cast je samozrejme famózny: Karen Gillan je hviezda, a v kombinácii s Chloe Coleman tvoria vynikajúce duo. Samozrejme by som uvítal viacej času s knihovníčkami - bodaj by nie s takou štvoricou legiend - ale som aspoň rád, že dostali možnosť zažiariť a kick ass. Gunpowder Milkshake je príjemný, oddychový, cool akčný film, ktorý ubehne ako voda a hlavne zabaví - väčšie očakávania než tieto som nemal, a tie boli naplnené k mojej spokojnosti. 4.25* ()

Reklama

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Takovej ten splachovací snímek, co ho po shlédnutí spláchnete a dál ho již vyhledávat nebudete natož, abyste si na něj po týdnu vzpomněli. Nyní k hereckým výkonům. Myslel jsem, že je Sam se svým posláním spokojená, tak nevím, proč se u toho tváří tak kysele. Nebo to mělo být asi drsný. Každopádně se na tu její držku nedá koukat. Dále mi vadí, že se dělá, jako by zabíjení lidí byla ohromná zábavička, přímo k popukání. Nedivím se, že tam jsou lidi z toho pak zblbnutý a vypadá to u nich, třeba na středních školách, jak vypadá. ()

st.jim 

všetky recenzie používateľa

Už vám někdy nařezala zrzka s pandovským kufříkem v ruce? Ne? Vždycky je něco poprvý. Jak jen popsat tento film? Feministické akčni porno? John Wick v sukni? Teda v sukni zrovna ne. Kačka totiž nosí kalhoty, dlouhý kabát a fešný klóbrc, který později čenžne za boulingovou budnu, aby seřezala kdejakou mužskou kun… Taky používá véčko, místo Mustanga řídí Poršáka a nakopne každého ptáka. Když jí chlap nasere, tak před ní bude klečet, prosit a brečet. Spousty drsných hlášek, kulek, zpomalených záběrů, kopanců a krve… Tak proč to sakra nefunguje? Asi chyba někde bude. ()

moviefreak 

všetky recenzie používateľa

Ženská verzia Nobody-ho, ktorá trpí presne tými istými mínusmi ale aj štýlovými plusmi. Avšak Nobody mal aspoň hercov, ktorý vedeli nielen hrať ale aj filmovo predať akčné scény. A to je pri týchto akčných jedno hubkách najdôležitejšie. Naozaj som nečakal, že Nebula zo Strážcov Galaxie (tam bola perfektná) bude bez tony make upu, až také herecké ako aj akčné drevo... ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama