Reklama

Reklama

Štyri roky po udalostiach zachytených vo filme Halloween zabíja žije Laurie s vnučkou Allyson a dokončuje svoje pamäte. Michaela Myersa od tej doby nikto nevidel. Lauria sa potom, čo mu dovolila určovať a riadiť jej realitu po celé desaťročia, rozhodla oslobodiť od strachu a hnevu a prijať život. Ale keď je mladý muž, Corey Cunningham, obvinený zo zabitia chlapca, ktorého strážil, zapáli to kaskádu násilia, ktorá donúti Laurie, aby sa raz a navždy postavila zlu, ktoré nedokáže ovládať. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (293)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $20miliónov║ Tržby USA $64,079,860║ Tržby Celosvetovo $104,186,860▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Z danej série od Greena pre mňa ten najpozerateľnejší diel a to som teda čakal riadnu hrôzu. Nie je to zas výhra ale dejovo to je určite znesiteľnejšie než predošlé bejkoviny. Dali tomu trochu lepší dejový náboj. /40%/ ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Celkem zajímavý twist na začátku, který je bohužel poslán do kopru nezáživnou režijní slasherovou rutinou, kdy násílí ve vás nevyvolává diskomfort svou surovostí jako v prvním díle této trilogie. Přidejme k tomu velmi zkratkovité a naprosto nelogické jednání některých postav (zdravím vnučku Laurie) a "konec", který ve vás nevyvolá žádnou emoci a máme tu Halloween Ends ... škoda. ()

Reklama

Toren 

všetky recenzie používateľa

2,5/10 Je to tragický. Koho napadlo ve finále letité ságy o dvou ikonických postavách raději sledovat z 80% stopáže jakýsi romanticko-dramatický bizár - no to mi hlava fakticky nebere. V rámci slasheru velmi slaboučké, bez zábavných killů či gore a tradičně tupější, než kdykoliv dříve. Nápady mohou znít na papíře fajn, ale pokud máte tragické provedení, tak vám to je k prdu. Experimenty zkrátka občas bývají horší, jak sázka na jistotu... a nový Halloween je toho krásným příkladem. Velké zklamání. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Lepší než předešlý, zbytečný Halloween Kills. Michael Myers je sice na druhé koleji, ale linka s novou postavou Coreyho zajímavě relativizuje příčiny vzniku absolutního zla (odpovědnost společnosti kolem nás) a funkčně paraleluje samotného Myerse. Kdy jsme viděli hollywoodský mainstream, ve kterém se takřka hlavní postava, kterou chápeme a stojíme při ní, vyvine tímto způsobem? Neotřelé a dvážné. Čímž netvrdím, že bych uzavření kultovní série neviděl raději v jiných rukou a pojmutou jinak… ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Už len samotná predstava toho, že mal David Gordon Green k dispozícií kultovú klasiku a možnosť pretvoriť ju na niečo iné, nové, aktuálne, len aby z toho spravil toto, je na facku. Prvá hodina je prapodivný béčkový Joker, a potom, bližšie k vyvrcholeniu, jedna absurdita strieda druhú. Ten film skrátka nefunguje. Rovnako ako nefungovala druhá časť. Chápem o čo tvorcom išlo. Chápem tie náznaky a prevedenie, ale zároveň ste lenivci lenivý a hlupáci hlúpi. Nič nie je horšie, ako vidieť nenaplnený potenciál. Nič nie je horšie, ako vidieť postavy ktoré namiesto vývinu menia charakteristiku uprostred diania, a nič nie je horšie, ako vidieť niečo, čo kedysi naháňalo strach, pôsobiť tak veľmi smiešne. Nič tam nedáva zmysel. Všetko je tam tak veľmi absurdné, až z toho človeka zabolí hlava. A tá plejáda nezaujímavých a zbytočných postáv!!! Zbytočná trilógia s dobrou hudbou. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (19)

  • Trailer bol vydaný 20.7.2022, čo je deň narodenia Judy Greerovej, ktorá hrala Karen v posledných 2 filmoch. (Zeker)
  • Ve filmu je v úvodních titulcích použito modré písmo, které se také objevilo ve filmu Halloween III (1982). Halloween končí vyšel 40 let po Halloweenu III (1982). (Takeshi666)

Súvisiace novinky

Nový Vymítač ďábla je v problémech

Nový Vymítač ďábla je v problémech

12.01.2024

Hollywoodská studia Universal Pictures a Blumhouse Productions měla velké plány, co se týče nedávného oživení série Vymítač ďábla s podtitulem Znamení víry. Společnost NBCUniversal v roce 2021… (viac)

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

28.09.2023

Ačkoliv jsme se posledního filmu ze série Halloween dočkali loni, kdy režisér David Gordon Green se snímkem Halloween končí uzavřel svoji hororovou trilogii navazující na úplně první film, podle… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené