Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (89)

plagát

Kde je Anna Franková (2021) 

Jedine pozitívum tohto filmu bolo, ze ma zoznámil s historickou postavou Anne Frank a osudom jej rodiny. Napriek tomu, ze je po nej pomenovaná polka Amsterdamu, som o nej doteraz nevedel. Urcite sa s nou v blizkej budúcnosti zoznamim viac. Odhliadnuc od vyssie uvedeneho sa jedna o nudu určenú sentimentalnym teenagerom, plnú sladkých vizuálov a ufňukaných melódií.

plagát

O kráľovi Fiškusovi (1995) (seriál) 

Oblubeny serial mojho 3r chlapceka, musime ho púšťať dokola a dokola. Skoda, ze je iba 7 častí, takto musime pozerat stale na to isté. Malému to, zda sa, aj tak nevadí.

plagát

Amélia z Montmartru (2001) 

Nazov tohto filmu mi rezonoval v hlave dlhe roky a vedel som, ze nie som jeho cielovkou, preto ma nezaujimal. V jednej slabej chvilke som sa rozhodol potesit svoju manzelku nejakym romantickym filmom, ktory by sme si mohli pozriet spolu. Vyhladal som najlepsie hodnotene romanticke filmy na csfd a tak som sa uz aj v skutocnosti stretol s tymto dielom. Dokazal som to pozerat hodinu a potom som isiel spat, lebo ma to nebavilo a vacsinu filmu som vlastne ani nevnimal. Babenka robi zo seba tajtrlika, cudne sa ksichti a to je cele co si pamatam. Dobru noc.

plagát

Proti prírode (2014) 

Sonda do hlavy introverta nechaneho napospas samote. Jeden dvojdnovy vysek jeho zivota.

plagát

Tri farby: Červená (1994) 

Slabunké. Na psychologicky film prilis jednoduché. Vyústenie ma vôbec nedostalo,to mala byt akoze nejaka šokujúca paralela medzi zivotmi dvoch hrdinov? Na základe hodnotenia tu a imdb som cakal oveľa viac. Dockal som sa priemerneho europskeho filmu. Ak niekto hlada psychologicku dramu,tento film urcite neodporucam.

plagát

Sex a Lucia (2001) 

Sexualne vztahy su priamociare, uplne zakladne, prilis malo komplexne a nudne. Na pozeranie myslim. Pozorovat cudzich ludi ako si užívajú je strata casu. Nic hlboke v tomto filme nehľadajte.

plagát

Kierkegaard: Gefährliche Gedanken (2013) (TV film) 

Moj prvy ozajstny kontakt s tymto filozofom. Dobre spracovany film, ziskal som zakladne informacie o jeho filozofii a o jeho zivote.

plagát

Diabolská svokra (2005) odpad!

V slabej chvilke som slubil priatelke ze si s nou raz pozriem romanticky film. Predstavoval som si nieco na styl Nieco na tej Mary je. Bol som potrestany touto picovinou. Naozaj to nestoji za nic,zabil som pri tom cas. Vzdy sa mi pacila j-lo ale tento film mi dokazal znechutiť aj ju a neznesitelne mi liezla na nervy. Vdaka bohu uz je to za mnou.