Reklama

Reklama

V siedmom nebi

(seriál)
Dráma / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvorcovia:

Brenda Hampton

Hrajú:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(viac)

Recenzie (213)

Sinn 

všetky recenzie používateľa

Nikdy nezapomenu na nejgeniálnější epizodu z celého seriálu. Nejstaršímu synovi vypadne doma z bundy brčko, který dostal od kamarádů, ale protože to je kluk svatá, tak by ho stejně nezhulil. Jenže vykládejte si to pastorovi. Maminka má však se synem podezřelý soucit, načež z ní vypadne, že jednou v sedmnácti tuto fuj fuj nezákonnou cestu do pekel také vyzkoušela. A co se nestane? Pastor ženu zavrhne a chce se rozvádět! Nakonec si ale uvědomí, že to asi nebude dobrý řešení situace, když už se jim v jejich domečku pro barbíny s bílým plotem a labradorem poflakují dva tucty fakančat. No neposrali byste se z toho? Ale jako kulisa k vyléčení angíny to bylo príma. ()

Triple H odpad!

všetky recenzie používateľa

Absolútne nechutná sračka. Nenávidím tieto nechutné, moralizujúce agitky, ktoré majú ukázať mládeži aké, že to sú v živote správne hodnoty. A to len preto, aby potom vyrástli a zistili, že všetko je inak a tento seriál im len tlačil kaleráby do hlavy. Všetky postavy sú hysterické- tatko farár pôsobí ako hraná verzia Neda Flandersa. Chápavý, veriaci, milujúci, slušný, verný, rozumný, nápomocný- skrátka bez chyby! Aký krásny a reálny vzor pre ľudí. Celá táto seriálová nočná mora je popretkávaná absurdnými scénami, ktoré majú byť poučné, ale sú na smiech. V jednom dieli si synátor priniesol od spolužiaka domov jointa (samozrejme spolužiak naňho naliehal). Zvažoval či ho neokoštuje, ale keď nebol doma, jeho super fotrík mu toho Johnnyho našiel, a ihneď sa s manželkou dal do ultra-serióznej diskusie o drogách ("Prečo sa k tomu uchýlil?"- keby som ja mal takých rodičov, asi sa zastrelím, žiadna droga by mi nestačila na únik :-)). Syn sa potom vrátil domov, a z nejakého dôvodu (detaily som zabudol) v izbe padol na kolená, začal plakať a modliť sa priposteli, a žiadal Boha, aby mu odpustil. Aby mu odpustil, že sa chcel uchýliť do zlého, temného, skazeného, deti vraždiaceho, život ničiaceho, Satanovho sveta DROG. Tatko to videl cez dvere do jeho izby (akurát sa s ním išiel porozprávať- nie kričať, pozor (!), lebo tým sa nič nevyrieši a on je rozumný, veriaci, verný, oholený a vždy so zapravenou košeľou), ale nevošiel dnu a nič mu nepovedal, pretože videl, že vlastné svedomie ho aj tak dobehlo, a že sa odovzdal so svojím problémom do Božích rúk a uvedomil si svoj nechutný prehrešok. Tak keď mi na toto niekto povie, že to je konečne pekný a príjemny rodinný seriál, tak sa zbláznil. Odporná a nechutná moralita. Kresťanský náborový pamflet, ktorý ukazuje, že všetci naokolo majú problémy, ale nikto ich nezvláda s takou gráciou a ľudskosťou ako správny kresťan. Fuj! ()

Reklama

ujo_chmel odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je najodpornejšie čo som kedy videl. Jedna postava nesympatickejšia ako druhá, moralistické kecy, z ktorých sa mi dvíha žalúdok, škaredé ženské (okrem Jessici Biel), každá časť o tom istom, v každej scéne tie isté ksichty hercov a pod. Naozaj keď toto vidím na obrazovke, vzbudzuje to vo mne extrémnu agresivitu a nenávisť voči celej tejto sračke! Keby sa dalo hodnotiť záporne, tak by som tak učinil. ()

Pai-Mei 

všetky recenzie používateľa

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Po prečítaní dvoch komentárov českých zarytých ateistov som si uvedomil, ako dementné až môže byť obyvateľstvo krajiny nachádzajúcej sa v Európskej únii...Ak sa zlé veci stávali členom rodiny v sitkome o kakaovníkovi Billovy Cosbym je to vtipné, ak sa o niečo podobné snaží film s náboženským podtextom je to náboženská propaganda, ktorú platí cirkev. Ešteže v Krok za krokom je otec rodiny domáci majster, tam budú za seriálom supermarkety zo stavbárskymi a záhradníckymi potrebami a za Dallasom nepochybne Gazprom...V období ranného dospievania som si niektoré epizódy pozrel, ktoré určite neboli žiadnom propagandou akejkoľvek viery, skôr nudným príbehom nudnej americkej rodinky s nudnými dialógmi a úplne bežnými problémami. Nič menej, ale bohužiaľ ani nič viac. ()

Galéria (334)

Zaujímavosti (12)

  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)

Súvisiace novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (viac)

Reklama

Reklama