Reklama

Reklama

Futurama

(seriál)
  • Česko Futurama (viac)
Trailer 1
USA, (1999–2024), 59 h 40 min (Minutáž: 22–30 min)

Hrajú:

Billy West, Katey Sagal, John DiMaggio, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr, David Herman, Dan Castellaneta, Tom Kenny, Bob Odenkirk (viac)
(ďalšie profesie)

Série(9) / Epizódy(160)

Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa cyndaquil k tomuto seriálu (2)

Futurama (1999) 

Je len pár seriálov, ktoré som miloval za mladi a milujem aj dnes. Narátal by som ich na jednej ruke a Futurama medzi ne patrí! Dokonca z dielničky Matta Groeninga je jediný. Nový projekt Disenchantment ma zaujal ale je to novinka, takže medzi rokmi overené seriály ho zaradiť nemôžem a Simpsonovci... no... sú super ale akosi omrzeli... Futurama nie. Tú si môžem pozrieť od prvej časti po poslednú aj stý krát a som si istý, že ma to stále výborne zabaví a aj z chute rozosmeje. Nedokážem ani poriadne opísať ako som šťastný, že sa po toľkých rokoch posádka Planet Expresu vráti. Proste, na záver len kultová hláška "Polib mi muj naleštený zadek!" ... Nie, neodpustil som si to a nie, nehanbím sa za to, že som ešte neprišiel na to, ako na tejto klávesnici dať niektoré české znaky! :D ()

Příval seriálů (2023) (S08E01) 

Každý, kto futuramu skutočne pozná, nemyslím tým len každého, kto videl jej epizódy ale každého, kto ju chápe, musí pripustiť fakt, že tento seriál láka dva úplne odlišné divácke stany. Jeden stan: ľudia, ktorí poznajú fyziku, kvantovú fyziku a vedu obecne, a baví ich humor, ktorý diváci v druhom stane zrejme z polovice nechápu a tým sa dostávame k druhému stanu: ľudia, ktorých baví detinský benderovský humor "polib mi muj nalešteny zadek" a pod. hlášky. A ja mám dojem, že pri prvej časti novej série sa tvorcovia viac zamerali na ten prvý fanušikovský stan a využívali dômyselnejší humor častejšie než ten vulgárny. Som si istý, že drvivá väčšina fanúšikov na slovensku a v čechách je zvedavá na ten vulgárny humor takže nečakám, že by považovali túto časť za niečo, pri čom sa pristihli ako sa smejú. Mňa osobne štart novej série zaujal a fakt som zvedavý, čo nám ešte tento comeback prinesie. ()

Súvisiace novinky

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (viac)

Futurama je mrtvá? Ať žije Futurama!

Futurama je mrtvá? Ať žije Futurama!

24.06.2006

Není to tak často, co bych tu zmiňoval nějaká pokračování s radostí a očekáváním. Ale toto je ten případ, kdy se vážně vyplatí dívat se do budoucna s nedočkavostí. Futurama, neobvykle jetý a zábavný… (viac)

Reklama

Reklama