Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa Dejvecd k tomuto seriálu (2)

Ms. Marvel (2022) 

Ms. Marvel... je vlastne docela vpoho komiksovka. Nejedná sa o nič svetoborné a to je asi vlastne aj dôvod prečo je Ms. Marvel... Ms. Marvel. Narozdiel od nedávneho Moon Knighta sa tu tvorcovia nesnažili o "prekombinovaný" príbeh, ale naservírovali nám jednoduchú zápletku, ktorá však vo výsledku pôsobí zaujímavejšie, ako práve Moon Knight. Zároveň aj postavám je venované viacej priestoru a aj keď to nie je veľa, tak to je určite viac ako vo všetkých tohtoročných Marvelovkách dokopy. Hlavné postavy sú velice sympatické a zároveň aj dobre zahraté. Hlavne teda Ms. Marvel v  podaní Iman Vellani. Okrem toho, že sama o sebe, ma ako postava dosť bavila, tak práve celý jej prerod do superhrdinky ju v mojich očiach dosť vyzdvihol. Prišlo mi super, že príbeh bol viac osobný a že sme spolu s hlavnou hrdinkou odhaľovali jej minulosť. Bohužiaľ o záporákoch to isté povedať nemôžem, naopak celé DODC a Najma lietali skôr vo vodách podpriemerných záporákov a nemali moc čo ponúknuť. Avšak som vďačný, že tu konečne nejde o zničenie sveta, pretože už ma to začínalo trochu unavovať. Čo ma však neunavovalo, je dosť pekný vizuál. CGI mi na seriál prišlo dosť vpohode a akčné scény boli dostatočne dynamické a zaujímavé aby som sa pri nich bavil. Najviac chcem však vyzdvihnúť skvelé nápady, ako napríklad to, že vidíme ako si medzi sebou postavy píšu na rôznych budovách, chodníkoch atď. Zároveň aj scény, kde hlavné postavy niečo plánujú sú zábavné a vizuálne zaujímavé. K tomu ešte pripočítam všetky farbičky (hlavne v Pakistane) a svetlá, vďaka ktorým vyzerá Ms. Marvel dosť pekne. Aj keď sa nejedná o príbehovo až tak zaujímavý seriál, tak má podľa mňa dosť, čo ponúknuť a minimálne mňa, to donútilo mať zase rád Marvel. 6/10 ()

Generácia Prečo (2022) (E01) 

Ja ako veľký fanúšik komiksov od Marvelu som sa do hlavnej hrdinky vedel perfektne vžiť. Vlastne do toku celého seriálu som sa vžil úplne perfektne. Sympatické, roztomilé a šikovne kreatívne. Že by Marvel, ktorý má svoj vlastný face? ()

Súvisiace novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (viac)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (viac)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (viac)

Reklama

Reklama