Reklama

Reklama

V siedmom nebi

(seriál)
Dráma / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvorcovia:

Brenda Hampton

Hrajú:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(viac)

Diskusia

yinloveyang

yinloveyang (hodnotenie, recenzie)

Seriál, ke kterému vždy budu mít rozporuplný pocit, zalíbení i nepochopení, uznání i nenávist, ať už je herec hlavní role - otec jakýkoliv ve skutečném životě. Ale je pravda, že jsem byla v šoku, když jsem se o jeho zvrácenostech dozvěděla. Fakt bych to do něj neřekla.

na príspevok reagoval Indominus

Krysecka

Krysecka (hodnotenie, recenzie)

Deivy

Zakončení měl, všichni nasedli do autobusu, reverend skočil za volant a odjeli bůhví kam. Ale už si to moc nepamatuji...

na príspevok reagoval Indominus

Zabijak23

Zabijak23 (hodnotenie, recenzie)

Zdravim chcel by to kupiť všetky serie kolko ich je aj som ochtny zaplatiť ale musia byť v buď CZ,SK dabing.Na cene sa určite dohodneme,mam rad tento serial.Ďakujem

RigorMortis

RigorMortis (hodnotenie, recenzie)

Som kresťan, no toto už je hardcore. Presladené, že by z toho človek dostal cukrovku a kvalitne mimo reality bežného života. Morálne hodnoty tam boli, to áno, no ak už chceme moralizovať, mohli by sme to zasadiť do reálnejšieho prostredi... Fakt je zaujímavé, ako mohla táto vec mať jedenásť sérií

rozalia1

rozalia1 (hodnotenie, recenzie)

Jednoznačne ma dostala tá časť, kde malý Simon (šiestak na základnej) učí ešte menšiu Ruty (prváčku) prať. Presne vedel, ako funguje práčka, čo má stlačiť, ako roztriediť prádlo. A hlavne, ich mama do toho vôbec nezasahovala. Mne by v tom veku nič také ani len nenapadlo a ak by aj áno, tak mojej mame by sa zježili vlasy a od práčky by ma s fukotom hnala preč :-).

Deivy

Deivy (hodnotenie, recenzie)

Celkom by ma zaujimalo či tento serial mal aj nejake ukončenie alebo ho len tak prestali točit.

na príspevok reagoval Krysecka

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Metlina

Metlina (hodnotenie, recenzie)

proboha.... Nejlepší díl byl, když všichni pořád dokola opakovali "Jsem tak šťastný!" ... jinak na zabíjení času celkem dobré:D

Susinnon

Susinnon (hodnotenie, recenzie)

tak ideálne deti, ktoré s radosťou výskajú, keď môžu umyť riad, som ešte nezažila...ani nikdy nezažijem...

strixsr

strixsr (hodnotenie, recenzie)

Dnešní alkoholický díl byla ta největší debilita co jsem v životě viděl.

DeWrajt

DeWrajt (hodnotenie, recenzie)

Poku jste ortodoxní, praktikující křesťané, přihoďte si jednu hvězdičku. V opačném případě rychle PRYČ od tohoto "skvostu".

Dave86

Dave86 (hodnotenie, recenzie)

Hnusný sajrat.....tohle snad ani není možné....rodinka křesťanských fanatiků a miliarda špatných morálních poučení za sekundu.

procter32

procter32 (hodnotenie, recenzie)

najhlupejsi serial aky som kedy videla farar ma sedem deti a pritom riesi uplne banalne veci chce posobit ako mierotvorca ale mne to tak vobec nepada

odie

odie (hodnotenie, recenzie)

Tak tohle je taková scestnost, že se u toho člověk může jen válet po zemi smíchy...Zvlášť kouká-li se na to se svýmy 20-ti letými vrstevníky a nějaká teta tam předvádí (vysloveně věrohodně) jak vypadá delirium tremens... :)))

Súvisiace novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (viac)

Reklama

Reklama