Reklama

Reklama

Miesto zločinu Ostrava

(seriál)
  • Česko Místo zločinu Ostrava
Česko, 2020, 12 h 34 min (Minutáž: 54–62 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrajú:

Pavla Beretová, Stanislav Majer, Karel Dobrý, Pavel Kříž, Štěpán Kozub, Lukáš Melník, Bořek Slezáček, Marek Taclík, Tomáš Bambušek, Roman Vojtek, Nela Boudová, Filip Čapka, Barbora Horčičková (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Ema a Ján, sú dvojica zdanlivo veľmi odlišných vyšetrovateľov kriminálnej polície v Ostrave. Ema je priamočiara, racionálna a súťaživá, pričom Ján je skôr výbušný, náladový a vzťahovačný. Ema sa rozhodne zúčastniť výberového konania na šéfku Oddelenia vrážd a na prekvapenie všetkých, výberové konanie vyhrá, nakoľko jej jediný protikandidát Ján, je v tom čase vyšetrovaný za postrelenie páchateľa. Náročná práca matky a práca na oddelení pripraví Eme veľmi ťažký začiatok. Najmä jej kolega Ján bude jedným z tých, ktorí ju od začiatku berú s rezervou. Jánovi neprekáža, že ho niekto prevýšil, ale najmä to, že je niekto na pozícii, na ktorú podľa jeho názoru nemá. Pri vyšetrovaní náročných prípadov sa z nich postupne stane dvojica, ktorá sa bude nielen skvele profesionálne dopĺňať, ale budú v sebe dokonca nachádzať možno aj niečo viac, ako len profesionálnu náklonnosť... Príbehy seriálu sú inšpirované skutočnými prípadmi, ktoré vyšetrovala ostravská polícia počas uplynulých rokov. (RTVS)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Otravný seriál a nudný ovšem už je na výsost debilní jak se všude do vedoucích pozic cpou náslině a protekčně baby. To je tak debilní, že už to nelze ani změřit jak to překračuje stupnici debility.

Reklama

Reklama