Reklama

Reklama

Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva

  • Česko Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (viac)
Trailer 1

Vo filme Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva MCU odomyká multiverzum a posúva jeho hranice ďalej ako kedykoľvek predtým. Vydajte sa na cestu do neznáma s Doctorom Strangeom, ktorý s pomocou mystických spojencov starých aj nových prechádza mysľou a nebezpečnými alternatívnymi realitami Mnohovesmíru, aby sa postavil tajomnému novému protivníkovi. (CinemArt SK)

(viac)

Zaujímavosti (139)

  • Predavač pizzových guľôčok obviní Dr. Strangea (Benedict Cumberbatch) z krádeže plášťa Dr. Strangea z vesmíru 838, no neskôr sa ukáže, že Strange-838 má modrý plášť, keď hlavný Dr Strange (616) má červený plášť. (Pat.Ko)
  • Když Wong (Benedict Wong) prozrazuje Wandě (Elizabeth Olsen), že Darkhold je jen opisem a kletby najde na hoře Wundagor, říká jí, že se z hory nikdo nikdy nevrátil živý. Pokud však existuje opis, tak ho někdo musel udělat a dostat se s ním živý pryč z hory. (Monyyyyyy)

Súvisiace novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (viac)

Reklama

Reklama